- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorunu bilelim tabisi ama bende bişi olmasın![]()
hoşş geldin canmmkızlar beni merak ettinizmi bilmiyorum ama tatildeyim ve çok eğleniyorum hepinizi çok özledim
güldenim döndümü ankaradan turkuaz nasıl jüli ,derya,turkuaz,ayşegül, arkadnas nasılsınız kızlar
sedamu doğurmuştur Rabbim hayırlı evlat etsin onu
kızlar beni merak ettinizmi bilmiyorum ama tatildeyim ve çok eğleniyorum hepinizi çok özledim
güldenim döndümü ankaradan turkuaz nasıl jüli ,derya,turkuaz,ayşegül, arkadnas nafiye nasılsınız kızlar
aynen canm topik sayesinde insan o süreci çok ii atlatıo bence..
evet canm yarın heyecan hat safhada olacak
hatta gs yenilse bile benm kuzum inş... babasını mutlu edecek dimi canm:44:
heheheeh
ister tabisiii adam kaç gündür yollarını gözlemekte..
sende hayırlısıyla yola revan ol da...
güldenim ben bugün bal tarcın ve çörekotuna başladım..
şifa niyetine..
içimi yaktı fena haldee
kocişte pekmez fındık badem..
ahh bu hatce büyücülerden medet umuyor yaaa delüü hatunnn![]()
kızlar beni merak ettinizmi bilmiyorum ama tatildeyim ve çok eğleniyorum hepinizi çok özledim
güldenim döndümü ankaradan turkuaz nasıl jüli ,derya,turkuaz,ayşegül, arkadnas nafiye nasılsınız kızlar
inş.. canm benm dualarınızı bekliyorummmaynen canımcım bu akşam maçta ne sonuç olursa olsun meleğiniz babasını fazlasıyla mutlu edecek![]()
az bilem dedin bebişim ne ukalalığıııaynen canımcım bu akşam maçta ne sonuç olursa olsun meleğiniz babasını fazlasıyla mutlu edecek
yollarımı gözler tabisi ben özlenmeyecek kadınmıyım harika bişeyim ben
bu kadar da ukalalık fazla ama beee
şifa olsun canım benim..
tarçını fazlamı koydun acep ondan mı yaktı ki..
hatçe bi yandan şahıruban mı ne o bi taraftan saldırı içerisindeler...
ama reyizz mustafanın kuyusunu kazmaya başladı küçük görümcekin oyununu çevirdi fena halde ibram az yer aç mıstafa geliyiiii![]()
inş.. canm benm dualarınızı bekliyorummm![]()
az bilem dedin bebişim ne ukalalığııı
yok cnm tarife göre az bile koydum ama çörekotu çekilmiş ya toz halinde belkide birleşince o mu etti ki bilemedim:26:
ne yapalım dayanacaz sıpalar gelene kadar artıkk![]()
hoşş geldin canmm
ii olmana eglenmene sevindim hepiniz hak ediyorsunuz tadını çıkart kuzummm
bizi sormamıssın ama bizde iyiyiz kuzumla yarın kalp atışı için gideceğizz![]()
iyi tatiller kuzumm..
sefan olsun..iyiyiz çok şükürrrr
canıımmmmm fena halde özledim bilgin olsun...
cuma sabahı evimde olcam canım
sedamu doğurdu canım...
bu arada iyi olmana eğlenmene çok sevindim...
suya girdinmi deniz olur havuz olur iki kulaç attınmı bakiim...
sizde meleğimle benm dualarımızdasınız teyzeleriiiRabbim sağlıklı gebelik versin her daim yanında olsun canım benim...
bizde dularımızla tabiki..
iyiyz canm tesekkür ederiz ben zaten saka dedim sen keyfine bak tatilin tadını cıkart canm benmsağol canım ama men seni unutmadım sadece aceleyle aklıma gelenleri yazdım bi baktım sen yoksun sonra senide yazdım akıllım yaaa
ikinizinde iyi olmasına çok sevindim
Rabbim sağlıklı gebelik versin her daim yanında olsun canım benim...
bizde dularımızla tabiki..
bir rivayete göre derki taze çekilmişi daha etkili olurmuş çörekotunun beklemişi etkisini kaybediyormuş ne kadar doğru bilmem tabiki nerden okuduğumu bile hatırlamıyom![]()
canm benm hayırlı haberlerle dön inş...
şu kv. boşvercez canm yaa napalım.. bak benmkide hiç sormaz bide yarın dr a gitcez kalkmış bende sizle gelcem gitmişkende göz dr una gidicez diyoo eşime dedim girmesini istemiyorum muayeneye dedim çünkü benm çocugumu istemiyo onlar..![]()
tamam o zaman bi kere daha baksın bişi demiyom
hayır yani ultrason aleti girince içerden tutcak minnak elleriyle çocuk işte al alabilirsen elinden bi daha
fundaaa yarın yumileri veriyon demek...
canım bu hassas dönemde canını sıkacak şeylerden uzak dur önemli olan eşin ve sensin bu durumda başkaları nasıl davranmış takma eşin yanındaysa bu yetmeli sana başkalarından bir beklentin olmasın...
bende senin gibiyim ama yarın bi dr un yanına gireyim desin muzurluk çıkarsın ben eve gidince hepsine diyeceklerimi biliyorum canm şimdilik olmamıs bişey için çokçokta sıkılmak istemiyorummahh canım nedir bu çektiklerimiz kendi sıkıntımız yetmiyomuş gibii Allaha havale ettim benn..
hayırlısı olsun fundacım..
bencede kafana takma sen..takılma..bunlar böyleler işte..kabullenmeliyiz sanırım..