Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar kabayım:))) sen nasılsın sare sultan nasıl,??
çok sagol canım benimm bende z. kamilden alıyım ozaman ilk önce tüp bebek yaptıracagım merkeze gidicemm ordan reçete alıp z. kamile gidip rapor çıkartıcam son bi soru canımm :)) bu raporu almak ne kadar sürer..
İlk tüp bebek denememin sonuçlarını bu sabah aldım ve negatif... Hazırlıklıydım ama genede ilk öğrendiğimde üzülmedim desem yalan olur. Ama sonuçta daha 31 yaşındayım. Donuk 6 yumurtam var onlar olmasa bile daha deneyebileceğim önümde yıllar var diye düşünüyorum. Hatta en kötüsünü düşünüp herkes çocuk sahip olamayabilir bende eşimle çocuksuz daha farklı bir gelecek kurarım yada evlatlık gibi daha farklı alternatifler düşünürüm diyorum. Ve etrafımdaki insanların beni daha çok gerdiğini farkettim. Sanki olma ihtimali yüzde 99 da sadece isim seçmem lazım gibi davrandılar ve olmayınca nerdeyse benden çok tepki verdiler. Gizli saklı iş yapmayı hiç sevmem ama sanırsam bir daha ki denemem de kimseye söylememeyi planlıyorum.
ınsallh canım hayırlısı ya gercekten taaa kasımda raaporum hazırdı 10 gun ıcınde almadgım ıcın ıptal edıldı daha sonra tekrar heyete verdım hooopp tup bebek yonetmelıgı degısıdı 4 ayda onu bekladım oh be dedık basladık esımın sperm degerı 0 cıktı dona kaldık sımdı basladık ona geldık dedık hoppp gerı bas ama gercekten cok yorulmusttum dularını beklıyorum canım cok dua et cunku ben bebıslerımı cok zor buldum annesıne sıkı sıkı tutunurlar ınsallah
karasu naber canım,uyumadınmı sende
Yok cnm uyumadım daha dolanıyorum birazcık sancım var ince ince kasıklarda buralar ben cok gezginim özellikle iki gündür sen nasılsın sen demi uyutmuyorsun geceleri
sancınmı var,bebişlerimiz büyüdükçe kasık ve bel ağrıları oluyor..bende çok gezginim yaa,bütün gün dolandım evde,ufak tefek iş yaptım,bak kaç oldu hala uykum yok,,sen annene kızmışsınn okudum az önce,,bende kayınvalideme kızdım..onnun yüzünden stres oldum bu akşam,boşu boşuna geriyorum kızımıda..
Aynen cnm yaa şimdi kadının yüzüne baktikca kızıyorum icim den şimdi ufak uçakta sancım olunca icime dert oluyor kızımı aynen senin dediğin gibi yok yere geriyorum walla ben kızıyorum benimle resmn diklesiyor bir de ne ısı var gercekten Benm yatak odam da insanların ne kadar gereksiz muhabbetler Rabbim göstersin bakalimo günleri o zaman düşünürüz ne çarşaf koyucaz yatağa ahse güzelim bosver hiç takılma aslında vur kıçına canı çıksın herseyin bak neler yaşadı bugünlere gelene kadar hepimiz Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin ben esimin de olmamasn dn ötürü gerginm cok ben pek fazla sıkılmana da annem de olsa batiyr bana belli bir süre sonra ben sakinliği seviyorum sana kim ne yapti bakım anlat bizseniz kızimla dinleriz seni
Slm bayanlar super bi topik olmus burasi ya benimde 3 gunum kaldi sonucumu ogrenmeye pazartesi ya melegimle olucak yada onsuz ins benimledir :))
Arkadaslar,bu hamileler listesinde son durumdaki 27+2. 10+3 falan yazıyor ya,bu ne demek oluyor?Bir de transfer sonrası test gunüne kadar herhangi bir tahlil yaptiriliyor mü?Hormonlara bakıp tutup tutmadığı hakkında yorum yapılabiliyor mu?
Her zamanki gibi ben demiştim diyorum...
Kendimi bedenimi çok iyi tanıyorum...
Doktora muayene esnasında bu ay sağ tarafımdan yumurtaladım kesin bebek
sağ tüpte dedim o da evet dedi...
Tabii görmedi ultrasonda ama veriler onu gösteriyormuş...
Değerim fazla yüksek olmadığından cumartesi gününe kadar düşmezse o gün
muhtemelen ilaçla düşürmeye çalışacaz...
olmadı operasyon...
ameliyatsız halledecem inşallah sen bana güven dedi...
Rahim kalınlığıda incelmeye başlamış bu iyi bişi...
Dış gebelik durumunu halledince bi ihtimal seni kürtaja alıp içerde bi temizlik yapmak
istiyorum dedi...
o kadar yıl bekle doğal yolla olsun diye ve sonunda düşürmek için çaba sarfet...
Rabbim hepimizi beterinden korurusun...
