• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

demek sana su içsen yarıyooo:9:
Regl olcam ve 2.gün daktıra göstercem oramı buramı...yakındır yanii..
2 güne bekliyom kırmızıları gecikmez inşallah....

kahvaltı zamanııı annemdeyimmm kahvaltı yapiciiizzz...

oncelıkle afıyet olsun kuzummmmm....
Yok aslında yaramaz bana su cunku az ıcerım o yuzdende alırım kıloyu....
Bırde oturarak calımayı eklersek buna ohhhh degme kıloların keyfıneee....
Hayırlısı olsun cnm son gelen kırmızı olcak ıns...

kızlar herkese merhaba;
28 martta yumurtalarım toplandı, ve dondurulmuş transferi olucam. 14 tane embriyom donduruldu c.tesi günü. Ohss olma riskim olduğundan transferi bu ay yapmadı doktorum. Nisandaki reglimle dondurulmuş transferi için ilaç kullanmaya başlıcam, çok heycanlıyım :) umarım hepimiz nisan ayında güzel heberlerle patlatırız topiği :)

merhaba canım ...
Hadı hayırlısı olsun kuzummm yaaa
bu sefer bebıslı olsun cnmmm benımmmm

anaaaa gene nereye kızzzzz?????

arkidişimle buluşicimmm...ama yağmur var...inşallah kızılayda yoktur bişi...

oncelıkle afıyet olsun kuzummmmm....
Yok aslında yaramaz bana su cunku az ıcerım o yuzdende alırım kıloyu....
Bırde oturarak calımayı eklersek buna ohhhh degme kıloların keyfıneee....
Hayırlısı olsun cnm son gelen kırmızı olcak ıns...

gün boyu oturmak tabii kilo aldırır...
akşam 7 den sonra bişi yeme o zaman canımcım..ya da salata meyve vs... ile geçiştir...
kırmızlar gelsin dediğin gibi 9 aylığına tatile gitsin...

Canalr günaydın, kendime ve hepinize harika bir hafta diliyorum. Çarşamba transferim olacak Allahı izniyle, biraz işim var şimdi, yine uğruycam ...

canlar yarın opu günüm.Allahın izniyle yüzdüm yüzdüm sonuna geldim hayırlısı ile yarın iyi sonuçlar alırım inşallah.büyük ölçüde heyecan azcık telaş azbirazda stresteyim.Allah kabul eylerse dualarımı yaptım birazdan yatacam yatmadan sizlere bakmak istedim.sizlerden bol bol dua almaya geldim..Hepinizi çok seviyorummm Allaha emanet olun canlar...

Canım Allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerle dön..

aycanım benim rabbim yar ve yardımcın olsun iyi ve kalıteli yumoşların olsun .........

hoş geldin canım bende umuttayım dokt.süleyman hoca ama daha ben başlayamadım nasıl memnunmusun

gececek canım inşallh rabbim mükafatını verecek

günaydın canım hadı canım güzel haberlerle gelirsin inşallllh ay inşallh kaynannın dualarıda kabul olur

Insallah Canim Benim yarin Saat 9 da opum var dua Edin Benim Icin

günaydınnn canımcımm..
iğne bölgemde ağrılarım oluyooo ateş basmaları yaşıyorum yan etki durumu yanii...
dün epey bi ağrım vardı bugün daha iyiyim ama her an başlayabilir gibi de bi hali var...

kıyamam canım yaa,,inşallah bu ağrılara değecek ,gelecek bebişin,,,gelsin kırmızıların da bir daha uğramasın sana inşallahhh ,yani 9 ay boyunca:)

GunaydinnnnnnnnGunaydin canlarim gece 1 de catlatma Ingnemi vurdum Az. Snr kan vermeye gidecem Biraz Sesim duzeldi kendimi Daha Iyi hissediyorum coooook sukur Benim kaynana var ya bebek battaniyesi ormeye baslamis :6: dolu olsun diye dua ediyormus orerken :9:
canımm bebişin işşallah o battaniyeye sarılır mışıl mışıl uyurr:nazar:
günaydınlar nasılsınz iyi bir hafta olması dileğiyleeeee...............................

