merhaba kızlar.....
ben bugün eşimle hastaneye gittim biliyorsunuz....
değerim 11di hatırlarsanız..bugünki testta değerim 96 olmuş..salı gününe ultrasona gidiyorummmmmm.....
tabi ben keseyi görmeden tam sevinmek istemiyorum...
Allahım hepinize nasib etsin kızlarrrrrrrr
merhaba kızlar.....
değerim 11di hatırlarsanız..bugünki testta değerim 96 olmuş..salı gününe ultrasona gidiyorummmmmm.....
merhaba kızlar.....
selam kızlar nasılsınız bende yarın kontrole gidicem bakalım neler gelişmiş ne durumdayım
Ama ama bana sauna masajj dedinn benn bittimm şimdiiii yaaaaaaaaaaaBende istiyommmmmmmmmmm..Bende napam bu gece küvetle idare ediyimm kocişede bir kese yaptırayımm napıyiim yawww kıskanndımmmmm..
inşallah canım benim sağolasın hepimizin inşş yüzü çok ama çok gülecek inşşşşinsallah güzel haberler alırsın canım.. her şey yolundadır insallah...
aminn canımm işşallah ya hepimiz güzel haberler werelim birbirimize...ekincim az kaldı. bebişinin seninle olmasına.. insallah güzel haberler alırız...
Seni görüpte içi kaynamayan varmıdır kii acabaa??? Çook tatlısın çokkk..hele sesini duydum yaaa kocaman bir gülümseme suratımdaaa..Maşallahhh
ayy şımardmmmbenide alınn heee unutmayın sakınnn..
:
canım sen nerelere çıkıonnn ne zaman belli olcak ki?ben heyecanlandımm walla:18::18:daha aramadılar yaaa hıhhhhhhhhhhh benim evimde düzelecek çok yer vardı aslında onlar kaybettilerr
merhaba kızlar.....
tebrikler canımmm allah sağlıklı hamişlik nasip etsinn
canım tebrik ederim amşallah değerin artmışş zaten hissediyor ve inanıyordum çokkk gözünüz aydın olsun darısı kese ve kalp atışı görmeye inşşşş
canım çok sevindim......darısı bizim başımıza.....
çoookkkk sevindimmmm tebrik ederim canımmm...Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah...
:124::124::124::124::124::124::124::124:
selam kızlar nasılsınız bende yarın kontrole gidicem bakalım neler gelişmiş ne durumdayım
bu gece en güzel uykun olsun rüyanda da göbişindeki bebişini göresin inşş tatlımm benim artık sitres yokkkk pozitif olcaksın hep şükürler olsunn mucizen seninle eAllahım hepinize nasib etsin kızlar...
biz eşimle hala farkında değiliz...keseyi görüp kalp atışını bir duyayım yavrumun hayırlısıyla o zaman dahada keyiflenirim...
Rabbime şükürler olsun..
sizlerdende Allah razı olsun hep pozitif olmamı sağladığınız içinn...
aminn canımm işşallah ya hepimiz güzel haberler werelim birbirimize...
ayy şımardmmmalmazmıyızz senii ama buluşamadık bi türlü yawwww
canım sen nerelere çıkıonnn ne zaman belli olcak ki?ben heyecanlandımm walla:18::18:
canımmm benimm çok sewindimmm yaaa gözün aydınn ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn
sağol canım aminn adetteki gidişimde gayet herşey olumluydu buda adet ten sonraki kontrolhayırlısı olsun cnm..inşallahhh tatlı tatlı bol bol yumoşların olur....
bu gece en güzel uykun olsun rüyanda da göbişindeki bebişini göresin inşş tatlımm benim artık sitres yokkkk pozitif olcaksın hep şükürler olsunn mucizen seninle e
merhaba kızlar.....
en büyük bu mutluluğu eminim biz bekleyenlerde tadacağızAllahıma binlerce kez şükürler olsun...
hepimiz zor yollardan geçiyoruz cnm elbet verecek Rabbim sabrımızın hediyesini..
Allahım en yakın zamanda hepinize hepimize nasib etsin kucağımıza almayı hayırlısıylaaa
canım listeye el atacaksın madem ben merkez değiştirdim ya KAYSERİ ACIBADEM deyim artıkson adet tarihini yaz bakiimmmmm listeye ekleyecem
sağol ekinim..Allah sanada hemencecik nasib etsin..
değerin çok iyi dedi doktorum..hakikatende öylemi sizce??
senin transfer ne oldu ekincim..hadi müjdeli haber ver sende cnm bnm..geçmişe bakamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?