Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi akşamlarrr kızlar nasılsınızz monns naber tatlımm çok özledim seni:16::16::16:
tatlımmmmmmmmmmmmmmm
$53958781mg4.gif
Eki Görüntüle 637472
$hogeldinsh2.gif
Eki Görüntüle 637474

Hoşbulduk canımmm bizde birazönce geldik kuzenim 10 yıllık evli bebişleri oldu oraya gittik ablamlarda geldi canım yaa elamııı görsen bal olmuş bebiş onun yanında bit gibi ablamlarda anneme geçti yarın kına gecemiz var inş cumartesi dügün eşimden izin aldım sizlerle muhabbet etmek için onu yatırdım geldim naber tatlım senin günün nasıl geçti:16:

sen nassın şekercim hasret kaldık ayol:5::5::5:
hoşgelmişsinn Tatlım karşılaşamadık ben bugün dışardaydım ..fazla yorulmuşumm resmen dağıldım heryerim sızlıyorrr....özledim be gülüm bitsin
artık bu özleemm...

slm kızlarr burasıda olmasa napcas bilmiorum nasılsınızzz
hoşgeld,nn canım uzun zaman oldu özledikk...iiyiyiz aynı bıraktığın gibiyim ben şahsen..:32::32::32:
neeeee pazartesiden sonra dönücem dediydın kızzzzzzzz ver dansözlerimi geri:)))))ne zaman dönüceksin peki?
gülden ya sen bu tüpünde prednol içmişmiydin tatlım?
Hatuna bak ayooll:20::20::20::20::20: sara hatundan kiraladığım dansözleri kaçak getirtmiş.. bi de sahipleniyoo görüyon muu:19::19::19::19:o dansözlerin telif ve kullanım hakkı ben de bi kerem taaam mıı tıızmm:33::33::33::33::33::41::41::41::41:oynattırtmam o kadar:41::41::41::9::9::9::1::1::1::1:
iyi geceler hanımlar...

bende bugun burayı mesken tuttum :1: eşim nöbetçi benım kaldım mı bi başıma evde :24: iyi oldu gerçi tüp bebek konusunda baya bilgi edindim..

bademciklerim pek kötü evde ne bulsam yiyorum :):) az önce domates doğradım yidim.. şimdide tarhana yaptıydım onu içicem. yatmaya yakında kocakarı ilacı yaptım macun onu yutup uyurum sanırım (toz zencefil,toz tarcın,toz karabıberi balla kartıstırdım) böyle yaparak bademciklerimi iyileştirmeyi umuyorum ha bide tuzlu suyla gargarayıda unutmamak gerek ;)

doktor hastane vs hiç sevmem ama hayat işte gidip gidip diplerinde bitiyorum ;)

ayyy çok fena yıldırım dusuyor gök gurluyoır elektiriğim gitmsede bari..:18::18: gece gece eşimde yok korkabilmem yuksek ihtimal :19::18:
biiri benden bahsetmiiş geldimm..geçmiş olsun tatlım ve deee hoşgeldiinn...soğuk algınlığı ve gripin bomba karışımıı ki kaç aydır test edip onayladımm 2 kaşık bal yarım limon çay kaşığının yarısı kadar da zencefille kaynar kaynar katrıştıırp birer abardak sabah akşam içilecek... 3 bilemedin 4 gübe farkı anlarsın şekerimm ....senin karışımdan daha içilebilir oluyo inan banaaa:34::34::34::34::34::34:
pazartesiden sonra dedim evet ama salı demedim ki:9::9::9:
tamam verdim dansözlerini :9::9::9:
ne zaman haftasonuna kadar kesin gelirim ama:8::8::8::8:

iyi geceler canımcım..
geçmiş olsun efenim sana bademciklerin için ne içilecek ne şifa olur topiğin aktarcısı ikramaya sultan sölerdi ama şimdi yok:9::9::9:
eşin yok ve gökgürlüyoooo bi de elektirik gitme durumu olmasın sakıınnnnnnnnn:18::18::18::18:
bu arada bende akşam tarhana yedim anne yapımı:16::16::16:
yettim gülden sultaannn:10::10::10::10::10::40::40::40::40:
İiii geceler kızlar nasılsınız
güldenim hoşgeldin ben ben hastaydım serum falan yedim iyiyim şimdi çok şükür bu arada benim bebişe bgünkü doktor kesin
kız dedi 3 hafta öncede başka doktor pipisi var demişti kafamız allak bullak oldu şaşırdık bi kız bi erkek:27::9::9::9:
ayy bebiş nolcek şimdi kız mı erkek mii kafam karıştııı :44::44::44::44::44::44::44:Öncelikle sağlıklı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:16::16::16::nazar::emir_bebek::nazar:... bu aşamada da insan merak ediyo tabiii eşyası neye göre alınacak göbüşte nasıl hitap edilerek konuşulacak dimi amaaaaa:15::15::15::15::42::42::42::44::44::44::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sevgili arkadaşlarr :16::16::16: Yine uzun bir yolculuktan döndüm. Nasılsınız bakalım?:16:

