ya ben dün hemşireyi aradım şişlikten bahsettim normal dedi ama ne bileyim ohss mi oluyorum ben yaaa.... ama okuyorum kimi yerde iyiye işaret gebe olduğun için oluyor ve geçer yazıyor kimisi karından su aldırdım diyor. neye inanacağımı şaşırdım. 18inde randevum var. o gün söylerim dr a ama o güne kadar hep kafamı kurcalayacak... bu kadar kötü bir şey mi eğer varsa bu yaaaa ???
canım sen karar ver kotu mu degıl mı ben sana anlatayım benım kını
sımdı transfere gıtım ama zor nefes alıyorum yemek yemesemde sısım oyle boyle degıl 6 aylık hamıleyım sankı ve ıdrarar cıkamıyorum ...3 katta evım merdıvenlerı cok zor cıktım yatamadım 3 gun oturur posızyonda uyudum ...
her defasında doktoru aradım bısey olamz dedı sonra ıyıce fenalstım aradım doktoru yarın gel bakalım dedı pazartesı gıttım bosaltacak kadar yok telas etmsıın dedı ama ben bılfıgın sarı ve nefes zor alıyorum neyse dedı bı akcıger fılmı ceksınler sana bır baktıkkı su cıgerlerıme fıtmıs ve astım olmusum oyle bır oksuruk varkı afedersın oksurmekten ıdrarımı kacırıyordum nasıl bebem tutunsun bana dımı...
hemen 2 kg serum yedım o benı ıdrara cıkardı bol bol ve ben ınmeye basladım 1 gun hastanede kaldım kan sulandırıcı ıgne verdı pıhtı olusmaya baslamıs cunku ...
ve bu ssılık bende 2 ayda gıttı
ve ben doktora gıtmesem akcıgerım gıdıcektı kanımda pıhtılasma olacaktı ve oksurmekten ve nefes alammaktan cok kotu olacaktım ...
ve bunun Allah korusun olmue kadar yolu var kuzu ....