Tüp Bebek Günlüğümüz !

ya ben de çok tuz yiyorum :) off bir geçse şu şişlik eşime aratıyrm dr u bakalım benim yüzüm tutmuyor artık hay sana daaaa diyecek :) bişey derse at tut arkamdan ne yapayım dr bey pimpirikli de diyorum :) öğrensin de yazarım buraya :)

canım ben hamileyim zaten 2 gün önce öğrendim ondan korkuyorum zaten

ayy çok güldüm ha hiç gülesim yoktu valla salak kafam anlada yaz buraya fazla girmiyorum acep hamileyimde bu belirtiler ondanmı diye yazdın sandım pardon canım ha birilerini belirti arayanlara faydam olsun gibisinden çünkü önce bende belirti yazanlara hoşuma gider bende varmı diye bakardım ee hadi seninde gözün aydın bebegin hayırlı olsun hamileligimiz aynı sayılır ozaman karın agrısı şişligi bendede aşırı hele akşam üstüleri yürümede zorlanıyorum davul gibi valla gerilip kalıyor karnım geçer belki bende nefes alamama oldu aşırı trasverin 7. günü hastane hastane gezdik kana baktılar hamilelik çıktı o yüzden bişeyde yapamadılar filim çeksek dediler izin vermedim bi hastane siynakrafi çekmeye kalktı kurşun yelek giydirelim bilmemne dediler izin vermedim allah korusun bebek sakat olur diye doktorum bol su iç tuzlu yeme dedi onu uyguluyorum bakalım iki gündür biraz azaldı ölüyordum valla bebegim varlıgı unutturuyor o herşeye deger idare ediyorum buda geçer..

çok sağol canım su içmeyi bilmiyordum şimci başlıyorum hemen :) iyi de o daha da şişirmez mi patlayacak gibi zaten öne doğru sipsivri içtikçe de patlar herlde :)

selam.transferimin 4. günü.ilk iki gün sağ kasığımda batma belimde ağrı oldu. ama dün gece kasık ağrılarım başladı.bugün de ara ara oluyo.benim adetim 25-26 günde bir oluyo.haftasonuna denk geliyo.acaba onun etkisi mi.sen ne gibi belirtiler yaşadın?okula gittin mi yoksa rapor mu aldın?

sabah topiğe girdim msj yazdım kimlere cevap verebildim bilmiyorum bile.. kapanıp durdu topik.. çok sinir oldum bende çıktım...
nasılsınız bakalım...?
ben hala beklemedeyim...
yarın büyük gün.. sabahtan dayancam kapılarına.. ama size ancak öğlen haber verebilirim.. sonucun çıkması dr. la görüşme derken..zaman geçer diye düşünüyorum..

canımmm güzel haberler ver kendimize gelelim yahuu çok üzüldük biraz sevinsek iyi olucakkk:)))))

şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım evlat hasretinle bizi sınama ne olur evladı olmayana hayırlı evlat hamıle arkadaşlara hayırlı ve kolay doğumlar nasip eyle kucaklarına almayı o mınıcık bedenlere uzun ömürler nasip eylee...(amin)

aminnnnnnnnnnnnnn...

Ya bi panikle kendimi kapıdan içeri atıım güldenden haber vardır diye amaa hala yokk:50:tel görüşen oldumu kızlar nolur bizede yazınn.....

canım ben de aynıyım yaaaa dr una sorabldn mi ne dedi

canım yarın test günüm benim...dr. umla görüşeceğim.. soracağım tabikide.. ama bu ara tuzsuz yiyelim ki vücut su tutmasın...

canım inşallah hamilesin benimde yeni daha hamileligim ayın 24 de trasver oldu bende halen nefes darlıgı devam ediyor iki gündür azaldı gibi biraz şu an var ya karnım nasıl şiş sanki 6 aylık hamileyim aslında çokta yemiyorum zaten yemek yerken şişlik geliyor çok yiyemiyorum karnım davul gibi olup kalıyor sertte valla ne gazıymış bu anlamadım bendede aynı idrar durumu az az yapıyorum ama çok sık çıkıyorum belki idrar birikmeye kalmıyordur önceden ısınmayan ellerim vucudum sıcak bende trasverin beşinci günü kasık bölgelerinde şöyle batışma şık şık eder gibi bişeylerde oldu ara ara geldi gitti çok şükür bebegim benimle dün 14. günümdü test tekrarlattık 544 çıktı inşallah sizlerde kavuşun bebeginize ..