Egunalciğim de dönmüş canım nasılsın?
hoşgeldin bebeeemmmm:29::29::29::3::3::3::38::38::38:

Son düzenleme:
Hoşbulduk canımmm bizde birazönce geldik kuzenim 10 yıllık evli bebişleri oldu oraya gittik ablamlarda geldi canım yaa elamııı görsen bal olmuş bebiş onun yanında bit gibi ablamlarda anneme geçti yarın kına gecemiz var inş cumartesi dügün eşimden izin aldım sizlerle muhabbet etmek için onu yatırdım geldim naber tatlım senin günün nasıl geçti:16:
iyi cnm bebiş görmeye gittik biliosun..güzel geçti yedik içtik geldik:))benimde gözlerim kapanıo heran sızabilirim:)))eloşumu öp yerime....hımmmmmmm yarın kına mı varrr hayırlı olsun tatlımmm nasıl bi kına yapıcaksınz...

hoşgelmişsinn Tatlım karşılaşamadık ben bugün dışardaydım ..fazla yorulmuşumm resmen dağıldım heryerim sızlıyorrr....özledim be gülüm bitsin
artık bu özleemm...

hoşgeld,nn canım uzun zaman oldu özledikk...iiyiyiz aynı bıraktığın gibiyim ben şahsen..:32::32::32:

Hatuna bak ayooll:20::20::20::20::20: sara hatundan kiraladığım dansözleri kaçak getirtmiş.. bi de sahipleniyoo görüyon muu:19::19::19::19:o dansözlerin telif ve kullanım hakkı ben de bi kerem taaam mıı tıızmm:33::33::33::33::33::41::41::41::41:oynattırtmam o kadar:41::41::41::9::9::9::1::1::1::1:

biiri benden bahsetmiiş geldimm..geçmiş olsun tatlım ve deee hoşgeldiinn...soğuk algınlığı ve gripin bomba karışımıı ki kaç aydır test edip onayladımm 2 kaşık bal yarım limon çay kaşığının yarısı kadar da zencefille kaynar kaynar katrıştıırp birer abardak sabah akşam içilecek... 3 bilemedin 4 gübe farkı anlarsın şekerimm ....senin karışımdan daha içilebilir oluyo inan banaaa:34::34::34::34::34::34:

yettim gülden sultaannn:10::10::10::10::10::40::40::40::40:

ayy bebiş nolcek şimdi kız mı erkek mii kafam karıştııı :44::44::44::44::44::44::44:Öncelikle sağlıklı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:16::16::16::nazar::emir_bebek::nazar:... bu aşamada da insan merak ediyo tabiii eşyası neye göre alınacak göbüşte nasıl hitap edilerek konuşulacak dimi amaaaaa:15::15::15::15::42::42::42::44::44::44::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin bebeeemmmm:29::29::29::3::3::3::38::38::38:
kşını gelmiş tututrdu yok artık dedim kelkmıyor elim kolumm hiç uğraşamam keyfini yapmak içinn kusura bakmasınn..gitti yatıı ben de meryemimi okuyacam yatıcammm
hiç sahiplenmedim tatlım güldene gelirsen sana saranın dansözlerini oynatıcam dedimmm o gelince de sözümü tuttum..

Canım annem kuran okutmak istiyor daha sonra kına yakılcak inş, yarın akşam ordudan misafirlerimiz geliyor artık dügün bitene kadar koşturmaca şekerrrr bu arada monns bacımın bebiş kesin kız demiş dr geçmişi okudum inş yaaa artık kesin karar versin bu dr yaaa:52::52::52:

