Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar geri sayımın başladı inme inecek çok korkuyorum testimin sonucu ne olcak acaba inş yüzüm gülsün. karnım şiş hamile bayanlar sizdede öylemiydi?
Canim inşallah pozitifi görürsün Allah gönlünce versin benim hiç bı belirti olmadı sislik agri ama olan da var kişisel bunlar sen sık dısını bebegin müjdelerler gelsin inşallah :)

bebeğim gelsinde ben ilaç kullanmaya razıyım canım

evet canım aynen öyle...

cok geri donuk okuyamadim ama kizlarin yaptiklari alintilardan anladim durumunu,buda gececek insallah canim ya..zordur dis gebelik ama allahim beterinden saklasin..
evet benide yavas yavas heyecan basti..)) bu arada ovulation testi aldim:1::1::1: agustosa deneyim belki faydasi olur,gerci 16 yilda 2 defa dogal yolla hamile kalabildim buda bi basari ,kimbilir seytanin bacagini kirarizda 3.defa dogal yolla kalirim..))

7 temmuz tatile geliyorum turkiyeye 2 haftaligina fulll eksinli gunler bizi bekliyor:23::23: esim simdiden offluyooo pufffluyooo hahaha

bende beterin beteri var deyip halime şükrediyorum...
inşallah atlatacam canımcım...
ovu testi alman iyi olmuş şekerim...
e bi de bol ekşınlı dönemlerde lazım olcak :1:

kızlar ben 5 haziranda test sonucumu aldığımda değerim 5,68 di 10 gün sonra tekrar test yaptım sırf meraktan bu seferde 2,30 du 10 günde sıfırlaması gerekmezmiydi tamam biliyorum negatif ama ben hep kocaman sıfırlara alışmıştım bu beta hcg geçmi düşer böyle diye soracam bana çok acemisin demeyin sakın:9::9::9::9::9::9::9::9::9:

acemisinnnn dermişimmm:1:
sen demeyin dedin diye yazdım:1:
bence sen ikinci testi yaptırsan değerini biraz daha artmış görebilirdin...
kimyasal gebelik yaşama olma ihtimalin fazla canım...
5.68 çıkmazdı...
belli bi değere kadar yükselmiş ve düşmüş demekki değerin...

Kızlar geri sayımın başladı inme inecek çok korkuyorum testimin sonucu ne olcak acaba inş yüzüm gülsün. karnım şiş hamile bayanlar sizdede öylemiydi?

şişlik durumu yanıltabilir ona takılma...
sanırsam sen hamilesin şu an içime öyle doğdu Allah yanıltmasın inşallah...

aaaa sana iyi akşamlar ama bana iyi geceler saati gelmiş...
ama hemen yatmiciimmm çamaşırlar yıkanana kadar sizinleyim:16:

hamarat hatunn,geç kalmışsın çamaşırlara,,bende kocişimi bekliyorum yine geç gelicek bu gece,,
Allahtan havada serin ohhhhh,,süperr

canlarım ben geldim ama çıkıyorumm kocacık yatalımm diyooo :)))))) bilmem anlata bildimmii :))))) GÜLDEN canımm senin sıpalar gitmişş allah kavuştursunn geçen gün bugün naber canım yazdımm baktım baktımm iyiyim canım yazmadınn:)))))))))) :1::1::1::1:kargaşa geldii sanırımm görsen mutlaka yazardınn hepinizii çok çok öpüyorumm ilerleyen satlerde gelebilirimmm tekrarr,,,:46::46::46::46::46:

ama ben safım hiç bişi anlamadım kocanın hadi yatalım demesinden:17::9:
saol cicim sıpalarım gittiler ama haftasonu düğünü yapıp gelcekler inşallah...
hasretliğimiz kısa sürecek bu kez...
mesajını görmedim canım belkide gördüm ama valla bazen okuyup çıkıyorum bazen bi kaç tane cevap yazıp çıkıyorum...
geçmişe çok dönemedim bu ara...
zamanım azdı...
yoksa seni görmemezlikten gelebileceğim ihtimali mümkün olmazzzzz.....

hamarat hatunn,geç kalmışsın çamaşırlara,,bende kocişimi bekliyorum yine geç gelicek bu gece,,
Allahtan havada serin ohhhhh,,süperr

e gecenin bi vakti eve girer sabahın köründe çıkarsan çamaşırda bu saate kalır...
ütü de gerektiği kadar yapılır...
zaman çokmkıymetliydi benim için bu ara paşalarımla zaman geçirmeliydim ev işini düşünemezdim yani..
hamile hamile yalnızmı kaldın sen evdee olsun kızın var sana eşlik eden bi de biz:16:
çamaşır bitti şimdi asmaya gitmezsem pc nin başında sızıp kalacam fena halde uykum var...

