• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

ay yok sölemem cicimmm...ev halleri felaannnn...

geçmişe dalma evet...kendi gelişmemi diyim sana 5 marta randevu aldım aksilik çıkmazsa başlıyorum...çok önemli bi gelişme olmadı ya da şimdi hatırlamıyorum..

ha ha ha bilmieyekmişşşşş sen kimi kandırıyon kızııımmmmmm:9:

vay vay ev halleri demek...iyi sölemee:25:

patatesdeniz...bilgilerini yazsana diyorum sana herhalde devlet sırrıki paylaşmıyosun...YAŞ,MERKEZ,SEBEP,DENEME SAYISI,TEST GÜNÜ...

starda ÇEMBERİMDE GÜL OYA dizisini yeniden veriyolar.. salya sümük izlerim artık hergün...

Evet canim ya bende o diziyi cok seviyorum dün gördüm bugün 4 bölümü var ama izliyemiyecem su izlerimi bi bitireyimde internetten kacirdiklarim izlemem lazim cooooooooook güzel bir diziiiiiiiiiiiii
Sen aglama bebisimizi üzme:20::20::20:

hadi bakalım tatlım.. hayırlısı olsun... benimde yarın hsg çekilecek... heyecanlıyım... misafirlerde gelecek insallah ağrım olmaz...hep böyle oluyor.. n e zaman gizli saklı bir şey yapmaya kalksam birileri geliyor...

inanmıyorum yaaa bu ne şanssızlıktır...napalım bi şekilde olacak artık nasıl belli etmeyeceksin merak ediyorumm.

sendemi bürütüs...... olsun iki kere ilk yazdım ya yeter bana:))))))) ayrıca o sayfalara hiç yazamayanlar utansın....

he valla yazamayanlarda var...

vay vay ev halleri demek...iyi sölemee:25:

napıyım cicim bikinili hallerimi topiğemi koyayımmmm:9:

Evet canim ya bende o diziyi cok seviyorum dün gördüm bugün 4 bölümü var ama izliyemiyecem su izlerimi bi bitireyimde internetten kacirdiklarim izlemem lazim cooooooooook güzel bir diziiiiiiiiiiiii
Sen aglama bebisimizi üzme:20::20::20:
ben ezbere biliyom diziyi.. ama hala pek çok sahnesine ciddi ciddi ağlıyom....

inanmıyorum yaaa bu ne şanssızlıktır...napalım bi şekilde olacak artık nasıl belli etmeyeceksin merak ediyorumm.

he valla yazamayanlarda var...

napıyım cicim bikinili hallerimi topiğemi koyayımmmm:9:

canım yarın akşama gelecekler.. çok ağrım olur mu ki?

yaşım 24
test günüm 7 mart
ilk denememe
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)

sonunda pek bi değerli bilgilerini alabildimmm...ama hala eksikler var anladım ben senin gözler bozukkkk...kocaman yazdım ama görmemişsin yineee...hangi merkezzzzzz...

canım yarın akşama gelecekler.. çok ağrım olur mu ki?

yok canım olmaz...en azından dayanabileceğin kadar olur..kimse anlamaz yanii..

ah kovabilsem.... kırk yılın başı gelecekler... tüp bbeek yaptıracağımı bilmedikleri için yazışamam... annemler felan olsa sizden ayrı kalırmıyım hiç?

hadi bakalım tatlım.. hayırlısı olsun... benimde yarın hsg çekilecek... heyecanlıyım... misafirlerde gelecek insallah ağrım olmaz...hep böyle oluyor.. n e zaman gizli saklı bir şey yapmaya kalksam birileri geliyor...

hayırlısı olsun canım agrısız olsun ınsallah kuzum benım genelde oyel olur gızlı kalmaz bırsey derlerya bu yuzden demekkı bendede oyle valla....

Back
X