Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım bizde de eşimde sorun vardıı benim tüpün biri tıkalııymışşş çok üzüldüm ama doktor tüp bebege engel deyil dedii..inşallahh herşey çok güzel olurr canım eşinde canlı sperm varmı..

inşallaaahh canımm... canlı var ama hareket hiç yok tüpbebek için sorun olmaz dedi doktorum

moonlise dı galiba umarım doğru yazmışımdır.. tşk.ler ilginiz için ..umarım hepimiz için hayırlısı olur...

bu arada birde şu ilacı soracağım gonla-f 300 hamile olup elinde kalan varsa yardımcı olabilirse çoksevinirim..

teşekkürler...

hemde çokkk keçi boynuzu kürü pekmezii...çakşir otu incirr ama 2 ay önce eşim hepsinii bıraktıı bende zorlamadımm ama tüp bebege başlarken tekrar keçi boynuzunu kullansın istiyorumm...

keçi boynuzu kürü bi ara denedik ama sevmedi eşim midesini bozdu bıraktık... normalde yer sever öyle normal çiğ çiğ yese faydası olur mu acaba ne dersin... cinsel pehrizi başladı onunda 3-4 gün yese belki ne bilimmm fayda faydadırr

keçi boynuzu kürü bi ara denedik ama sevmedi eşim midesini bozdu bıraktık... normalde yer sever öyle normal çiğ çiğ yese faydası olur mu acaba ne dersin... cinsel pehrizi başladı onunda 3-4 gün yese belki ne bilimmm fayda faydadırr

canımm çiğ hiç vermedimm bilmiyorumm sen bu ara keçi boynuzunun pekmezini ver sabah akşam yesin onu sever mutlakaa oda çok iyi geliyo benim eşime çok faydası olmuştuu tüm marketlerde var kolay bulabilirsinn..bide biri bana keçi boynuzunun fsh yükselttiğini söylemiştii ama pekte bilgim yok..umarım herşey çok güzel olurr..

$532608_220397071428224_403654889_n.webp :16::16::16::16::16:

cnm biz simdi keci boynuzu kurune basladik ise yararsa sana yazarim:))

işe yarar inş. canım :16:

canımm çiğ hiç vermedimm bilmiyorumm sen bu ara keçi boynuzunun pekmezini ver sabah akşam yesin onu sever mutlakaa oda çok iyi geliyo benim eşime çok faydası olmuştuu tüm marketlerde var kolay bulabilirsinn..bide biri bana keçi boynuzunun fsh yükselttiğini söylemiştii ama pekte bilgim yok..umarım herşey çok güzel olurr..

alayım ben ondan iyi fikirrr :52:

iyi akşamllaaaaaaaaaaaaaaaarrrr

işe yarar inş. canım :16:

alayım ben ondan iyi fikirrr :52:

iyi akşamllaaaaaaaaaaaaaaaarrrr

al mutlaka faydasını görüceksin bide ben balın içine polen zencefil zerdeçal tarçın karabiber ceviz bisürü karışım vardı onuda yedii bilgin olsunn inş işe yarar...kuru inciri 2 ye böldüm hakiki zeytin yagında beklettim sabahları 1 tane verdimm...inciri kaynatıp suyunu verdimm.. havuç suyu yaptım ama keçi boynuzuyla aynı anda kullanılmıyoo havuçç...

İyi akşamlar kızlarrrr! Ben banyoya girmiştim o esnada firüze gitmiş! Ne oldu kurtulduk mu cidden?

al mutlaka faydasını görüceksin bide ben balın içine polen zencefil zerdeçal tarçın karabiber ceviz bisürü karışım vardı onuda yedii bilgin olsunn inş işe yarar...kuru inciri 2 ye böldüm hakiki zeytin yagında beklettim sabahları 1 tane verdimm...inciri kaynatıp suyunu verdimm.. havuç suyu yaptım ama keçi boynuzuyla aynı anda kullanılmıyoo havuçç...
amannnnn ne cok sey vermissin :)))ben simdi bi tek keci boynuzu kuru yapiom adam tik demeden bi bardagi dikio:))size iseyararmi acaba?pekmezde alsam diom ama hem marketten degilde hakikisini bulmak istiom hem de hem.kur hem pekmez asiri mi olur diorum

Kızlar bişey sorcam bizim bebişler kaç haftalık nasıl hesaplıcaz .Yumurta toplama günüm 19.11 transfer günün 24 Kasım son regl tarihim 07.11

amannnnn ne cok sey vermissin :)))ben simdi bi tek keci boynuzu kuru yapiom adam tik demeden bi bardagi dikio:))size iseyararmi acaba?pekmezde alsam diom ama hem marketten degilde hakikisini bulmak istiom hem de hem.kur hem pekmez asiri mi olur diorum

Keçi boynuzu kürü çok işe yarıyor canım! Bizim toplam sayımız 450bine çıkmıştı öyle diyeyim :)

[SUB][/SUB]İyi geceler canlarimm nasilsnz bakalimm bugun annmle disari ciktik arabanin arkasi doldu minigin esyasiyla ne zormus anam bebe ile gezmek bu son kapaticm kendimi eve:19:Ve kotu haber kayinvalidenin agzindn duydum beni aradi izmire gelicem dedi:18::18::18:

canım vallahi okadar kötüydümki sperm yok canlılık yok ne bulduysam verdim adamcagıza sesinide çıkarmadı sagolsunn tabii hepsini bi anda vermedimm 1 2 ay aryla verdimm 2 ay arı sütüü bide o yazdıgım karışımı verdim onu bıraktık 3 ay keçi bonuzunu verdim sabah içti akşam pekmezini yedii:)))zor ya çok zorrr allahım kolaylık versin hepimize

Back
X