Canim benim topikgul u de bı ara ekler mısın kesinleşti ;)

yerim ben senin topikgülünü...
ilk fırsatta güncellerim canım durumunu...
Maşallaahhhhhh tü tü tüüüüüüüüüü:nazar::emir_bebek::49::nazar:

daha güzel tanımlamalarım var ama +18 oluruz bu saatte:1:

ayyy çok şımardım he:12::21:
ama öyle deme yaaa büyük paşamı arabaya bindirdim teyzem seni seviyorum bekle beni gelicem dedi ben koptum tabii...
aşk onlar aşşkkkkkkk...canlarım benim...
Şımarmıyor şımarmıyor bak şen hurdanı sayfalar uçmuş yine amn neyse bizde onlar gelene kadar sevinelim iste ne zamn gidickler evlerine :19:Sen bizim herseyimizin

anladım canımmmm ama gelecek olmaları guzel ınsss degrın duzerde tadını ıkı kat cıkartırsın pasalarının
aynen beterın beterı var rabbım daha beterınden korusun halımıze sukur
sendende razı olsun canım amın ne demekkkk

ınsallah cıkmaz canım benım yaaaaaaaa ama napcan sonra hıc olmıycak dogumdu buyusun du derken yaaaa

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
kıyamam yazık ama bence kızalr dogunca eksın meksın ve sızı unutacaklar dıyım sızeeeeee
Bu yazdığına canı gönülden katılıyorum kein öyle olucak bnm koca kızını görünce beni sutlucak :16:

şekerim geçen gün size topikte yazıyorum senin mesajına cevap yazarken büyük sıpam yanıma geldi ve ekranda senin avatarındaki bebeği gördü gaz çıkaran...
teyze bu bebk napıyooo öyle dedi bende gaz çıkarıyoo teyzecim dedim gümekten kendinden geçti:1: kendiside arada bi kaçırıyooo naptın sen diyorum kahkahalara boğuluyooo e haliyle avatarında ilgisini çekti:1:
Ha ha cok komik :9::9:

canım arkadaşlarım iyi geceler diliyorum ve ben yatışa geçiyorum...
Allah rahatlık versin...

e gecenin bi vakti eve girer sabahın köründe çıkarsan çamaşırda bu saate kalır...
ütü de gerektiği kadar yapılır...
zaman çokmkıymetliydi benim için bu ara paşalarımla zaman geçirmeliydim ev işini düşünemezdim yani..
hamile hamile yalnızmı kaldın sen evdee olsun kızın var sana eşlik eden bi de biz:16:
çamaşır bitti şimdi asmaya gitmezsem pc nin başında sızıp kalacam fena halde uykum var...

haklısın canım,,,yeğenler varken insanın gözü iş görmüyor,,,paşacığının sana dediği çokkk hoşuma gitti amaa yaa,,kıyamamm çok seviliyor bu yeğenlerr,,
yanlız kaldımm 2 gecedir çok geç geliyor ve canım sıkıldı iyice,,ama yarın izinli ,beraber kahvaltı edicez kısmetse,,,kızım çok hareketli bazen diyorum çıkıcak sanki karnımdan :)) birde sizler varsınızzzz,,iyiki varsınızz,,çok seviyorummmmm sizleriiii

kızlarrr yeni haberlerle geldim yine :) doktorumuza gittik ve iki kese gördük yani ikizlerimmm geliyoo Allah ım ne güzel bi duygu herkese yaşatsın rabbim:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Gozun aydin bacim kalp atislarini duymak cinsiyetlerini gormek saglikla dogurup kucagina almak da nasip olsun bebeeem
Ben de cam sildim tul perde yikayip astim. Daha dus alip yaticam sabah erkenden yolcuyuz ben cok fenayim yaa sinirim bozuldu adama hem yatak odasinin duvarlarini sildirdim camlari disardan hortumla yikattirdim bir de ustune tulleri taktirip bir guzel fircaladim... Allah tan kork dedi bana ama koltugun tepesinden inerken ayagima basti... Bir de is yaparken cok soyleniyor sinirlerim zipliyor..
Neyse ben cikar sabaha haberlesiriz arkadaslar optum sizleeri dua etmeyi unutmayin bana

Son düzenleme:
zaten işin ucunda kızları görmek olmasa gitmeyi kabul etmezdim çünkü iyice ağırlaştım ve sıcakta iyice zorlanıyorum... annemde bile fazla vakit geçiremiyom,, kendi evimde yatıyom kalkıyom günde 5kere duş alıp çıplak oturuyom.. gece zaten uyuyamıyom o yüzden aslında akıl işi değil gitmek ama uzunca bi süre gidemeyeceğimiz için gidelim istedik. evet kocişim beni uçağa alsınlar diye rapor almaya gitti. ama raporun 7gün önceden alınması gerekiyomuş inşallah yarın sorun çıkmaz.

akasyacımmm,,ne oldu rapor işi hallettinizmii,,,

canım arkadaşlarım akşam misafirim olduğu için giremedim sonrasındada hazırlıktı evi toparlamaydı zaman geçti.... yatmadan önce veda edeyim istedim... bir hafta aranızda olamayacağım... geçi net varsa girerim fırsat buldukça..... hepinizi çok seviyorum.....

Back
X