Günaydın herkese mutlu, umutlu, sağlıklı veee bol hamişli bir hafta diliyorum..:21::36::16:

Günaydın kızlar hepimiz icin GUZEL bir gun olması DiLEgiYLE ....:

günaydın mutlu ve huzurlu bir hafta bizimle olsun:68::82::123::127::131:

günaydın kızlar.. güzel bir hafta diliyorum hepinize, tedavide olan herkesin allah yardımcısı olsun inş.

Günaydınnn iyi haftalar............

günaydın canlarım guzel bır hafta olsun inş. hepımızeeeeee......
günaydınnnnn canlarım hepinizeee:16::16:
ikinci denememi 28.mart'ta ege ünüversitesinde dondurulmuşlarla yaptırdım.
ve 11.nisan sonuç alıcaz çok korkuyorum inşallah regli olmam yavrum tutunmuştur annesine rabbim herkese nasip etsin bizede :16:
işşallah bebeişin tutunmuştur sana..aminn herkese nasip eder işşallah...
Kızlar herkese merhaba;
28 martta yumurtalarım toplandı, ve dondurulmuş transferi olucam. 14 tane embriyom donduruldu c.tesi günü. OHSS olma riskim olduğundan transferi bu ay yapmadı doktorum. nisandaki reglimle dondurulmuş transferi için ilaç kullanmaya başlıcam, çok heycanlıyım :) umarım hepimiz nisan ayında güzel heberlerle patlatırız topiği :)
güzel haberler alırsın işşallah..risk almaman ve dondurulması ii olmuş bencede...
kahvaltı zamanııı annemdeyimmm kahvaltı yapiciiizzz...
günaydınn canımm...afiet olsun anneciğinede slm söle çok..kıyamam sana ağrıların mı oldu senin?son olur artık bebişin gelir sana canım arkadaşım..görüşemedik özledim yaa:16:
GÜNAYDIN herkese :24:

günaydın..

çok güzel bir ortam iyikide gelmişim birazda geniş kapsamlı kulanmayı ögrensen daha iyi olacak :24: :36: :38:

Canalr günaydın, kendime ve hepinize harika bir hafta diliyorum. Çarşamba transferim olacak Allahı izniyle, biraz işim var şimdi, yine uğruycam ...
Canım Allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerle dön..

ohhh süpeerrr hayırlı olsun şekerimmm..bitti işte sıra test günü beklemeye geldi...

Insallah Canim Benim yarin Saat 9 da opum var dua Edin Benim Icin

bak sennn selo sultan da opuculara katılıyooo...
Allahın izniyle kolaylıkla atlatacaksın canım...

kıyamam canım yaa,,inşallah bu ağrılara değecek ,gelecek bebişin,,,gelsin kırmızıların da bir daha uğramasın sana inşallahhh ,yani 9 ay boyunca:)

Aminnn canım inşallah öle olur..

ayy canım yaa yağmur burda da varr..bende h.sonu istanbuldaydımm yağmurdan pek gezemedımm..nesee sizde bi yerlerde oturursunuz artık canımm

evet canım bi yerde oturcaz kendisi hamiledeee...

canımm bebişin işşallah o battaniyeye sarılır mışıl mışıl uyurr:nazar:
günaydınnnnn canlarım hepinizeee:16::16:

işşallah bebeişin tutunmuştur sana..aminn herkese nasip eder işşallah...

güzel haberler alırsın işşallah..risk almaman ve dondurulması ii olmuş bencede...
günaydınn canımm...afiet olsun anneciğinede slm söle çok..kıyamam sana ağrıların mı oldu senin?son olur artık bebişin gelir sana canım arkadaşım..görüşemedik özledim yaa:16:
günaydın..

kız sen nerelerdesin çok ayrı gayrı düştük ama...
bak bugün de yokum nolcak bu hasretlik bilmiyom yanii..
hamiş bi arkadaşımla buluşacam...
elimi göbişine sürcem banada bulaşsın diyee...

