Süper ya su yasadiklarimiz bugün neydi ya ama gülerek tüm stresimi attim vallaoy oy ama face cok karisik geldi bana nasil hepinizi taniycamki ben simdi daha acemiyim ya burda
canımmmm sigara konusunda ne kadar dellendiğimi bilirsiniz...eşimle nerdeyse hergün tartışması oluyor...ben içmiyorum o içince kavga çıkıyo arada...hamile olsam kovalarım evden herhalde...yarını bekliyorum işte...bakalım sorunsuz bi şekilde başlarız inşallah...eski belgelerimi düzenledim doktorcum bi baksın...yarın 11.30 da hastanede olacam...döner dönmez yazarım topiğe...
Süper ya su yasadiklarimiz bugün neydi ya ama gülerek tüm stresimi attim vallaoy oy ama face cok karisik geldi bana nasil hepinizi taniycamki ben simdi daha acemiyim ya burda
face den de yazışmıyorsunuz nerdesiniz kuzum..
face den de yazışmıyorsunuz nerdesiniz kuzum..
Akasyam senin remini göremiyom ben resim yok mu yoksa
Akasyam senin remini göremiyom ben resim yok mu yoksa
evettttt gordum sonunda,nasilda aklima gelmedi isminden.)))KENDİSİ GRUPTA AYNI ZAMANDA...iSMİNDEN TAHMİNDE EDERSİNN CANIMMM..
guldeni resmen cildirtacan kizim ya..))))) birde uyeleri tanitma krizine girecek vallha
benim kociş de tanıştığımız günden bu yana bırakacak evde kavaga sadece bundan çıkıyor...hamile olsam kesin kovalarım evde katlanamıyorum sigara kokusuna ..üstüne siniyor nefesine siniyor offf sinir oluyoumm...
canım facesin hayırlı olsunnn...kuşunda sende çok güzelsinizzz
canımm napıosunn?dinlenebildin mi misafirlerden sonra nasıl geçtii?
kuzum kaçta gitcen doktora yarınn?heyecan war mı?
İyiyim nazlı çiçeğimm sen napıon?? Nereleri gezdin bugünn..Valla bilirsin kalabalık bir gruptan sonra gene evi süpür sil..Bulaşık makinesi yerleştir-boşalt..Borcam-tepsi yıkaaa..Dün böyle geçti..Bugün dinlenndim ama..Kociş ile sinemaya gidelim dedikk..Nereye gittiysek full düü maalesef rezervasyon yaptırmadığımızdan totomuza baka baka dolandıkk sadece..Şimdide oturuyorum işte..Face topik hepsi açık..
kızlar nasılsınız bakım
ben çokk yorgunum ya eşimle geze geze bittik vallahi çok uykum var ama sizlere bi slm veriyim dedim...e.günalım seninde yarın sorunsuz geçer inşallah dualarım seninle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?