inşallah kaliteli kaliteli döllenir sımsıkı tutunurlar sana....kızlar nihayet bugün yumurtalarım toplandı 4 tane denen yumoşum 3 tane toplanmış zaten demişti 2si iyi 2 si orta diye demekki biri işe yaramazmışama olsun 3 tanem var geçen aylarda onu da bulamıyodum kalan sağlar benimdir inşallah onlar güzelce gelişir kendimi hep öyle motive ettim zaten baştan beri 1 tane olsun benim olsun yarın öğleden sonra arayıp öğrenicem bakalım hayırlısı artık umarım güzel embriyo olur bana güzelce tutunurlar inşallah heyecanlıyııııım hemde nasııııll
banada aynını demişti bende ne var ikisinide tututuruverin olmadı 3 tane koyun demiştim:)))))inanamıyorsan çimdikleyim miiii..
şüküürrr rabbime bugünleride gördük sen artık milli değilsin
evetttttgöbişimde iki bebiş takla atacaklar...
2 tane koycam ama ikiz olmasını istemiyorum dedi...
şansım artsın diyeymiş...
gene gel ervacım ve çok iyi bak kendine...canlarım ben cıktım kociş gelcek yemek yok,makarna yapıyım bari:))size doyum olmaz..öptüm sizi..görüşmek üzere..güldenim acıtasyonu iyi yapmışlar sana işe yaramış ha haaa..iyi hadi kendimi güvende hissedeyim ozaman..hepinizi öptüm ..bana dua edin ne olur,en kısa zamanda gecsin agrılarım..
sağlık olsun kuzum... rabbim tez zamanda seni meleğine kavuştursun....cannlar ben geldim.
sonucumu az önce aldım 32 den 58 e yükselmiş dr adet olursun zaten durum iyi değil dedi.haber veriym dedim.
egunalimmm sen nettin kuzumm
amanınnnnnnnnn..... bi arayıp ön kontrol yapsakmı ki......biliyomusun ben açlık kan şekeri vs..için bahçelievlerdeki ana binaya gidecekmişim...korktuğum başıma gelmez inşallahhhh
bende yaptım yemeğimi koşturup geri geldim sanada kolay gelsin cicim...yaw yine ne çok kaynatmışsınızz. valla aralardan atlayarak okudum hepsını okuyamadım.guldencım cok sevındım senın adına inşallah tedavın boyunca hersey boyle yolunda gıder pozıtıf olur hersey ınsallah.. ekınınde 5.gun transferı olcekmiş.hadi hayırlısı bakalım..Allahım isteyen herkese biran önce nasip etsiiinnn..........
opuyorum hepınızı. yemek hazırlıcammm............
boşveeerrrrrrrrrrrrrrr.... takma kafana duymamazlıktan gel......offff yaaa bi annem bi kocam biliodu boş boğaz annem babama söylemiş hadi babam neyse cadı bacısına da yetiştirmiş ayyy ne çenesi düşük olmuş yaaaa çok sinirlendimmmmteyzemde edepsiz kızına yetiştirir ve tam olur duymayan kalmaz puffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
tamam canım iyi bak kendine.....Kızlar ben kaçtım birazcık birseyler yicez sonrada yaticm gece uğrarım öptüm sizleri
tüp bebek tedavisi olduğumu..
canım yalnış anlama beni ama dağdan indi falan hoş olmamış yanii..sonuçta annen o zaman onada sölemeseydin sana gelip bakmasaydı şimdi sinirlisin o yüzden böle konusuosun belki ama annende kötü niyetinden yapmamıştır heralde.benim 4. tedavim ilk yapılanları sölemedik yani teyzemler eşimin tarafı falan bildi 1. derece olanlar şimdi nası sölemiyeyim istanbula geldim eşim işyerinde yok herkes anladıı...napayımm çok ta tınnnnya bu süreçte insan dikkatli olmaya çalışıo, ben kendime dikkat ettim bana hastalık taşıdılar, sigarayı bıraktım pofur pofur yanımda sigara içtiler, aman kimse bilmesin çok üzülüorum zaten millet laf sokuo dedim lafı sokanın anasına yetiştirdi. Allahımmmmm yaaaaaa bu kadın benim annem mi????? sanki dağdan indi bu ay. tövbe yarabbim sinirimden çatlıycam şimdi..
Demek sende bizim kahve grubundan din cnm ben diyorUm ki süt vereyim sonra arada keyf sigarası içicez walla hatta gecen esime dedim ki doğumdan çıkayım saglikla vericek bebeği kucağına gecelikle incem kapıya sigara içip gelicem yukarı iğrenç bir espiri biliyorum ay napim bugün dilime vurdubulantim
iiz canımm sen naparsınn?eet canım 5. gün olcakk...amin...kuzularrrrr naparsınızz
bugün neler yaptınızzz :))))
egunal doktora gitmişsin şeker takviyesi olarak ne vericekler bakalım happywomende içmişti birsürü sağlıklı yumoşu olmuştu bayağı kalite yapıyo
ekin yanlış yazmadıysam seninde 5.gün embriyosu olucak galiba inş.ikizlerin olurrrr
Çoook alem bir hatunsun vesselammmmm..İçim kaynadıı iyice sanaaaa heee..Birde şu face olayına girip bize o güzel yüzünü göstersen dahada sevinicemm..