ayyy... ikiz bence senin bebekler değerin çok iyi tatlım... hadi bakalım...sağlıcakla gelsinler bundan sonra...

sende pko varsa ben eşittir sen demektir :))))))))

canım bir tek bu tutmadı bizim tüp bebek tedavimiz erkek faktörü yüzündendi... ama olsun gidişat ve huylar aynı gibi...:1:

Canim benim sınıra biraz yakın cikti özellikle yas riski 3 li istedi Dr ama insanların genelde 1/500000 falan iken benim total 1/2828 cikti. Senin nasil?

Canim benim yasim 39, 1/2500 cikti riskim. Bende de riski yasim yukseltti. Dr iyi cikmis dedi, ben amniyosenteze gerek var mi dedim, dur bakalim 16.haftada 2.duzey ultrasonu gorelim dedi.
Cunku biliyorum 35 yasindan sonra amniyosentez tavsiye ediyorlar.
Sen ne karar verdin? ben 3lu degil 4 lu test yaptiricam. Daha net sonuc veriyor, zaten 3 lu testi tamamen iceriyormus.

Ya bi panikle kendimi kapıdan içeri atıım güldenden haber vardır diye amaa hala yokk:50:tel görüşen oldumu kızlar nolur bizede yazınn.....

Güzeller ben görüşüyorum telde güldenimle..
Zaten şu anda beklenen bir şey yoktu bugün..Dün dediklerinden farklı olarak..
Morali çok iyi paşaları ile meşgul zaten..telefonda bile kıkır kıkır konuştuk inanın..O kadar tatlılarki maşallaahh:nazar::nazar::nazar: Ben bile dişlerim kamaştı telefonda konuşmalarından hiç yerlerinde durmuyor sıpalar..
Yarın değeri düşmediyse eğer ilaca başlıcak doktoru..Yarın sabahtan kan vermeye gidecek..Sonra şekillenecek operasyon vb gibi durumlar..Önce ilaçla düşmesini atılmasını bekliceklermiş.İnş değeri yarın düşmüş olur ve diğer yarımın bu durumu göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider..
Bugünde evde değillerdi..Geziyorlar kız kardeşi,annişi ve paşalarıyla birlikte..
Benden haberler böyle canım..

güzeller ben görüşüyorum telde güldenimle..
Zaten şu anda beklenen bir şey yoktu bugün..dün dediklerinden farklı olarak..
Morali çok iyi paşaları ile meşgul zaten..telefonda bile kıkır kıkır konuştuk inanın..o kadar tatlılarki maşallaahh:nazar::nazar::nazar: Ben bile dişlerim kamaştı telefonda konuşmalarından hiç yerlerinde durmuyor sıpalar..
Yarın değeri düşmediyse eğer ilaca başlıcak doktoru..yarın sabahtan kan vermeye gidecek..sonra şekillenecek operasyon vb gibi durumlar..önce ilaçla düşmesini atılmasını bekliceklermiş.inş değeri yarın düşmüş olur ve diğer yarımın bu durumu göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider..
Bugünde evde değillerdi..geziyorlar kız kardeşi,annişi ve paşalarıyla birlikte..
Benden haberler böyle canım..

tamam canım sagolasınn öpüyorum

defnelmacığım yarın benimde sabahtan doktor kontrolüm var..Dışarda olucam sonrada..Ama seni merak edicem..Kızlardan herhangi birinde telin varmı acaba? Merak ettimm en azından onlardan öğrenirdim:32::32::32::32::32:

canım ne desem bilmiyorum,vücudunu ne kadar iyi tanıyosun...ama rabbime dua ediyoruz senin ve herkes için inş.bigün kavuşacaksın bebegine..tam gecmişi okuyamadım ama dış gebelikten bahsetmişsin...sende bu anne olma arzusu varken rabbim muradını vercek sana:)))bize gelince hep yatıyoruz artık agırlaştım kalkıp dogrulamıyorum,annemi cagırdım bikac güne gelcek..ara ara kanamamız oluyo yine,dün falan kötüydüm cok agrım vardı,,bugün biraz daha iyiyiz şükür..hepinizi özledik..aeo..

