Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten aşılam ile kaldığım gebelikte değerlerim de az artıyordu...kalp atışı gözüktü ama düşük oldu..umarım artar yarın...
kızlar..Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı uğrayam da gelem...
Cooookkkk ama cokkk tesekkur ederim arkadaslar iyiki varsiniz cevaplariniz beni mutlu ediyo ne konuda olursa olsun hayirlisi diyorum hakkimda neyse hayirlisi o olsun
kızlar..Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı uğrayam da gelem...
Cnm bn şükür iyim birazcık yorgunum duncoomhareketi gecti ben m icin ayol yaslandık biz geceleri de cok uyuyorum kalçam cok ağrıyor en fazla 20 dk bir dönüp dürüyorum saga sola birde sıcaklar beni mahvediyorBizden hbrler böyle insallh sen dn de Gusel hbrler alırız cnm insallh hiç bir müdahaleye gerek kalmicak hersey guzel olucak senii ve bütün arkadsarimi Cook öpüyorum uykum var ezanı bekliyorum hemen yaticam sizleri Cook seviyorummm iyiki varsınız
okuyorum okuyorum kafam karışıyor..en iyisi yarını bekliyorum..dünden beri kanamalı gebelikleri araştırıp duruyorum....bunaldım ya....
Aman cnmnyaa okuma o topigi ben de okudu cok korktum hiç kendini kasma rahat ol Şenliği'ne icin görüş Dr un hemen yarın kanaman olduğunu biliyor dimi Dr un Benm ki hemen kestirdi iğne
gezdim gezdimm çokkk yoruldummm kociş beni eve bıraktı arkadaşlarına kaçtııı:))
e tabii adamı bunalttın o da kaçtı![]()
5000 olsa da kutlasak ya...geçen pek havalara girmiştim..tek başıma kutlayacam diye...foos çıktı...sonra güldüm kendi kendime....![]()
kızlara laf yetiştiyorum bi yandan resimlerinizi bekliyorum...
bulaşık makinesi bitti onu boşaltcam şimdi
sonrada bi çay koycam
paşalarım annemde biz kocişle evde takılıyoz bu akşam
bak ne çok şey yapıymuşum iyikide sordun
bi de sanırsam adet olcam ve bebeğim gitcek öyle hissediyorumbu da 2.ruh halim
karmakarışığım işte...
sen napıyosun pekiii