biz ona zibidi gonzales diyoz bi kereeee
kızlarıda kendine benzetiyorsun...test gününü ne kadar zor beklediğini ve ne pazarlıklar yaptığımızı hatırlıyorumda bu durum normal yaniii...geçmişinde sabıkalısın sen...
valla amacım umut vermek değil ama değer düşmüyokiiiii...
evet güne göre az bi artış var...ama bu gebelik yok demek değilkiiii...
bana laf sokanlara da gün doğdu tekrar:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
bana laf sokanlara da gün doğdu tekrar:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
ya bu süreçte insan dikkatli olmaya çalışıo, ben kendime dikkat ettim bana hastalık taşıdılar, sigarayı bıraktım pofur pofur yanımda sigara içtiler, aman kimse bilmesin çok üzülüorum zaten millet laf sokuo dedim lafı sokanın anasına yetiştirdi. Allahımmmmm yaaaaaa bu kadın benim annem mi????? sanki dağdan indi bu ay. tövbe yarabbim sinirimden çatlıycam şimdi..
İnşallahhhh İNŞALLAHHHHkıyamam ben sana canımmmm.sıkma canını anada okadar çok laf sokuyolarki ooooo.bazen oturp ağlıyom bazende kulak arkası yapıom.Allah büyükkk elbette geçecek bu günlerrr.
sen becerikli hatunsunn sıkıştırırsınn onlarıda taşırsınn
annemSenin annen mı kayınvaliden mı anlamadım şimdi ben
Aynen cnm kendime benzeteyim dedim sen yokken ortalıkta çünkü sen izin vermezsin bu olaya evet sabıkam var benimYalan yok Cook zor bekledim ben senide görücüye pamukprensesim benim bakali ne yapıdan 12 tatlım benim
kızlar.. bana en acilinden ne var ne yok anlatırmısınız.. gözlerim yanıyor. ekrana çok bakamıyorum..geçmişi okuyamayacağım..
egunalim birde şu listeyi yayınlar mısın tekrar?
annemya annem
keşke kendim baksaydım kendime aptal ben. bidaha da aslaaaa
annemya annem
keşke kendim baksaydım kendime aptal ben. bidaha da aslaaaa
Canim Benim yazdiklarini okudum tedavin ertelenmis insallah her test Bitikten sonra obur ay bebisin simsiki Tutunur Sana insallah Bir ay icinde kendine Iyi bak Canim Benim kociste sigarayi biraksin bi zahmet herseyin hayirlisi insallah seni cooook seviyorum
evet canım ertelendi denemez aslında hazırlık aşamasındayım teşhis koyuldu ve onun tedavisi olacak bu ay sonra tüp taktırcam inşallah...
bende seni seviyorum canım benimm...çok umutluyum herşey güzel olacak inanıyorumm...
Kızlar ben kaçtım birazcık birseyler yicez sonrada yaticm gece uğrarım öptüm sizleri
Demek sende bizim kahve grubundan din cnm ben diyorUm ki süt vereyim sonra arada keyf sigarası içicez walla hatta gecen esime dedim ki doğumdan çıkayım saglikla vericek bebeği kucağına gecelikle incem kapıya sigara içip gelicem yukarı iğrenç bir espiri biliyorum ay napim bugün dilime vurdubulantim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?