- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
ben hala tedavi ile ilgili hiç bişi düşünmedim aslında amacımda buydu kafam çok doluydu yorgundum bunun için kaçtım Ankaradan düşünmek için fırsat bile bulamadım hemen yarın başlasam başlarım amagözü kapalı atlamayacaz tedaviye 5.gün embriyosunun peşine düşcez bi de ben histeroskopi olmak istiyorum öncesinde bi doktor bulmam lazım
![]()
Oh canım çok iyi yapmışsın dilen tabii. Gelince araştırırız. Ben de şu hormon testlerimi yapayım sonra merkezlerle görüşmeye başlayacağım. İlk muayene ücreti almasınlar. Karar vermek için görüşme randevusu isteriz. Zaten bunu bile vermiyorlarsa onlar paragöz demek orayla işimiz olmaz. İnşallah bu defa doğru merkezi bulacağız.
bizim burdaki eurofertil de başlicam cnm gel birllikte başlayalım:))inşallah tatlım yaaa olsun bu sefer hayırlısıyla..
Aa ben bir an ankarada sandım seni canım ya :) Acıbadem'i hiç düşündün mü? Adana'da tüp bebek merkezi var diye biliyorum.
arkadaşlar merhaba geçen ay düşük yaptım bu ay dondurulmuş embriyolarımız var 2 tane onlarla deneyecğiz . inş bu sefer olur... inş hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız .... benim tedaviye başlarken yapılan muayenelerimde hiçbir sorunum çıkmamıştı fakat düşük oldu, doktorum dondurulmuş olanlarıda koyalım eğer yine düşerse histeroskopi yaparız dedi. bu düşüğün embriyolardaki kromozom bozukluğundan olabilceğini söyledi.benim gibi ilkinde düşük yapıp sonra sağlıklı gebelik geçiren varmı acaba , hemen karamsar oluyorum geçen sefer olmadı ya bu seferde olmazsa diyorum![]()
Canım düşükler %90 embriyo ile ilgilidir. Rahim ile ilgili olmadığından emin olmak için bence bu transferden önce histereskopi iste. Zaten 3dk sürüyor bir şey yoksa. Çok hafif bir anestezi alıyorsun. 1-2 saate çıkarsın. Hiç bir şey hissetmezsin. Doktorlar çok deneme yanılma yapıyor. Bence sen yapma ve önce histereskopi ol. Ben de donmuşlardan önce histereskopi oldum. Bir şey çıkmadı. Ama yinede tutmadı. Demek ki embriyolarla ilgiliymiş dedik bizde. En azından sorun ile ilgili fikrin olur. Öteki türlü tüh yine tutmadı neden tutmadı dersin. Korkma. Her şey olacağına varıyor. Klişe belki ama öyle. Eğer tutmazsa bir daha deneyeceksin. Bence tutacak ama. Düşse bile tutunacak kadar büyümüş embriyoların. Bu defa inşallah sıkıca tutunurlar.
merhaba arkadaslar bende tup bebege baslamayı dusunuyorum ama nerde nasıl kafam karısık aşılama mı yaptırsam tüp mü cunku kredı cekıcem. bana fıkır verırmısınız
hangi şehirdesin?