Canım annem kuran okutmak istiyor daha sonra kına yakılcak inş, yarın akşam ordudan misafirlerimiz geliyor artık dügün bitene kadar koşturmaca şekerrrr bu arada monns bacımın bebiş kesin kız demiş dr geçmişi okudum inş yaaa artık kesin karar versin bu dr yaaa:52::52::52:
olsun cnm güzel koşusturmalar bunlarr ..mehtap gelin yabancı mıydı??he bu doktorda kız demiş bakalım yarın ki ne dicek adam oynatıyorlar sanki:)

hoşbuldumm:16::16::16: insallah canımmm yaa artıkk gelsinnn bebekimm sağdan soldan laf işitmekten bööö geldi artık.. sinirleniyorumda noluo yine kendimi paralıom okadar yani..
hastalık konusunda kendimede kızıyom tam diom tüp bebek öncesi dr.a gitsem bana antibiyotik verir :( giden bülbül sesimi:37::37: geri getşrmeye uğrasıom suan :50:
wwoooooowwww aramızda bir manken gacı var demekkk :16::16: ne yapıosun bende isterem :42: zayıflamayada ihtiyacım var acıkcası :4::5:

yaww tüp bebek öncesi diyet gerekiyormu acep? iice gümlemeye başladı .. ışıklar gitmeden uyyim bari.

oooo bakıyorum tam teşkilatlı çok fonksiyonlu bi topiğe denk gelmişim :16::16::16: çok sevındımmm:32: bi ara topikte denk gelirsem nikini öğrendımya sorarım olmazsa..
ahh ahh bende tarhanamı içerken anacım aklıma geldi .. eşimin işi nedeniyle şuan baska bi şehirdeyiz (7 saatlık bir zaman farkı var memleketimle arasına) hasretlık zorda napacan iş nerdeyse aşta orda oluyor :ssz::ssz: bak çorbayı içtim uykum geldi :31:elektrık gitmeden ben uyuyim :54::27:

sağol canımmm.:16:.insallah atlatırımmm
ben de 12 saatlik uzaktayım annemle ve memlketimle kardeşlerimleee ..Allah rahatlık versinn tatlımm..yaaa yok topiğimizde yok her telden çalıyoruz resmen:24::24::24::24::24:
kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım..
iyilik güzellik tatlım sen de ne var ne yok
klasik ama gerçekten doğru bir söz sağlıkla gelsinde erkek kız farketmez...
senin memlekette takılıyorum canım ama bu kez gezmiyorum evden paşamın okuluna gidip gelmece var sadece..
hafta sonu dönerim en geç..
anamm bayaa bi kalıcaksın kesinleşti yaneee..olsun sen iyi ol da idare edecez artıkınn....
kızlarr bugünde hastanedeydimmm herşey yolunda 12 de çatlatma iğnem vurulucakkk eşimle gidicezzz birazdann hepinizi öpüyorumm..
maşallah bebemm çatır çatır çatlasınlar kaliteli bebiş olsunlarr inşaallah göbüşünde
iyiym canm iş yerindeyim topikler açık ben iş yapıyorum bugün biraz yoğunduk ara ara geldim çıktım burda kimse yoktu bende bişi yazmadım birazdan da mesai bitcek öyle işte:34:
ben de yoktum bugün gezentiydimm...bu sefer de yoruldumm beyaaa:50::50::50::50::43::43::43::43:hafi den başladı üşümlereim burnum yanıyoo resmen kırık dökükğümm arkadaş..
Ooo saat 12 olmak uzere ilac saatim gelmis hepinizi cook opuyorum iyi geceleerr..
Allah rahatlık versinn
iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi:54::54::54::54::54:
Allah rahatlık versin şekerimmm görüşrüz
hoşgeldin tatlım nbr??
geldim ama kocam saolsun bitmii talepleriii ilgi manyağı adam resmen ilgilenmiyosun benimle deyip bir okutturmadı tama yazmaya başladımm herkese..bu sefer de küstü......çayıydı çorbasıydı meyvasıydı yetmediiii... üstünee ekşını gelmiş tutturrdu yok artık dedim kalkmıyor elim kolumm hiç uğraşamam keyfini yapmak içinn kusura bakmasınn..gitti yattıı ben de meryemimi okuyacam yatıcammm üşüyorumm halsizim yorgunumm uykusuzum...

