Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım gözünaydınnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:
sağlıkla işşallahhh bebişini yada bebişlerini kucağına alırısınnn:16::16::16:
çünkü değerin süper walla yaaa:nazar::nazar::nazar:
çok sewindim darısı başımıza işşallahhh:16::16::16::16::16:

cnm embriyomun bilgisayar ekranında görüntüsünü göstereceklerdi,printırları bozukmuş yoksa geçen sefer fotosunu vermişlerdi,ama bak bu dediler,diğeri de buna benziyo dediler yani birini gösterdiler,neyse zaten geri dondurulmaya kalan olmadı,belki de 3 ü de bozuldu embriyolarımın,neyseki biri kaldı ve blastosist oldu beklemekten başka çare yok :( senle ilgili de güzel şeyler duyup sonra bozulmasına çok üzülüorum yaa,çok zor bi imtihan zaten bulupta kaybetmek daha zor ahh cnm yaaa bizim ne zaman yüzümüz gülecek...

:1::1::1:
anacığım teli millstonede var zatiii...
kocişinde var...
bi de size dağıtayım tellerini tam süper olur yani:1:

maşallh canım ama o senın dıyer yarın ben onu salı aradım senın rapordada sorun çıktımı dıye oda zeynep kamilden almıştı oda açmadı :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

cnm embriyomun bilgisayar ekranında görüntüsünü göstereceklerdi,printırları bozukmuş yoksa geçen sefer fotosunu vermişlerdi,ama bak bu dediler,diğeri de buna benziyo dediler yani birini gösterdiler,neyse zaten geri dondurulmaya kalan olmadı,belki de 3 ü de bozuldu embriyolarımın,neyseki biri kaldı ve blastosist oldu beklemekten başka çare yok :( senle ilgili de güzel şeyler duyup sonra bozulmasına çok üzülüorum yaa,çok zor bi imtihan zaten bulupta kaybetmek daha zor ahh cnm yaaa bizim ne zaman yüzümüz gülecek...

evet soru işaretleriyle dolu bir durum gibi
ama öyle bile olsa bi tanesi seninle lütfen aklını bunlarla yorma..
Allahım ol desin o bitanede anne yapar seni...
valla benim durumum iyi başlayıp kötü bitiyor bu aralar...
hepimiz bişeyler yaşıyoruz işte...,Rabbim bugünümüzü aratmasın...
olsun diye uğraş bi de kendiliğinden gebe kal ve şimdide bir an önce tüpe zarar vermeden düşsün diye bekle..
garip bir ruh hali...

nereye açılmış kız bak haberim yok:1:
ama ankarada alışveriş festivali var 1 temmuza kadar
bundan faydalanmazsam kınarım kendimi:1:

pardonnnn ooooooooooooooooooooo heralde ben yanlış anladım :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Kızlar 12. Gün 92 olan değerin 16. Gün 604 olmuş yeni aldım sonucu Nasil ?
evet çok güzelllllllllllllllllllllllllllll:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

arkadaşlarım kanamam hala devam ediyor...size bir soru sorayım..ben clexane 0.4 kullanıyorum..daha önce düşüklerim olduğundan tedbir amaçlı...test yapılmadı yani..acaba kanamam o yüzden mi oluyor?bilgi sahibi olan var mı..çünkü 4 gündür progenıx iğne kullanıyorum ama kesilmedi....

bu durumda bundan daha iyi olunurmu bilmem...
zamanım tosunlarım sayesinde dolu dolu geçiyor...
yeğen sevilmezmi ne tatlılar anlatamam...
büyüğü bilmiş bilmiş konuşur küçüğü bacaklarıma yapışır kucağına al diye...
onların yanında kendimi unutuyorum çoğu zaman...
çünkü bitmek bilmeyen enerjileri var..
Rabbimde bitirmesin..
sende eminim yeğeninle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur...
bal kaymak onlar...