kuzum koca gayet ii gidiyo maşallah :)))))))))))))dumansız hava sahası oldukkk bizzzzzzzzz:))))))))))))
iiz canımm sen naparsınn?eet canım 5. gün olcakk...amin...
bak ben facede kendimi gösterdimm sana o yüzden benii sewiosunn dimiii:18:ahh bide buluşsaydıkk kahve+sohbet+ne güzel olurduuu dimi?
zuzuuuu sessiz sessiz bakıyosunn kesin birazdan bir sürü alıntı ileee geri gelecekksinn
umutluyummm kısssssss napan termallerdeee.Ohh yarasınn sıcakk sularr arkidişimeee..
cann akudaşım canımmm anlamadım ben senin durumunu ama senin dediğin gibi olmaması için dua ediyorum..Belki çarşamba mucize olurr..İnşşşşşş Ya Rabbimm..
papatyac yappma gülümmmm bakk ben hep diyorummm stres olunca rahmimiz soğuyormuş ve bebek zaten normal yollardan rahmimizde olmadığından burada benim işim yok der gidermişş ALLah korusunn..
Biliyorum çok zorr amaaa ne bileyiimmm hiç olmamış gibi aynanın karşısına geçç olumlu telkinler ver kendineee..Ben hamileyimmm,çok iyiyimm her şey çok güzelll gibii... Nooolurrr yalvarıyorumm üzme bebişinii..
bak ben facede kendimi gösterdimm sana o yüzden benii sewiosunn dimiii:18:ahh bide buluşsaydıkk kahve+sohbet+ne güzel olurduuu dimi?
kuzu kışın ya kar tatili yada termallll ben karda üşürüm didim termale getirdiii bugün sauna masaj falannnnn pammık gibi oldum ohhhhhhh
Ohh miss vallaaaa.Bekliyorum sen koş git yaptır dediğin anda merkezde soluğu alıcamm..Nasıl canı hiç istemiyormuymuş...Bu arada evim şahane başladı tw de haber varmı kızzz.Görecekmiyiz seni ekranlarda
Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575
Topiğimize güzel birgün diliyorum...
Bol haberlerli ve hareketli birgün bizi bekliyor inşallah haftaya güzel haberlerle başlarız...
CANN82 Mucize bebeğinin gelişini testi tekrarlayarak resmileştirecek inşallah...
JULİETTA Bugün testi tekrarlayacak değerinin artmış olmasını diliyorum...
EKİN0486 Transfer olabilir haber bekliyor...
GÜLÜNENGÜZELİ Bugün OPU oluyor Allah yardımcısı olsun...
SRLN Randevu var yumoşların son durumuna göre OPU günü belli olabilir...
LEYLİKO Topikcanını görecek.Güzel vakit geçirsinler inşallah...
EGUNAL Günün özetinde kendimide yazacağım günlere gelmiş bulunuyorum...Bugün 2.tüp bebek için ilk randevum var...
Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575 Eki Görüntüle 360575
ayy canım biz aynı kafadnızbende dedim onu yaaa hatta diom ki eşime test pozitif gelsinn sewinçten keyif için yapcamm ben gelirim sana eşlik etmeye
daha aramadılar yaaa hıhhhhhhhhhhh benim evimde düzelecek çok yer vardı aslında onlar kaybettilerr
merhaba kızlar.....
ben bugün eşimle hastaneye gittim biliyorsunuz....
değerim 11di hatırlarsanız..bugünki testta değerim 96 olmuş..salı gününe ultrasona gidiyorummmmmm.....
tabi ben keseyi görmeden tam sevinmek istemiyorum...
Allahım hepinize nasib etsin kızlarrrrrrrr
canım kırmızılar gelmedi öyleyse... tedaviye hangi ay başlayacaksın tatlım...? benimde mayıs oldu tedavi ayı.. dr. um yurt dışında olacakmış nisanda...birde juliatta ne yaptı.. ?bebişi onunladır insallah..
kuzularrrrr naparsınızz
bugün neler yaptınızzz :))))
egunal doktora gitmişsin şeker takviyesi olarak ne vericekler bakalım happywomende içmişti birsürü sağlıklı yumoşu olmuştu bayağı kalite yapıyo
ekin yanlış yazmadıysam seninde 5.gün embriyosu olucak galiba inş.ikizlerin olurrrr
amanınnnnnnnnn..... bi arayıp ön kontrol yapsakmı ki......
benide alınn heee unutmayın sakınnn..
efett kesinlikle senin gibi çıtırı ekranlarda gösterip reyting yaparlardıı:9Gerçi reyting ölçülmüyor ya kesinn ondan haber gelmemiştirr..O zamanı beklicekler seni ekranlara çıkarmak içinn..
Ayyyyy bütün günn haber gelmeyinnce hepp merak ettik senii.Çook sevindim canımmm..Rabbim 9 ayın sonunda sağlıkla kucağına almak nasib etsinn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?