cumartesi sonuç aldığımızdan beri eşim aşırı derecede gergin :( müthiş kaybetme korkusu yaşıyor ve haliylede bu gerginlik bana yansıyor hamile oluşumu herkezden saklamak istiyor allah nasip ederse kocaman olacak göbeğimi nasıl saklayabilirimki ben sakinim aklıma kötü şey getirmemeye çalıştıkça beni geriyor korkuyla ne kadar yaşanır hayatı zindan etmenin anlamı ne daha karnımdayken ya giderse diye yasmı tutayım offf off ne yapmam gerek :(

cumartesi sonuç aldığımızdan beri eşim aşırı derecede gergin :( müthiş kaybetme korkusu yaşıyor ve haliylede bu gerginlik bana yansıyor hamile oluşumu herkezden saklamak istiyor allah nasip ederse kocaman olacak göbeğimi nasıl saklayabilirimki ben sakinim aklıma kötü şey getirmemeye çalıştıkça beni geriyor korkuyla ne kadar yaşanır hayatı zindan etmenin anlamı ne daha karnımdayken ya giderse diye yasmı tutayım offf off ne yapmam gerek :(

daha önceki kyıplarınız yüzünden adamda endişe ediyooo tabii ama bu geçici beişeydir...
ilk başlarda böle davranır ama zamanla böyle yaşayamayacağını o da anlayacaktır...
şimdilik onun dediğini yap ama doğru olmadığınıda anlat ona...

kızlar bugun cok yoğunum k.bkmayınnn.....:43:

ne kusuru cicim kolay gelsin sana pazartesi iş günü yoğun olman da çok doğal yani...

kız sen nerelerdesin çok ayrı gayrı düştük ama...
bak bugün de yokum nolcak bu hasretlik bilmiyom yanii..
hamiş bi arkadaşımla buluşacam...
elimi göbişine sürcem banada bulaşsın diyee...
yaa ayrı kalıoz yine desene:18:sür sürr walla bizimde adınımızı geçir içimdenn:16:hafta sonu full time gezdim:1:bugünde malum temizlik günü:21:mola werdim ama işlere geri dönmem lazımm:19:

canım eşinde yazık napsın seni gerio ama oda artık bebeğe kavuşmak istio..o yüzden böle dawranıodur.biraz zaman geçsin alışır sende destek ol ona..zor bi durum ama bencede bi süre kimseye söleme insan mutluluğunu paylaşmak istio ama riskli ayları atlana kadar en azından söleme..bu sefer sağlıkla işşallah bebişin kollarına gelsin..

Canım arkadaşlarım bundan sonra listelerimizi topiğimizin ilk sayfasında görebilirsiniz...

yaa ayrı kalıoz yine desene:18:sür sürr walla bizimde adınımızı geçir içimdenn:16:hafta sonu full time gezdim:1:bugünde malum temizlik günü:21:mola werdim ama işlere geri dönmem lazımm:19:
canım eşinde yazık napsın seni gerio ama oda artık bebeğe kavuşmak istio..o yüzden böle dawranıodur.biraz zaman geçsin alışır sende destek ol ona..zor bi durum ama bencede bi süre kimseye söleme insan mutluluğunu paylaşmak istio ama riskli ayları atlana kadar en azından söleme..bu sefer sağlıkla işşallah bebişin kollarına gelsin..

gezmek iyide pek üstüste geldiii...
neyse ben akşama gelirim sende o zamana işlerini bitirirsin o zaman görüşürüz:16:

haklısın cnm saklamakta iyi ama inan müthiş gergin buda beni musuz ediyoo :( dua etmekten dikkat etmekten başka çaremiz yok inşalla kısa zamanda geçer bu gerginliği boşa kendinide benide yıpratmaz.

gezmek iyide pek üstüste geldiii...
neyse ben akşama gelirim sende o zamana işlerini bitirirsin o zaman görüşürüz:16:

yaa ama ben işlerimi bitirip anneme gitcem yemeğe..neyse çok geç dönmem ordan artık o zaman görüşürüz:14:tam bu anda tel çaldı ve annem akşam ewde olmadığı söledii:1::1:demekki ben bu akşam ewdeyimm:1:

Back
X