Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben bu hafta gelemedim misafir vardı bugünde kocayla termale geldik tatile :))))))bikaç günde burada takılcez
sizler nasılsınız bu hafta güzel haberler varmı :))))))))))

Waawww kızçe geziyorsun demekkk..Termaller falannnn..Yarasınn diyorummm..Sigara konusu devam dimii..Valla 15 günü bekliyorum eşinin..Sonrada merkez adres telini.. Bıktım usandım sigaradann..

Canım nasıl bir tatil tercih edersin? sakin mi olmalı:? Club Blue Dreams derim...tercihini söyle yardımcı olalım.

aslinda sakinligi seviyoruz ama malum cocuk var onlarada biraz hitap etmeli
bolge olarak illaki burasi olsun diye bi sorun yok..mesala simdi bitane buldum marmariste kararsizim GRAND YAZICI marmaris

haha... buda iyiymiş.ben de kocişe diyom biz napıcaz en azından haziranda bir hafta gideli koca gbeğinle havuzuda denizide taşırırsın sen diyo:)))))

bütün kış eve kapanınca yazında evde kalamazsın haliyle tabii su nerde sen orada olacaksın...göbiş kocaman olsun ne varkiii...daha güzel kuzunla ilk tatili yaparsın iştee..

herkeseee merhabalarrrrr :))))

hoşgeldin canımcım...

ben bu hafta gelemedim misafir vardı bugünde kocayla termale geldik tatile :))))))bikaç günde burada takılcez
sizler nasılsınız bu hafta güzel haberler varmı :))))))))))

oooo ne güzel yaaa demek tatildesin...süper...Allah muhabbetini artırsın inşallah..

aman sen benim eşimle çok ii anlaşırsınn bu fikri sawunuosann

ben hiçbir zaman tatil planları yapamam kocişim hadi hazırlan gidiyoz bi kaç gün der ve öyle gideriz çoğu zaman alışverişe bile fırsat bulamam...o yüzden illa tatil yapcam diye diretmem...kocişinle aynı fikirde değilim amaaaa...

Bu mesajı okumadann nasılda hissettim yaaaaaaaaaaa..Enerjini alıyorummm yaneee..Yayınlarım yayınlamazmıyimmmm,sanaa özel ayarlamaya çalışıyorum hemm...

ne yani ben ayıyım ve üzerime kalplermi yağıyorrr
çok güzellll yirim ben seninnn jestiniiii

hahahaha en guzeli buydu iste..)))
allahin belasi memleket gunes yuzu gorsede balkona ciksak,,yagmurdan gozumuzu acabiliyormuyuz ki

olsun canım türkiyede balkon var burada çıkarsın balkona sende..yalnız ısrarla tatile gitmeni desteklemiyorummm

kislarrr banada musade,sabah is var
hepinizi seviyorummmm

guldenim yarin islerin rast gelsin,hersey yolunda gitsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…