ben iim ya oturuom teyzem eşimm takılıoz ölee..bende heyecan war bakalım yarın arayıp çağırcaklarmı yoksa arayıp çarşamba mı gel dicekler...meraktayımm yanii:18:11.30 da randevu var canım...
valla hiç heyecanlı değilim bakalım yarın nasıl hissedecem...
alıştım galibaaaa...sen nasılsın bakiimmm...
canim hosgeldin,nasilsin
daha oncede yazmistim galiba gozden kacti,yumoslarin hayirli olsun diye...))
galiba yarin transfer degilmi?
ozure gerek yok tatlim.gonuller bir olsunben iim ya oturuom teyzem eşimm takılıoz ölee..bende heyecan war bakalım yarın arayıp çağırcaklarmı yoksa arayıp çarşamba mı gel dicekler...meraktayımm yanii:18:
canım çok saol sayfalar çok hızlı gidio yaa belki görmemişimdir...çok özürrtransfer ya yarın yada çarşamba sabah haber wercekler bekliom bende yanii:18:
ben iim ya oturuom teyzem eşimm takılıoz ölee..bende heyecan war bakalım yarın arayıp çağırcaklarmı yoksa arayıp çarşamba mı gel dicekler...meraktayımm yanii:18:
canım çok saol sayfalar çok hızlı gidio yaa belki görmemişimdir...çok özürrtransfer ya yarın yada çarşamba sabah haber wercekler bekliom bende yanii:18:
Arkadaslar cok alakasiz bi konu ama bisey sormak istiyorum
tavsiye edebilceginiz oteller varmi?:26::26::26:
biz bu yil icin kararsiz kaldikta,memnun kaldiginiz oteller varsa isimlerini yazarmisiniz bi zahmet
sessizlik hüküm sürüyo topiğimizde......
Arkadaslar cok alakasiz bi konu ama bisey sormak istiyorum
tavsiye edebilceginiz oteller varmi?:26::26::26:
biz bu yil icin kararsiz kaldikta,memnun kaldiginiz oteller varsa isimlerini yazarmisiniz bi zahmet
nerde mesela ona göre söliyelimm...
küstüm sanaaaa
canım nerde? bide fiyat aralığı önemli gerçi yurt dışından daha ucuza gelirsiniz burda bize daha pahalı
fark etmiyor canim,yok ya okadarda ucuz degil.ekstra seyler uretiyorlar, yok onun sigortasi bunun sigortasi derken anasini aglatiyorlar
fiyat cok sorun degil cnm
aslinda fark etmez,otel guzel olsunda
canım voyage otelleri var hem antalya belek te hem bodrumda bi kaç tane war biz bi çoğunda kaldık hepsi çok güzel..kesinlikle tavsiye ederim..bide max royal var o da çok güzel..yaz gelsede gitsek....
Ama nedenkii aceppppp???
canım voyage otelleri var hem antalya belek te hem bodrumda bi kaç tane war biz bi çoğunda kaldık hepsi çok güzel..kesinlikle tavsiye ederim..bide max royal var o da çok güzel..yaz gelsede gitsek....
eğer otel iyi olsun dersen biz bu sene değil geçen sene antalya göynükte majesty mıraparkta kaldık. hizmet olarak gördüüğüm en iyi oteldi. ultra herşey dahil. ama en iyi tarafı plajda bile şişe co.cola ve sşişe efes veriyolar. normalde ital içki vermezler burda onlarda vardı. dondurma gözleme hamburger onlar bütün gün var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?