canlarım....sabah aradılar gel ultrasona sıkışık bide öyle bakıcaz..suyumu içtim sağolsun arkdaşım vardı benle geldi semrayı aramak istemedim hem son günü hem illeri olur diye....
ultrason doktoru baktı ...et birkintis gibi kesin miyomda demedi ,rahmin yanlaırnda bağ var dedi benimki sol yumurtalıktan sonra tüpün üstüyle bağların tam üstünde ama rahime uzak yerde yerleşmiş...sonucunu yazıcma aemarın kadın doğumcun bakıcak dedi,2saat oyalandık neyse çıktık...doktor baktı..prolaktinmii görünce şok oldu kadın..
çok yüksek dedi,daha önce bakmaıdlarmı dedi bend edaha 5ay önce tüm hormonlara bakıldı dendi ama bilmiyorum dedim elimde delli yok...çok yüksek dedi..dediğiniiz gibi hipofiz için beyin emarı istedi yarın..bide sabah bidaha ver prolaktin yine 1000lerde olursa emarı kesin çektir...o cisme de gelince miyom koydular adını...o öyle duraucka takip edecez dedi erimesi için bişey vermiyomuşlar miyoma???endişe ediyorum inşaallah kötü bişey yokturda...yani hamile kalmamamın sebebi bu şimdilik..her şerde bir hayır vardır dün gitmesem bu hoırmonlarela napıckatım..çok sinirliyim üzgünüm altüstüm bu ay dedim strestenmi olmuştur dedim bu kadar olmaz hemen dedi yüksek çok...çıktık....ben sıkmışım kendimi bi başladım ağlamaya ...buzmaana kadar oyalandığımamı yıllarsa sebp yok denmesine...tamam prolaktin düşecek ilaçla yada makro çıkarsa hipofizdeki burundan girilip alınıyomuş..sakinleşmem zor oldu elimde değildi..rabbim beterinden korusun dermansız dertte vermesin hiçbirimize inşaallah...7yılımda yol katetemdidm sebepsiz sebpsiz ama hala bebeksiz olmaktansa sebepleirmin peşine düşeyim tedavimi olayım daha iyi değilmii....pelinin dediği gibi bişey çıksa ben yıllar sonra öğrensem geçen yıllarıma yanarım gerçekten..kendiliğnden gebelik yaşayan benim 2kere ama sonradan olan oldu gerek ilaçlardan gerek stresimden kolay değil evliliğimiz bile etkileniyor bebek konusu yüzünden....rabbim hepimiizn yardımcısı olsun...