buarada hanımlar,millistone beni gruba üye yapmış ama benim bilgim yok,nedir ne degildir anlatırmısınız?buarada face min ana sayfasında yazdıklarınız falan gözüküyo,benim arkadaşlar görürler şimdi yazılanları..nasıl gizliycem ben,bilgilendirirmisiniz lütfen..
selam canım,bi kac gündür iyi degilim,aman boşver yazdıkca daralıyorum,iyi olcaz inş..sen nasılsın?kız sen beni öldürcen ya,ne koreli ne masajıgüldürüyosun beni ben afyon merkezde degilim ki canım:))merkezde olsam da gidemem afyon daki otellerin fiyatları beni aşar:))fiyatları baya bi yüksek biz anca özel bi günde falan yemege gideriz o da otellere nadir afyonda yemek yiyebilcegin güzel yerler var:))
yok kuzum tehlikesiz hepimiz bu durumun tedirginliğini yaşadığımız için gizli grup kurduk kimse yazışmalarımızı görmüyooo denedik test ettik onayladık...sakın endişe etme..sen niye MİLLSTONE ye ısrarla MİLLİSTONE diyon her okuduğumda gülüyorummm Allah iyiliğini versin hemi...
herşeyin yolunda gitmesine ve hulusiciğinden memnun kalmana sevndim. geç olsun güç olmasın herşeyde vardır bir hayır canım
arkadaşlar KARASU hatun test gününü bekleyen arkadaşlarımıza sırf halay çekme isteğini gidermek için erken test yaptırın propagandası yapmaktadır...tahriklere kapılmayalım lütfennn...
Ahh canım demek söyliycen söyliyemedin,kankin söledi en sonunda bu sefer dogru yazdımmı al bak:))gül güll napalım,benim de gülcegim yoktu gülden güldürdüseviyorum sizi
güldürdün beni ya,ne bileyim inan dikkat etmedim..iyi her sefrinde seni güldürüyomuşum işte ne güzel..o da daha kolay bi isim bulaydı inan bazı arkadaşların adını yazarken kac defa bakıp yazıyorum bilemezsin,koyun ayşe fatma olsun bitsin:))iyi güzel canım da beninm anasayfada gözüküyo,yani diger arkadaşlarım görmüyo dimi eminsiniz,kazaya kurban gitmiyimgizlencek bi yeri varsa yazın yani:))hani sen karşıydın face grubuna ne oldu fikir degişmiş?:))
Şu anda gözlerime inanamıyorummmmm..Erva ismimi dooğruu yazmışşşşş mutluu oldummm..Bende çook seviom seniiii..
demekki artık sende ikiz annesi adayısın
kızlar nihayet bugün yumurtalarım toplandı 4 tane denen yumoşum 3 tane toplanmış zaten demişti 2si iyi 2 si orta diye demekki biri işe yaramazmışama olsun 3 tanem var geçen aylarda onu da bulamıyodum kalan sağlar benimdir inşallah onlar güzelce gelişir kendimi hep öyle motive ettim zaten baştan beri 1 tane olsun benim olsun yarın öğleden sonra arayıp öğrenicem bakalım hayırlısı artık umarım güzel embriyo olur bana güzelce tutunurlar inşallah heyecanlıyııııım hemde nasııııll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?