Tüp Bebek Günlüğümüz !

vee işte rüyam gülden prodüksiyon gururla sunar:9::9::9:

seninle beraberiz ama sen transfer gereği yatış ve dinlenme durumundasın bir evdeyiz ama niresi bilmiyom...
ben sana bugün transferinin kaçıncı günü diyorum sende 8.günü diyorsun...
idrar testi yapalım diyorum sen asla olmaz çıkmaz canım sıkılır bişi çıkmazsa istemiyom diyosun...
bende ısrar ediyorum ve ikna oluyorsun...
o bilmediğim evin dolap çekmecelerinden nasıl oluyorsa işte ben sana idrar testlerim var benim onlardan yapalım diyorum...
bir tane test alıyorum elime ama benim testlerimden değil çokta uyduruk bişeye benziyor inşallah çıkar diyorum ve sen idrarını yapıp bana getiriyosun:53::53::53::9::9::9:
bende damlatmak yerine testi direk idrara daldırıyorum:53::53::9::9::9:
o arada sen birini arıyorsun test yaptım birazdan belli olur ama umudum yok diyosun aynı anda ikinci çizgi beliriyor:52::52::52::52::46::46::46:
tabii biz sevinçten uçuyoruz sarılmalar vs....
bak gördünmü diyorum 8.günde öğrendin test gününe kadar bekleyip gerileceğine şimdi mutluluğunu yaşayacaksın diyorum...
istersen başka marka test var onuda yapalım iyice emin olalım diyorum onu yapmadan rüya bitti:9::9::9::9:
valla ben çok gerçekçi yaşadım rüyayı inşallah gerçeğe dönüşür:16::16::16:

seninle beraberiz ama sen transfer gereği yatış ve dinlenme durumundasın bir evdeyiz ama niresi bilmiyom...
idrar testi yapalım diyorum sen asla olmaz çıkmaz canım sıkılır bişi çıkmazsa istemiyom diyosun...
o bilmediğim evin dolap çekmecelerinden nasıl oluyorsa işte ben sana idrar testlerim var benim onlardan yapalım diyorum...
bir tane test alıyorum elime ama benim testlerimden değil çokta uyduruk bişeye benziyor inşallah çıkar diyorum ve sen idrarını yapıp bana getiriyosun:53::53::53::9::9::9:
o arada sen birini arıyorsun test yaptım birazdan belli olur ama umudum yok diyosun aynı anda ikinci çizgi beliriyor:52::52::52::52::46::46::46:
bak gördünmü diyorum 8.günde öğrendin test gününe kadar bekleyip gerileceğine şimdi mutluluğunu yaşayacaksın diyorum...
istersen başka marka test var onuda yapalım iyice emin olalım diyorum onu yapmadan rüya bitti:9::9::9::9:

süpper bir rüya buuuu..
hayırlara vesile olsun ve gercek olsun inşallahh...

Nasilsin benim adim eylul 28 subati sabirla bekliyorum 7 inci senemde allhim minik mucizemi verdi bana o gunde gormeyi nasip edr ins hep duamdasinz duanzi eksik etmeyin :16: :16: :54:

kızlar günaydın sabah aç karnına sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptırdım sonuçlar cuma öğleden sonra gelcekmiş ama ben korkuyorum kolestrol şeker falan çıkcak diye çünkü çok kilo aldım tedavi aşamasında ne yapcam bilmiyorum diyet yapmayı düşünüyorum zaten dün tansiyonumda yüksek çıktı doktor tansiyon önemli dedi benim tansiyonda oynuyo bi düşüyo bi çıkıyo

Hayir olsun insallah gercek olur ruyan guldenim su pregnyl igneleri olmasaydim idrar testi yapardim ama yaniltici olacak ondan yapamam mecbur beklicem tes gununu :)

