kızlaaarrrr dönün face aleminden topiğe...birbirinizin orasını burasınımı inceleyip beğeniyorsunuz![]()
ben top sektiriyom:)))))) işte face bu yüzden bana zararlı görünce dayanamayıp oyun oynuyom piskopat gibi.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaarrrr dönün face aleminden topiğe...birbirinizin orasını burasınımı inceleyip beğeniyorsunuz![]()
sağol canım bende ilk dileğimi istiyorum ama kurbanlık koyun gibi kırmızıları bekliyorummm...napalım tüp bebiş annesi olmak için tekrar başlayacam...ahhh ah pek bi duygusalım bu ara..
yok sen kesin hamilesin bişi olmuş sana alıngan hassas olmuşsun hormonlar tavan yapmışşş...sen benide ekleyin niye demiyonda teklif bekliyorsun çoğu hatun kendisi özelden yazdı ekleyin diye öyle ekledik ne varki bunda cicim...
nerede yaşıyorsun???
ve bulunduğun şehirde tedaviye başlamak zorundamısın???
ben top sektiriyom:)))))) işte face bu yüzden bana zararlı görünce dayanamayıp oyun oynuyom piskopat gibi.....
evet canım tedavi eşittir duygusallık inşallah hayırlısı olur başlayacağın dr. da çok iii bu sefer tamam bence ........ benimde kırmızıların gelmesi lazım gece lekelendim ama devamı yokk ...![]()
:)))))![]()
yazıyorum tattlımmmtatlım özelden adını ve profil resminin nasıl bişey olduğunu at bana bide ben seni arayayım
sağol canım bende ilk dileğimi istiyorum ama kurbanlık koyun gibi kırmızıları bekliyorummm...napalım tüp bebiş annesi olmak için tekrar başlayacam...ahhh ah pek bi duygusalım bu ara..
yok sen kesin hamilesin bişi olmuş sana alıngan hassas olmuşsun hormonlar tavan yapmışşş...sen benide ekleyin niye demiyonda teklif bekliyorsun çoğu hatun kendisi özelden yazdı ekleyin diye öyle ekledik ne varki bunda cicim...
topikde pek sessiz bugün.....
buldunmu beni akasya??
buldunmu beni akasya??
kızlarrr işlerim var biraz ilk fırsatta döncem ben sizeee...
almanyadan aradığın için olabilir mi?BEn niye bulamıyor ya sınır oldum saatlerdir
yok bulamadım... profilinin gizlilik ayarlarına baktınmı açıkmı?
almanyadan aradığın için olabilir mi?
du bi açmaya çalışıım?2 dakika içinde tekrar dene
yok bulamadım... profilinin gizlilik ayarlarına baktınmı açıkmı?
herkese açtım çabuk davet atınnn![]()