Ayynenn vallaa yaaa aşkitommm benimm..Isıttım su böreğini birde yanına frambuazlı pastamdan aldımm ohh miss...Çayda sallama yapptımm..Ahh ahh su börekleri sana kurban olsunlarr yirimm senii bennn..
evet artık aktifim biz iyiyiz cok şükür 19+1 hasanım 19+2 erolum oldu ama bende artık iyice ağırlaştım allahım 32. hafta bitsin die yatıp kalkıp dua ediyorum.zorlu süreçten geçiyoruz .239 240 gr. oldular teyzesi.geçmişe bakıyorum bi taraftanda.allahım hepimize sabır sabır sabır...sen naptın beklemedemisin.ne zzaman başlıyosun yeni tedaviye
kızlarrrr bişey sorcam ve çok mrk ediyorum. şimdi pazartesi transferim yapıldı.3gün embbugün benim 7.günüm mü 6. günüm mü??? yani transfer gününü sayıcakmıyız??:44::44::44:
kızlarrrr bişey sorcam ve çok mrk ediyorum. şimdi pazartesi transferim yapıldı.3gün embbugün benim 7.günüm mü 6. günüm mü??? yani transfer gününü sayıcakmıyız??:44::44::44:
evet artık aktifim biz iyiyiz cok şükür 19+1 hasanım 19+2 erolum oldu ama bende artık iyice ağırlaştım allahım 32. hafta bitsin die yatıp kalkıp dua ediyorum.zorlu süreçten geçiyoruz .239 240 gr. oldular teyzesi.geçmişe bakıyorum bi taraftanda.allahım hepimize sabır sabır sabır...sen naptın beklemedemisin.ne zzaman başlıyosun yeni tedaviye
canım benim transferim 15 kasımdı 27 kasım test tarihin demişti yani transfer gününü saymadık tam 12. gün de test günün oluyo.yani bugün senin 6. günün olmalı
güle güle tatlım geçmiş olsunnnacil şifalar diliyorumm sabaha bieyin kalmaz inşşş
Maşallahh canım yaaaa..Demek 19 haftalık oldunuzz..İsimlerinide koydun yaniiii ahh yirimm senin hasanınla erolunu benn..Bizede dua et canım..
sanada güzel annecik....günaydın hanımlar iyi hafta sonları
ayy ne güzel..... akşama tatlı telaş var....günaydın iyi haftasonlarııııı.....
bzim bugün yoğunluğumuz var..eşimin kardeşini istemeye gelicekler..akşam üzeri oraya gidicez..
havada nasıl güzel varyaa tam gezmelik
günaydın tatlım...güldenimmm napıyonn...
juliettaa sen nasılsın canımm..
maşallah oğluşuna.......ben geldimmmm :) dayanamadım erken gıttım doktora bıcırığım artık %100 erkek :) yani bir oğlum olcak veee kendisi 101 gr :) 14cm civarı darısı isteyen herkese saglıkla haftayada dörtlü test yaptırmaya gidicez 10 martta :)
hoşgeldinnnnnn..... maşalllah paşalarınaevet artık aktifim biz iyiyiz cok şükür 19+1 hasanım 19+2 erolum oldu ama bende artık iyice ağırlaştım allahım 32. hafta bitsin die yatıp kalkıp dua ediyorum.zorlu süreçten geçiyoruz .239 240 gr. oldular teyzesi.geçmişe bakıyorum bi taraftanda.allahım hepimize sabır sabır sabır...sen naptın beklemedemisin.ne zzaman başlıyosun yeni tedaviye
teşekkürederim 10.günümde baktırsam mı sizce:18::18:
sanada güzel annecik....
ayy ne güzel..... akşama tatlı telaş var....
günaydın tatlım...
maşallah oğluşuna.......
hoşgeldinnnnnn..... maşalllah paşalarına
iyi pazarlar herkezeeeee......
inşallah canım hadi hayırlısı bu son olur inşallah allahım kolaylıklar versin ohss yi senden uzak tutsun.peki şimdi hangi merkezde başlıyosun tedaviye.
ohh çok güzel hepsi kaliteli embriyolara dönüşür inşallah .............
geçmiş olsun canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kanaman yerleşme kanamasıdır.....
canım ya gitme söyle açıkca zaten bizim derdimiz bize yetiyor bide başklarını kafana takıp stres olma bebişin gelince bol bol gezer arayı kapatırsınız .......
hoşgeldin canım nasılsın sende son durumlar ne
Guldenim sende Facebook ta hangi resim var cooook Gül'den var cepten ariyomda
canım 10. günde baktırabilirsin ama kendini 12. güne odakla 10 gün olumluyu görürsen sevin ama olumsuzu görürsen aldırma cünkü kesin sonuç 12. gün olduğunu unutma ben 5. gün test yaptırdım negatifti 7. gün yine nagatifti 8. gün pozitifti ben cok sabiırsızdım ama olumsuzlara aldırış etmemiştim.sen bilirsin psikolojini bi yokla canın nasıl istiyosa öle yap meraktan da stres yapma kendine rahat olam lasım:)
ara ara perişan oldum..bende millstone ye devrettim arama işini...benim profil resmim topiğin 41.sayfasına koyduğum resimle aynı...
Guldenim sende Facebook ta hangi resim var cooook Gül'den var cepten ariyomda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?