Son düzenleme:

hoşgeldinn yoğun bir gün geçirmişsin canımm...Allah bağışlasın tüp baby mi yoksammm.....elanı çok merak ediyorum bi gn fotosunu koy özeldn falan bakalım yada koy bakalım kaldırrr....maşallah yoğunluk devam öpüyorum seni vee okuyup üfleyip yatıyom gündüz yorulmuşum görüşmek üzere canım Allah rahtlık versin..:16::16::16::3::3::3::3:

ben de 12 saatlik uzaktayım annemle ve memlketimle kardeşlerimleee ..Allah rahatlık versinn tatlımm..yaaa yok topiğimizde yok her telden çalıyoruz resmen:24::24::24::24::24:

iyilik güzellik tatlım sen de ne var ne yok

anamm bayaa bi kalıcaksın kesinleşti yaneee..olsun sen iyi ol da idare edecez artıkınn....

maşallah bebemm çatır çatır çatlasınlar kaliteli bebiş olsunlarr inşaallah göbüşünde

ben de yoktum bugün gezentiydimm...bu sefer de yoruldumm beyaaa:50::50::50::50::43::43::43::43:hafi den başladı üşümlereim burnum yanıyoo resmen kırık dökükğümm arkadaş..

Allah rahatlık versinn

Allah rahatlık versin şekerimmm görüşrüz

geldim ama kocam saolsun bitmii talepleriii ilgi manyağı adam resmen ilgilenmiyosun benimle deyip bir okutturmadı tama yazmaya başladımm herkese..bu sefer de küstü......çayıydı çorbasıydı meyvasıydı yetmediiii... üstünee ekşını gelmiş tutturrdu yok artık dedim kalkmıyor elim kolumm hiç uğraşamam keyfini yapmak içinn kusura bakmasınn..gitti yattıı ben de meryemimi okuyacam yatıcammm üşüyorumm halsizim yorgunumm uykusuzum...
eşin biraz iyilendi mi?sana noldu cnm eşinden grip bulaşıo olmasın..

hoşgeldinn yoğun bir gün geçirmişsin canımm...Allah bağışlasın tüp baby mi yoksammm.....elanı çok merak ediyorum bi gn fotosunu koy özeldn falan bakalım yada koy bakalım kaldırrr....maşallah yoğunluk devam öpüyorum seni vee okuyup üfleyip yatıyom gündüz yorulmuşum görüşmek üzere canım Allah rahtlık versin..:16::16::16::3::3::3::3:
face den bakısın eloşdır var orda:9:

Son düzenleme:

Evet tatlım güzel koşturmacalar bunlar elam çok tatlı Valla bal balll İNŞ canım özelden gönderirim bir gün sen nasılsınn:16::16::16:

Gunaydin kizlar gece uyuyamadim dogru duzgun saat 04.30 da uyandim artik baktim yagmur yagiyor actim cami yagmuru izledim biraz ezan okunmaya basladi dua ettim bol bol Rabbim rahmetinle sar diye uzandim uyumusum yine 8 de ilaclarim vardi onlari hallettim ve hala uykum var:))

arkadaşlar merhaba geçen ay düşük yaptım bu ay dondurulmuş embriyolarımız var 2 tane onlarla deneyecğiz . inş bu sefer olur... inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız .... benim tedaviye başlarken yapılan muayenelerimde hiçbir sorunum çıkmamıştı fakat düşük oldu, doktorum dondurulmuş olanlarıda koyalım eğer yine düşerse histeroskopi yaparız dedi. bu düşüğün embriyolardaki kromozom bozukluğundan olabilceğini söyledi.benim gibi ilkinde düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren varmı acaba , hemen karamsar oluyorum geçen sefer olmadı ya bu seferde olmazsa diyorum :(

arkadaşlar merhaba geçen ay düşük yaptım bu ay dondurulmuş embriyolarımız var 2 tane onlarla deneyecğiz . inş bu sefer olur... inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız .... benim tedaviye başlarken yapılan muayenelerimde hiçbir sorunum çıkmamıştı fakat düşük oldu, doktorum dondurulmuş olanlarıda koyalım eğer yine düşerse histeroskopi yaparız dedi. bu düşüğün embriyolardaki kromozom bozukluğundan olabilceğini söyledi.benim gibi ilkinde düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren varmı acaba , hemen karamsar oluyorum geçen sefer olmadı ya bu seferde olmazsa diyorum :(

Canim gecmis olsun bende 2 dusuk yaptim ama rahimde perde varmis. Sonra gebeligim
olmadi su an transferim oldu beklemedeyim. Sana tavsiyem dondurulmuslarini denemeden histereskopini olman belki 1 ay ileri atar tedavini ama emin adimlarla baslarsin.. Bir sorun varsa halledip baslaman daha mantikli hic olmazsa dondurulmuslarindan da olma..

merhaba arkadaslar bende tup bebege baslamayı dusunuyorum ama nerde nasıl kafam karısık aşılama mı yaptırsam tüp mü cunku kredı cekıcem. bana fıkır verırmısınız

Back
X