canım çok üzgünüm nolur pes etme verende ALLAH alanda arkadaşım 4 denemede anne olduu kendinii topla biran öncee kolay deyil ama başarabilirsinn ve biraz toparlandıktan sonra tekrar yola devamm çok öpüyorumm

Kızlar amh testiniz düşük fsh bir kez yukselmiş ise mutlaka histereskopi ile rahminizin kalınlıgını inceltsinler. doktorunuza sorun bir de E2 degeri yani estradol hormonu çok önemli eger yuksekse onu indirmeden tup bebege başlanırsa olumsuz sonuç vermesi çok muhtemel. Ben şu an Ege universitesine gidiyorum ve E2 degerim 113 oldu için once cetrotide diye bir iğne verdiler 4 gun onu kullandım sonra e2 42 ye duşunce tedaviye başladık. Ege'nin başında Türkiye'nin ilk tup bebek merkezi kurucularından Erol Tavmergen var ve tüm kararları o veriyor. e2 yüksek olursa yumurta kalitesi bozuluyormuş. Lutfen sizde bu durumu doktora sorun. 9 Eylül bir suru şeyi atlarken burada çok titiz davranıyorlar. Hiç bir şeyi atlamak istemiyorlar. Histereskopi de çok onemli tup bebege başlamadan once mutlaka yapılmalı. Bazı merkezler başarısızlıktan sonra histeroskopi yapıyor ama milyarlarca liralık bir işlem oncesi hem maddi hem manevi kayıp olmaması için rahme kamerayla bakılmalı sorun varsa giderilmeli. mesela bana 9 eylul hsg film raporumda yaşla uyumlu sorun yok derken. Erol bey rahim kavitesi artmış. Bu embriyonun rahme tutunmasını zayıflatır diye rahim kavitesini azaltmak ve rahmi iyice incelemek için histereskopi yaptırttı. Kolay bir işlem.
Neyse işte dikkatli olun
saglıkla ve sevgiyle kalın!

İnnnsallah canim test yarın mı?
evetttt.... o büyük gün.. valla nasıl test yaptırmadan bekledim bende bilmiyorum.. o yüzden insallah güzel haberi yarın alacağım...

ya ben de çok tuz yiyorum :) off bir geçse şu şişlik eşime aratıyrm dr u bakalım benim yüzüm tutmuyor artık hay sana daaaa diyecek :) bişey derse at tut arkamdan ne yapayım dr bey pimpirikli de diyorum :) öğrensin de yazarım buraya :)

canım tuz yasak....ama dedimya inadına canım çekiyor tuzu ekşiyi....

ayy çok güldüm ha hiç gülesim yoktu valla salak kafam anlada yaz buraya fazla girmiyorum acep hamileyimde bu belirtiler ondanmı diye yazdın sandım pardon canım ha birilerini belirti arayanlara faydam olsun gibisinden çünkü önce bende belirti yazanlara hoşuma gider bende varmı diye bakardım ee hadi seninde gözün aydın bebegin hayırlı olsun hamileligimiz aynı sayılır ozaman karın agrısı şişligi bendede aşırı hele akşam üstüleri yürümede zorlanıyorum davul gibi valla gerilip kalıyor karnım geçer belki bende nefes alamama oldu aşırı trasverin 7. günü hastane hastane gezdik kana baktılar hamilelik çıktı o yüzden bişeyde yapamadılar filim çeksek dediler izin vermedim bi hastane siynakrafi çekmeye kalktı kurşun yelek giydirelim bilmemne dediler izin vermedim allah korusun bebek sakat olur diye doktorum bol su iç tuzlu yeme dedi onu uyguluyorum bakalım iki gündür biraz azaldı ölüyordum valla bebegim varlıgı unutturuyor o herşeye deger idare ediyorum buda geçer..

yaaa siz böyle olup hamiş kalınca.. bende hep güzel haberi yarın verekmişim gibi geliyor.. aynı belirtiler bende de var...