Aynen, moralim bozuk oldugunda falan hemen yeni pozitif enerji veriyor, sen de bol bol icine cek canim enerjilerini, onlar bitmez tukenmez enerji kaynagi :16:

maşallh canım ama o senın dıyer yarın ben onu salı aradım senın rapordada sorun çıktımı dıye oda zeynep kamilden almıştı oda açmadı :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

ah kuzummm o damı açmadı teli...
ama biz bile aşkımıza haftasonu izni veriyoruz genelde bizde konuşmuyoruz...
haftasonu kocalarımızla birbirimizi aldatıyoruz aşkımıza mola veriyoruz:1:
mutlaka vardır bi sebebi aklına bişi getirme sakın çok üzülür aşkısımm...

kızlar hepinize iyi akşamlar...nihayet topikte birilerini gördüm...ÇÇÇOOOOKKKKKKK ŞÜKÜR.......

son bir saattir ben varım da ondan:21::1:
yalnız ukalalığım tavan yapmış durumda:12::9:

evet soru işaretleriyle dolu bir durum gibi
ama öyle bile olsa bi tanesi seninle lütfen aklını bunlarla yorma..
Allahım ol desin o bitanede anne yapar seni...
valla benim durumum iyi başlayıp kötü bitiyor bu aralar...
hepimiz bişeyler yaşıyoruz işte...,Rabbim bugünümüzü aratmasın...
olsun diye uğraş bi de kendiliğinden gebe kal ve şimdide bir an önce tüpe zarar vermeden düşsün diye bekle..
garip bir ruh hali...

cnm Rabbim inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı bi hamilelik nasip etsin ve bu günlerini unutturacak güzel evlatların olsun,bi kız bi erkek :34: çok öptm sevgiler!

arkadaşlarım kanamam hala devam ediyor...size bir soru sorayım..ben clexane 0.4 kullanıyorum..daha önce düşüklerim olduğundan tedbir amaçlı...test yapılmadı yani..acaba kanamam o yüzden mi oluyor?bilgi sahibi olan var mı..çünkü 4 gündür progenıx iğne kullanıyorum ama kesilmedi....

Canim kirmizi mi kahve mi lekelenmen? normalde 2-3 gunde kahverengiye donusuyor ama sende clexane dan dolayi biraz daha gecikebilir bu durum. Mutlaka uzanarak dinlen canim..

ah kuzummm o damı açmadı teli...
ama biz bile aşkımıza haftasonu izni veriyoruz genelde bizde konuşmuyoruz...
haftasonu kocalarımızla birbirimizi aldatıyoruz aşkımıza mola veriyoruz:1:
mutlaka vardır bi sebebi aklına bişi getirme sakın çok üzülür aşkısımm...

son bir saattir ben varım da ondan:21::1:
yalnız ukalalığım tavan yapmış durumda:12::9:

bebem bu ukalalık değil...cidden sen varsan topik canlanıyor...herkes seni çooook seviyor.......:16::16::16::16::16::16:

pardonnnn ooooooooooooooooooooo heralde ben yanlış anladım :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

evet çok güzelllllllllllllllllllllllllllll:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

bencede yanlış anlamışsın:1:
yarın transfer var ya ondan :1:

pıhtı iğneside kullanılması gerekiyor evet etkili olabilir ama Allah korusun düşük vs.sebebi olmaz...
kanamanın kesilme süresini artırır o kadar...
önemli olan değer artışın...

Aynen, moralim bozuk oldugunda falan hemen yeni pozitif enerji veriyor, sen de bol bol icine cek canim enerjilerini, onlar bitmez tukenmez enerji kaynagi :16:

aynen canım bende öyle yapıyorum...

cnm Rabbim inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı bi hamilelik nasip etsin ve bu günlerini unutturacak güzel evlatların olsun,bi kız bi erkek :34: çok öptm sevgiler!

saol canım Allahrazı olsun...
Rabbim evlat hasreti çeken tüm arkadaşlarıma nasip etsin...

Canim kirmizi mi kahve mi lekelenmen? normalde 2-3 gunde kahverengiye donusuyor ama sende clexane dan dolayi biraz daha gecikebilir bu durum. Mutlaka uzanarak dinlen canim..

kırmızı ama çook koyu değil...başka topikte okudum..arkadaşım biri o iğne yüzünden iki düşük yaşadım diyor..benim de aklım karıştı..yarın sorayım doktoruma.zaaten büyük ihtimal yarında tahlil isteyecek.uzanıyorum hiçç kalkmıyorum sadece iğneye gidip geliyorum...

Back
X