Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim şişkinliğim aynen devam.... aman yavrum benimle olsun da iner inşallah... adet sancılarım biraz azaldı gibi.... her bünyede etkiler farklı sanırım.... akşam konuşuyorum onunla, yatağa uzanınca...

anne seni yordu mu bugün söyler bakalım??? sen anneyi bırakmadın mııııı???? minicikmiymiş benim kuzum...... :)))))) ay allahım mutluluğumu yarın koymasın...... aminnnnn...

Anneler bazen can sikabiliyor canim, eh hamilelik de insani toleranssiz yapiyor. Bana gore en iyisi dogumdan sonra 2-3 hafta eve misafir kabul etmemek. Yatak odasina tabiiki de kimseyi sokmam, ailem ve cok yakin arkadaslarim disinda...

O ne demek ya?????????? ne munasebet kim olursa olsun alamaz bebegi, degil kaynanan, kocan yani bebegin babasi bile lohusa kadindan bebegini uzaklastiramaz. Kafayi yemis herhalde demekten baska birsey gelmiyor aklima !!!

Canim cok uzuldum, simdi uzgunsun tabi, biraz dinlen ama mucadelenden vazgecme..

Canim sebebi ne oksurugun? soguk alginligin yoksa reflu de olabilir aklinda bulunsun..
Cnm bnm aynn ben de aynı şeyi söylüyorum hemen eve misafir kabul etmem zaten esim de bu konuda aynı fikirde Benm le Allh tn bende istemm odama kimseyi sonra nazar değiyor hem :9:Ay en son deim durbakalim o günler gelsin de bakarız annem cok özeniyor cnmmmm yapacagını şaşırdı kadın

Tekrar ben geldim. bugün transferimin 9. günü şimdi lavabodan geldim. İdrar testini geçtim derken şimdi de çok az pembemsi bir leke gördüm. Bu ne demek şimdi? Yine mi tutmadı acaba? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımmmmm.

benim şişkinliğim aynen devam.... Aman yavrum benimle olsun da iner inşallah... Adet sancılarım biraz azaldı gibi.... Her bünyede etkiler farklı sanırım.... Akşam konuşuyorum onunla, yatağa uzanınca...

Anne seni yordu mu bugün söyler bakalım??? Sen anneyi bırakmadın mııııı???? Minicikmiymiş benim kuzum...... :)))))) ay allahım mutluluğumu yarın koymasın...... Aminnnnn...

canım sısılık onemlı ama ıhmal etme bakkk

tekrar ben geldim. Bugün transferimin 9. Günü şimdi lavabodan geldim. Idrar testini geçtim derken şimdi de çok az pembemsi bir leke gördüm. Bu ne demek şimdi? Yine mi tutmadı acaba? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımmmmm.

tutunma kanamsıdır canım yerlesıyor melegınnnnnnnnn

Tekrar ben geldim. bugün transferimin 9. günü şimdi lavabodan geldim. İdrar testini geçtim derken şimdi de çok az pembemsi bir leke gördüm. Bu ne demek şimdi? Yine mi tutmadı acaba? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımmmmm.

9. günde lekenlenme görüp de sonucu pozitif olan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım var. Acil yardım lütfen!!!!!

eve gitmek ıstıyorum yatmak ıstıyorum nezle senı ıstemıyorum cok sey ıstedım yaaaaaaaaaa
offfffff cok kotuyum ben yaaaaaaaaaaa:2::2::2:

canım çıldırada bilir tepkisizde kalabilir.. yani benim adam.. insanların içinde tepki vermeye alışkın değildir.. o yüzden surat ifadesini felan çok merak ediyom...
bana sadec sabah verdi canım.. bilmiyorum ki.. iğnede kullanıyorum.. birde hap içiyorum.. sanırım ondan.. hap sabah akşam.. iğne bir gün arayla...:44:

vlla CANIMM o zamn bende cok merak ettım ne yapcakk:1::1::1::1:

herzaman aktıfım canım sadece kac gundur yogun olmadıgımzdan bırbırımzın mj farkedıyoz hanı cvp verene kadar otekı gıtmıyo fln yaaaaaaa

evet canım haklısın belkı ondandırr :23::23::23::23::23::23:

ya ben dün hemşireyi aradım şişlikten bahsettim normal dedi ama ne bileyim ohss mi oluyorum ben yaaa.... ama okuyorum kimi yerde iyiye işaret gebe olduğun için oluyor ve geçer yazıyor kimisi karından su aldırdım diyor. neye inanacağımı şaşırdım. 18inde randevum var. o gün söylerim dr a ama o güne kadar hep kafamı kurcalayacak... bu kadar kötü bir şey mi eğer varsa bu yaaaa ???

eve gitmek ıstıyorum yatmak ıstıyorum nezle senı ıstemıyorum cok sey ıstedım yaaaaaaaaaa
offfffff cok kotuyum ben yaaaaaaaaaaa:2::2::2:

AYNENN bende tatlım yaa bu kadar burnumun aktığını bilmem ya bu ne bazende bı tıkanıyo nefes alamıyorum ağzımdan alıp verıyorum dun de oksuruk cıktı basıma kuru kuru boğazım acıyo vallaaa..umarım sen cabuk atlatırsın gercı tatıl bugunden sonra sen yat dınlen gecer ben hıc dınlenemedımm

Tüp bebek merkezinden hemşirelerden biriyle görüştüm. Sorun olmaz dedi. Hafif lekelerden için (kahve ve pembe renkli masum lekeler için) ancak adet gibi
kırmızı olursa sorun olurmuş. Arkadaşlar böyle olupta pozitif sonuç olanlar yardım lütfenn!!!!

Evet canım lekenlenmesi olup pozitifi gören çok arkadaşımız var...

ya ben dün hemşireyi aradım şişlikten bahsettim normal dedi ama ne bileyim ohss mi oluyorum ben yaaa.... ama okuyorum kimi yerde iyiye işaret gebe olduğun için oluyor ve geçer yazıyor kimisi karından su aldırdım diyor. neye inanacağımı şaşırdım. 18inde randevum var. o gün söylerim dr a ama o güne kadar hep kafamı kurcalayacak... bu kadar kötü bir şey mi eğer varsa bu yaaaa ???

Canım ilaçlarda şişkinlik yapabiliyor endişe etme.Ohss olsan çok daha farklı belirtilerde olurdu.

$BYYY.gif ben cıkıyorum artık canım arkadaşlarımm...pazartesi geldiğim zaman iyi haberler okumak istiyorumm hepinizii cok mutluu gormek ıstıyorum lutfenn öptüm by $BYYY.gif

Kızlar bugün Egunal'le görüşen var mı ?

Son düzenleme:
baharkus
canım Rabbım transferını hayılrlı eylesın ınsallah cok guzel devam eder hersey senın

suuuu
canım yolu yarılamıssın masallah sıkıntılar olmus ama unut gıtsın cok guzel dolllensın ınsallah yumrutalarının hepsı :16:

benımde son 4 gunum bugun evde test yaptım tabıkıde cıkmadı ama sallamadım zaten olesıne meraktan yaptım...
hayırlısı bakalım kırmızıları gormeden umıt kesmek yok

hatta son ornek elıfce gıbı kırmızıları gorsen bıle umıt kesmıcen artık :27:

Back
X