çok sağol canım su içmeyi bilmiyordum şimci başlıyorum hemen :) iyi de o daha da şişirmez mi patlayacak gibi zaten öne doğru sipsivri içtikçe de patlar herlde :)

su hayattır...

selam.transferimin 4. günü.ilk iki gün sağ kasığımda batma belimde ağrı oldu. ama dün gece kasık ağrılarım başladı.bugün de ara ara oluyo.benim adetim 25-26 günde bir oluyo.haftasonuna denk geliyo.acaba onun etkisi mi.sen ne gibi belirtiler yaşadın?okula gittin mi yoksa rapor mu aldın?

canım rapor aldım...ama ben daha test yaptırmadım.. yani belirtilerim şaşırtıcı olabilir...

canımmm güzel haberler ver kendimize gelelim yahuu çok üzüldük biraz sevinsek iyi olucakkk:)))))

insallah güzelim ya... insallah.....

Canim benim yasim 39, 1/2500 cikti riskim. Bende de riski yasim yukseltti. Dr iyi cikmis dedi, ben amniyosenteze gerek var mi dedim, dur bakalim 16.haftada 2.duzey ultrasonu gorelim dedi.
Cunku biliyorum 35 yasindan sonra amniyosentez tavsiye ediyorlar.
Sen ne karar verdin? ben 3lu degil 4 lu test yaptiricam. Daha net sonuc veriyor, zaten 3 lu testi tamamen iceriyormus.

Benim yasım 32. 3 luyu yaptıracağım bakalım 16. Haftadayim şimdi Dr 18-22 haftada 3 li dedi ama ben amniyosentezden korkuyorum 1/300 dusuk riski daha yüksek bizim risklerden zaten ben inanç gereği 20 haftalik olan bebeği aldiramam 3 luye gore karar vereceğiz Sen 3 luyu ne zaman yaptıracaksın?

defnelmacığım yarın benimde sabahtan doktor kontrolüm var..Dışarda olucam sonrada..Ama seni merak edicem..Kızlardan herhangi birinde telin varmı acaba? Merak ettimm en azından onlardan öğrenirdim:32::32::32::32::32:

canım tel nom yok... yarın hemen yazıcam size.... insallah benim ve sizlerin yüzü güler canım... bu arada gülden e çok sevindim.. yani moralinin düzelmesine.. bizim için en önemli şey moral...

canım yarın test günüm benim...dr. umla görüşeceğim.. soracağım tabikide.. ama bu ara tuzsuz yiyelim ki vücut su tutmasın...

ayyy... ikiz bence senin bebekler değerin çok iyi tatlım... hadi bakalım...sağlıcakla gelsinler bundan sonra...

canım bir tek bu tutmadı bizim tüp bebek tedavimiz erkek faktörü yüzündendi... ama olsun gidişat ve huylar aynı gibi...:1:

inşallah gerçi bulduguma şükür ediyorumda ikiz olsada tabi isteriz doktorumda ikize benziyor deger yüksek demiş allah bilir artık allahım nasıl layık görüyorsa o olsun bilmiyorum bende aşırı belirtiler var herkezde bir katıysa bende iki üç katı belki ikizde ondanmı bilmem hayırlısı olsun bakalım olmayanlara darısı ..

inşallah gerçi bulduguma şükür ediyorumda ikiz olsada tabi isteriz doktorumda ikize benziyor deger yüksek demiş allah bilir artık allahım nasıl layık görüyorsa o olsun bilmiyorum bende aşırı belirtiler var herkezde bir katıysa bende iki üç katı belki ikizde ondanmı bilmem hayırlısı olsun bakalım olmayanlara darısı ..

canım bence seninki ikiz olacak.. kendim için ise bir şey diyemiyorum.. ama kendim için bile içime ikiz doğuyor... tabi önce olup olmadığına baktırmam lazım ama...:9: Rabbim yanıltmasın ama sanki bebeklerim benimleymiş gibi 5 senelik özlem bitecekmiş gibi geliyor....:16:

Back
X