Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sgl cnm cevapladıgın için amin inşallah rabbim herkesin kalbine göre versin....defne jelin sabah aksammı yoksa abah jel aksam ignemi benim öyleydi sabah jel aksam igneydi..sabah jeli 9 gibi alıyordum igneyide akşam 6 gibi yaptırıyordum sabah aksam dendi saat verilmedi yanlişmi uyguladım acaba dr sorucam artık bakalım ne diycek....
defnelma o kadar çok sevindim ki anlatamam...
eve gelir gelmez ilk işim bilgisayarı açmak oldu bakmak için...gözlerim doldu gerçekten...
Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:))
artık benim sorularımdan kurtuluşun yok bak ona göre:)
cuma günü dondurulmuş transferim oldu,ama kafama takılan bişey var cevap verirseniz çok sevinirim,doktorum 2 tane embriyo koyduğunu söyledi ama bana bitaneymiş gibi gelio çünkü anestezi almadığım için ekranda izledim ve beyaz bi noktayı gösterdiler ay çok tatlı dedimbekledim sonra 2.ci nerde dedim ayrı beyaz bi nokta aradım ama o gördüğüm tek beyaz noktanın içindeymiş 2si de güya,o zaten bi damla sıvıymış gördüğüm,embriyoları direk görmüomuşum,ama çok önce burdan bi arkadaş yazdığında bebişlerimi gördüm yan yana 2 noktacık halinde die yazmıştı,bilgilerinizi deneyimlerinizi bekliorum,sevgiler....
Defneee verdim kanı akşam 8 ya da 9 gibi öğreneceğim kafama koydugumu yapıyorum yaaa :)
Yavruma bir şey olmuş mudur ya otobüste yordum onu
egunal allah razı olsun senden içimi rahatlattın... ya dr istemedi. çok da güveniyorum ona... çok tecrübeli bir dr. ama neyse ben yine de yaptırayım.. aradım bursa bahar hastanesi istediğin saatte yapıyor bugün hep açık.... ama 45 dk... eşime söyledim salı günü arabayla gideriz otobüsle uğraşma dedi. onda çünkü araba... offf ama içim de rahat etmyecek. neyse düşüneyim karar veririm... en az 350 olmalı yani... inşallah bir sürprizle karşılaşmam....![]()
ilahi... canm benim ya...
inan ki Rabbim hayırlısını versin.. seni yıpratmadan üzmeden bu sorunun çözülsün diye dua ediyorum .. canımsın ya....
ayyy... işte yine bana seslendin....![]()
iyi pazarlar..........
cuma günü dondurulmuş transferim oldu,ama kafama takılan bişey var cevap verirseniz çok sevinirim,doktorum 2 tane embriyo koyduğunu söyledi ama bana bitaneymiş gibi gelio çünkü anestezi almadığım için ekranda izledim ve beyaz bi noktayı gösterdiler ay çok tatlı dedimbekledim sonra 2.ci nerde dedim ayrı beyaz bi nokta aradım ama o gördüğüm tek beyaz noktanın içindeymiş 2si de güya,o zaten bi damla sıvıymış gördüğüm,embriyoları direk görmüomuşum,ama çok önce burdan bi arkadaş yazdığında bebişlerimi gördüm yan yana 2 noktacık halinde die yazmıştı,bilgilerinizi deneyimlerinizi bekliorum,sevgiler....
selam kızlar nasılsınız
Yavruma bir şey olmuş mudur ya otobüste yordum onu
Selam canim nasil gidiyor? tontis yegenlerin nasil? benim de var yegenim valla tadindan yenmiyorlar, valla kardesime bazen kiziyorum ediyorum ama yegenimi gormemezlik edemiyorum insan cok ozluyor...
ıyı akşamlar kızlar .....................
gülden napıyosun kız televızyonda ankarada alış verış merkezı açılmış dıye haberler çıktı gidebildinmi
ozaman bızede annenın yada kardesının telefonunu verırsıniyi akşamlar şekerim aramışın ama ben bu ara tel dan bi haberim...
çantamda unutuyorum tel...
kociş te beni ya annemden ya kardeşimden arayıp buluyooo![]()
tranfer günüm belli oldu canlar yarın 13:00 rabbım yardımcımız olsun çok heycanlıyım
ozaman bızede annenın yada kardesının telefonunu verırsın![]()