çok normal kuzum ilk kez yapmıyosunnn![]()
sendemi bürütüs...... olsun iki kere ilk yazdım ya yeter bana:))))))) ayrıca o sayfalara hiç yazamayanlar utansın....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok normal kuzum ilk kez yapmıyosunnn![]()
ay yok sölemem cicimmm...ev halleri felaannnn...
geçmişe dalma evet...kendi gelişmemi diyim sana 5 marta randevu aldım aksilik çıkmazsa başlıyorum...çok önemli bi gelişme olmadı ya da şimdi hatırlamıyorum..
ha ha ha bilmieyekmişşşşş sen kimi kandırıyon kızııımmmmmm![]()
sendemi bürütüs...... olsun iki kere ilk yazdım ya yeter bana:))))))) ayrıca o sayfalara hiç yazamayanlar utansın....
arkandayım canımm haklısın sen..durmaa devamm![]()
kız gece rüyamda seni gördüm.....
yazsana bilgilerini cicim. nerde yaptırdın? sıkıntı neydi? cvp verrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
starda ÇEMBERİMDE GÜL OYA dizisini yeniden veriyolar.. salya sümük izlerim artık hergün...
patatesdeniz...bilgilerini yazsana diyorum sana herhalde devlet sırrıki paylaşmıyosun...YAŞ,MERKEZ,SEBEP,DENEME SAYISI,TEST GÜNÜ...
hayırdır inşallahhh
gözlerimi açtım dikkatle nasıl gördüğünü yazmanı bekliyorum okuyacam...
aaaaaa 1100 ü kaçırmışım.....
hadi bakalım tatlım.. hayırlısı olsun... benimde yarın hsg çekilecek... heyecanlıyım... misafirlerde gelecek insallah ağrım olmaz...hep böyle oluyor.. n e zaman gizli saklı bir şey yapmaya kalksam birileri geliyor...
vay vay ev halleri demek...iyi sölemee![]()
ben ezbere biliyom diziyi.. ama hala pek çok sahnesine ciddi ciddi ağlıyom....Evet canim ya bende o diziyi cok seviyorum dün gördüm bugün 4 bölümü var ama izliyemiyecem su izlerimi bi bitireyimde internetten kacirdiklarim izlemem lazim cooooooooook güzel bir diziiiiiiiiiiiii
Sen aglama bebisimizi üzme![]()
inanmıyorum yaaa bu ne şanssızlıktır...napalım bi şekilde olacak artık nasıl belli etmeyeceksin merak ediyorumm.
he valla yazamayanlarda var...
napıyım cicim bikinili hallerimi topiğemi koyayımmmm![]()
sana seslendım ama duymadınnnnnnnnnnnnn:2::2::2:
izmir35 canım attm msj özelden okudunmuu
yaşım 24
test günüm 7 mart
ilk denememe
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:)
canım yarın akşama gelecekler.. çok ağrım olur mu ki?
ah kovabilsem.... kırk yılın başı gelecekler... tüp bbeek yaptıracağımı bilmedikleri için yazışamam... annemler felan olsa sizden ayrı kalırmıyım hiç?
hadi bakalım tatlım.. hayırlısı olsun... benimde yarın hsg çekilecek... heyecanlıyım... misafirlerde gelecek insallah ağrım olmaz...hep böyle oluyor.. n e zaman gizli saklı bir şey yapmaya kalksam birileri geliyor...
çamaşır asıyodum tatlım ondan duymadım