Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşallahh çokk sevindim....

DEFNEELMA TEBRİK EDERİM CANIM. GÖZÜN AYDIN

çok teşekkür ederim canım...Rabbim beizlere bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...

defnealma canım ccccccccccccoooooooooooook tebrık ederım raaaabbbım kucasgına almayı nasıp etsınnn:46::46::46::46:

canım sağol.. insallah senin bu tedavinde de bebişlerin gelir.. çok dua ediyorum inanın buna...

Canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin gözün Aydın :)

amin canım amin... Rabbim bundan sonra sağlık versin insallah...bir bana değil herkese YaRabbim...

noldu niye ayaktasın şimdide mutluluktan uyumaıdn demi rüyadasın sankiii:21:
yada bir sorunmu var söyle cevaplayım :9:ne kadar gebe değilsekte az çok bilgimiz varr:53:

öncelikle hepinize cevap vermek istedim.. benimle bu mutluluğu paylaşmanıza ne kadar sevindim anlatamam...inanın ki hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız.. çünkü sizlerin geçtiği yollardan bende geçtim...biz birbirimizi anlarız... Canlarım inanın ve umut edin... Rabbim emanetlerini hiç birimizden eksik etmesin...

öncelikle hepinize cevap vermek istedim.. benimle bu mutluluğu paylaşmanıza ne kadar sevindim anlatamam...inanın ki hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız.. çünkü sizlerin geçtiği yollardan bende geçtim...biz birbirimizi anlarız... Canlarım inanın ve umut edin... Rabbim emanetlerini hiç birimizden eksik etmesin...

günaydın....
evet yaşayan anlar...amin amin...rabbim tamamına erdirisn sağlıkla al bebişlerini yda bebişi kucağına canım.....
rabbim daha fazla aratmadı sana 3 yılın sonunda geldi bebişin çok şükür çok sevindimmmmmm:21::nazar::emir_bebek::49::nazar:

noldu niye ayaktasın şimdide mutluluktan uyumaıdn demi rüyadasın sankiii:21:
yada bir sorunmu var söyle cevaplayım :9:ne kadar gebe değilsekte az çok bilgimiz varr:53:

canım erken kalkmaya alışmışım.. sabahçıydım ben okulda.. şimdi raporlu olsamda erkenden kalkıyorum..
sorularım ilerleyen günlerde tabiki devam edecek...:1: meraklı ve de araştırmacı bir insanım... ama şimdi kahvaltı,ialç ve jel zamanı....
seni yalnız bıraksam kızmazsın değil mi canım?

günaydın....
evet yaşayan anlar...amin amin...rabbim tamamına erdirisn sağlıkla al bebişlerini yda bebişi kucağına canım.....
rabbim daha fazla aratmadı sana 3 yılın sonunda geldi bebişin çok şükür çok sevindimmmmmm:21::nazar::emir_bebek::49::nazar:

canım aslında babak isteyeli 4-4,5 sene oldu.. ama 3 sene çok ağladım.. sonra tedavi süreci felan başladı..en azından umutlandım.. 3 sene benim her ay hiç durmadan ağladığım seneler... Rabbim daha fazla aratmadı çok şükür.. kimseye de aratmasın.. Arayan herkese nasip etsin insallah....

canım erken kalkmaya alışmışım.. sabahçıydım ben okulda.. şimdi raporlu olsamda erkenden kalkıyorum..
sorularım ilerleyen günlerde tabiki devam edecek...:1: meraklı ve de araştırmacı bir insanım... ama şimdi kahvaltı,ialç ve jel zamanı....
seni yalnız bıraksam kızmazsın değil mi canım?

bende meraklıyım bakma takılıyom cicim..tabi artık dikkat et dhaa fazla kendine...iyi beslen mutlu yaşaa:27:
yok kızmam çünkü gebesin yemen lazım...bide kocişim gidecek ya seninkide giderse akşamları takılırız ..:29:

canım aslında babak isteyeli 4-4,5 sene oldu.. ama 3 sene çok ağladım.. sonra tedavi süreci felan başladı..en azından umutlandım.. 3 sene benim her ay hiç durmadan ağladığım seneler... Rabbim daha fazla aratmadı çok şükür.. kimseye de aratmasın.. Arayan herkese nasip etsin insallah....

aminn artık mutluluk gözyaşlaırn olsun hepimiizn öyle canım....çok şükür çok sevindik...isteyen ağlayan herkese sağlıklı hayırlı evlat tez vakitte göndersin rabbimmmm:16:

:16:
bende meraklıyım bakma takılıyom cicim..tabi artık dikkat et dhaa fazla kendine...iyi beslen mutlu yaşaa:27:
yok kızmam çünkü gebesin yemen lazım...bide kocişim gidecek ya seninkide giderse akşamları takılırız ..:29:

canım ne yazıkki benimkide şehir dışında çalışıyor.. ama az kaldı.. insallah gelecek.. bebişlerim ve ben onu beklicez sabırsızlıkla...

aminn artık mutluluk gözyaşlaırn olsun hepimiizn öyle canım....çok şükür çok sevindik...isteyen ağlayan herkese sağlıklı hayırlı evlat tez vakitte göndersin rabbimmmm:16:

amin canım.. amin...:16:

canlarım yeni çizelge hazırladım....bebişlerimin kaç tane olduğunu öğrenene kadar hamile resmi kullandım.. Rabbim tamamına erdirsinde...
çıkıyorum bu arada öptüm sizi....

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bu günnnn :) hepinize tatlı bebekli günlerrrr :):nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Yeni positif sonuc Alan hamile arkadaslarimi kutluyorum. Rabbim saglikli bir gebelik yasatsin hepimize.hayirlisiyla rabbim kucaklarimiza aldigimiz gunleride nasip etsin insallah.sonuc bekleyen ve tedavide olan arkadaslarimizinda bu duygulari tatmasi icin duaciyiz.insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur.amin.

günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bu günnnn :) hepinize tatlı bebekli günlerrrr :):nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Canim senin sat ve transfer tarihi nedir? Merak ettim.benim sat 1 nisan. Transfer ise 18 nisan. 5. Gun transferi yapildi. Cizelgeni gorunce hemen hemen ayni oldugumuzu farkettimde ondan sordum canim.

Canim senin sat ve transfer tarihi nedir? Merak ettim.benim sat 1 nisan. Transfer ise 18 nisan. 5. Gun transferi yapildi. Cizelgeni gorunce hemen hemen ayni oldugumuzu farkettimde ondan sordum canim.

canım benim say 2 nisan ama bebekler 3 gün ilerden gittikleri için 31 aralık olarak kabul etti doktor.transfer de 17 nisan.3.gün transferi yapıldı.bugün bebeklerim inş. 10+1 günlük :):nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

cnm öncelikle tebrik ediyorum allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah..defnecim seninle görüşmek isterim buda nasıl olacak bilmiyorum ama sana msn adresimi versem eklermisin fundaozdemir19@hotmail.com eklersen cok sevinirim saglıklı günler gecirmen dilegiyle rabbim herkesin duasını kabul etsin...

tranfer günüm belli oldu canlar yarın 13:00 rabbım yardımcımız olsun çok heycanlıyım

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese günaydın.. benim size bir sorum olacak belki daha önce paylaşmışsınızdır ama sayfa toplamda 4 bin küsür olduğu için bakamadım :) ben dün ilk iğne mi oldum adetin 3. günü ama sonra adetim kesildi normaldir değilmi? teşekkürler şimdiden.

Back
X