Off kızlar yaa ben cok sıkıldım artık haftanın enaz 3 gecesi esim ev de yok ve ben annemle artık iyice didismeyebasladim şimdi de acayip sinirlendir. Di beni yine saçma sapan seyler konuşuyor iste dogum den sonra bn defalarca söylüyorum kimseyi toplamayın basıma ben odama kimseyi sonucum diyorum ay neler saydı bana durduk yere çarşaf takımın dn çıktı muhabbet nereler götürdü kadın yaa acayip gerildim kasıklarım ağrıyor şimdi de gecmis karşıma sen böyle biran da sinirlenme ama Allah korusun ha diyor ay coom sıkıldım yaa artık walla kızı. Hamile susayım demiyor ne ısı var elalemin benim yatak odam da ben istemiyorum dedikce terbiyesiz olmuşsun sen diyor bana canım cok sıkılıyor![]()
canım ask olsun benım basımdan neler gectı anladıp ınsanların canını sıkmak ıstemedım cunku zaten topık sıkıntılı gunler gecırıyo benım tup bebek raporumda pazartesıden berı sorun cıktı devletın verdıgı raporu devletı dıyer kurumu ıl ssk kabul etmıyo ben calısan oldugum ıcın ve 900 ıs gununu tamamlamadgım ıcın raporum ıptal edılıyodu ısın kotu tarafı hastane ve bana usulsuz rapor@ cıkarmaktan dava acacaklardı sureklı karsıdakı ıl ssk gıt yanlıslıgı duzel ne oldu ne bıttı hıc anlamdım stresten yanı dogru duzgun yasayamadım carsamba opum oldu ama o opuya ben nasıl gırdım hala anamıs degıldım cıkarken kadın lutfen aglama artık dıyodu stres benı ,ahvettı col sukur 16 yumurtam toplandı 10 dollendı tranferım bellı degıl zaten onuda bugun ogrendım ıste boyle
Her zamanki gibi ben demiştim diyorum...
Kendimi bedenimi çok iyi tanıyorum...
Doktora muayene esnasında bu ay sağ tarafımdan yumurtaladım kesin bebek
sağ tüpte dedim o da evet dedi...
Tabii görmedi ultrasonda ama veriler onu gösteriyormuş...
Değerim fazla yüksek olmadığından cumartesi gününe kadar düşmezse o gün
muhtemelen ilaçla düşürmeye çalışacaz...
olmadı operasyon...
ameliyatsız halledecem inşallah sen bana güven dedi...
Rahim kalınlığıda incelmeye başlamış bu iyi bişi...
Dış gebelik durumunu halledince bi ihtimal seni kürtaja alıp içerde bi temizlik yapmak
istiyorum dedi...
o kadar yıl bekle doğal yolla olsun diye ve sonunda düşürmek için çaba sarfet...
Rabbim hepimizi beterinden korurusun...
kızlar nerdeyse 1 senedir dedim doktora gitmedim diye ama unutmuşum en son burda fakültede 2.tüpe başlıyckatım olmaıd ozaman
muayene olmuştum bişeyim yoktu...
5aydan sonra gittim...
kadın beni yerle bir etti moralimda çok bozuldu..
dedimki"hani sebepsiziz ya ben bikaç ay ilaçsız takip yaptırsam doğal yola kalırım diye...
bana ne derse beğenirisniz"sen basamak atlamışsın yeniden başa dönülürmü diyor..üpte bile negatifi almışsın ,%1lik mucizemi bekliyosun"
dedim kendliindne gebeliklerim düşüklerim var geçmişta kalmış o diyor...
ben yani yumurtlama düzenim nasıl diye merak etmiştim ama ..
ağlıycaktım çok cnaım sıkıldı....:2:
yani inanılmaz moralimde bozuldu tavrına...
bilmiyomukii tüple kalmayıpta kendiliğndne kalan hastaları hemde ne kadar büyük sorunlarla..
rabbim verdimi olur olucakta..
ama şimdi rahim ağzı temiz yara v..s yok..
aa bişey yok derken bişey gördüm dedi durdu inceledi..
sol over(yumurtalık)ve rahim arası 19mm kitlemi miyommu doktor anlıyamadı..
saplı birşey diyor..bende anlamadım ne olduğunu söyleyince...
emar istedi onu bekledim akşam giridm emara yarımsaat kaldım..
hormonlara bakıldı..aynen şöyle..adetim 4.günü..
ama 15 günde bir oldum diye gittim iyiki gitmişim...
fsh...7.64.......
lh..6,12
tsh...2,27........doktor sADECE porlaktin istedi bende diğerleride olsun dedim
prolaktin yükske galiba kızlar...değer aralığı minimum..102...maksimum 496....benim değerimde 1095....anlamadım doktorada yarın göstercem:26:
Rabbim beterinden korusun insan korkuyor işte...
orda emarı beklerken yağmur yağıyordu yalnızldım ama aklımda siz vardınız..
yağmur yağarken yapılan dua makbul derler bol bol dua ettim özellikle egunalciğime canıma...rabbim yardım etsin..
ağladım ordada hem kendime hem ona hepimize..ama bugünleri atlatalım stres benim çok düzenimi bozdu hepimizinde..rabbimbugünleri
unutttursun bize güzle günlerimz haberlerimiz olsun inşaaalah......