• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım bende ilk dileğimi istiyorum ama kurbanlık koyun gibi kırmızıları bekliyorummm...napalım tüp bebiş annesi olmak için tekrar başlayacam...ahhh ah pek bi duygusalım bu ara..

yok sen kesin hamilesin bişi olmuş sana alıngan hassas olmuşsun hormonlar tavan yapmışşş...sen benide ekleyin niye demiyonda teklif bekliyorsun çoğu hatun kendisi özelden yazdı ekleyin diye öyle ekledik ne varki bunda cicim...

nerede yaşıyorsun???
ve bulunduğun şehirde tedaviye başlamak zorundamısın???

evet canım tedavi eşittir duygusallık inşallah hayırlısı olur başlayacağın dr. da çok iii bu sefer tamam bence ........ benimde kırmızıların gelmesi lazım gece lekelendim ama devamı yokk ...:ssz::ssz::ssz::ssz:

ben top sektiriyom:)))))) işte face bu yüzden bana zararlı görünce dayanamayıp oyun oynuyom piskopat gibi.....

heee demek sen topikten kaçıp kaçıp top oynuyonnnn:19:

evet canım tedavi eşittir duygusallık inşallah hayırlısı olur başlayacağın dr. da çok iii bu sefer tamam bence ........ benimde kırmızıların gelmesi lazım gece lekelendim ama devamı yokk ...:ssz::ssz::ssz::ssz:

inşallah canım bu kez olsun hepimizin son tedavileri olsun sözde değil öz de diliyorum bunu yüreğimden diliyorum...kırmızılar niye devam etmedi acaba ameliyatla ilgisi varmı ki:26:

ohhh döndünüz topiğe face aleminden....

tatlım özelden adını ve profil resminin nasıl bişey olduğunu at bana bide ben seni arayayım
yazıyorum tattlımmm:16::16::16: ama benimde senin gibi bulunamıodum hatırlıorum deneyelim
sağol canım bende ilk dileğimi istiyorum ama kurbanlık koyun gibi kırmızıları bekliyorummm...napalım tüp bebiş annesi olmak için tekrar başlayacam...ahhh ah pek bi duygusalım bu ara..

yok sen kesin hamilesin bişi olmuş sana alıngan hassas olmuşsun hormonlar tavan yapmışşş...sen benide ekleyin niye demiyonda teklif bekliyorsun çoğu hatun kendisi özelden yazdı ekleyin diye öyle ekledik ne varki bunda cicim...

keşkeeeeee:14::14::14::14: ama biraz sanki hiç belirti olmayışından sinirim:17:

Back
X