Nasilsin benim adim eylul 28 subati sabirla bekliyorum 7 inci senemde allhim minik mucizemi verdi bana o gunde gormeyi nasip edr ins hep duamdasinz duanzi eksik etmeyin :16: :16: :54:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
canım ben şehirdışında olduğumdan bir süredir seninle dek gelemedik tam anlamıyla muhabbet edip kaynaşamadık...
sanırım 7 sene sonra meleğine kavuştun bende de uzun süredir bekleme durumu var 7 yıl bitti 8 e girdim 3 tüp denemem var elim boş döndüm...
sen çok şükür gebelik elde etmişsin darısı bana ve tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah..
bundan sonra sık sık görüşcez yarın sabah evimde olcam ve senide hamişler listemizde görmek istiyorum bilgilerini yaz lütfen yarın gelince listeleri güncelleyecem...

Günaydıııııın kızlaaar :3: Herkese hayırlı birgün olmasını diliyorum. ben SAT a göre 5+3 haftalığım ama bugün bel ağrısı var sizce normal mi bu zamanda bel ağrısı ? Korkmaya başladım bugün. Dün biraz üzüldüm ağladım gergindim,acaba onun etkisi de olabilir mi ?

Nasil gidiyor bekleyisin allhim ins ikimizde guzel haberle donmek nasip olsun lns canim hep dua ediyorum rabbim ins meleklerimizi gormek nasip olsun diye burada olmsa ben sıkintidan patlardim sanirim sureclrimiz cok sukur iyi gecti rabbimin izniyle asamalarimzda iyi gecr ins cok dua ediyorum bebgimin mutlulugunu tatdim ins gormekte nasip olsun allhim herkse nasip etsin :16::16:

Hayir olsun insallah gercek olur ruyan guldenim su pregnyl igneleri olmasaydim idrar testi yapardim ama yaniltici olacak ondan yapamam mecbur beklicem tes gununu :)

biliyorum canım yanıltıcı olur çıkan sonuç...
bugün kaçıncı günün oldu günlerim şaştı da..

Bende ruyamda gordugum rakamlara takarim ayy gulden hem sen hem ben cifte mutluluk olur kiz :))

ya ben senin için acaba bugün bir testmi yapsa dedimdi yanlış yazmışım:17::17::17::9::9::9:
kendim yapsamda bişi olmaz zira beyimden ayrı dönemde yımırtladım:9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar günaydın sabah aç karnına sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptırdım sonuçlar cuma öğleden sonra gelcekmiş ama ben korkuyorum kolestrol şeker falan çıkcak diye çünkü çok kilo aldım tedavi aşamasında ne yapcam bilmiyorum diyet yapmayı düşünüyorum zaten dün tansiyonumda yüksek çıktı doktor tansiyon önemli dedi benim tansiyonda oynuyo bi düşüyo bi çıkıyo

canım sen dünde yazdın bu kan testi işini ama ben anlamadım doktorun istemedenmi yaptırdın...

Son düzenleme:
Günaydıııııın kızlaaar :3: Herkese hayırlı birgün olmasını diliyorum. ben SAT a göre 5+3 haftalığım ama bugün bel ağrısı var sizce normal mi bu zamanda bel ağrısı ? Korkmaya başladım bugün. Dün biraz üzüldüm ağladım gergindim,acaba onun etkisi de olabilir mi ?

günaydınn....
bundan sonra hem bel hem kasık ağrısı normal bebek büyüdükçe içerde haliyle yer açma çalışmaları oluyor o sebepten normal hatta benim doktorum bazı hamileler regl dönemleri gelince regl sancısı çekip kanama bile yaşıyorlar dedi bana ama bu bebeğe zarar veren bir durum değilmiş...

biliyorum canım yanıltıcı olur çıkan sonuç...
bugün kaçıncı günün oldu günlerim şaştı da..

ya ben senin için acaba bugün bir testmi yapsa acaba dedimdi yanlış yazmışım:17::17::17::9::9::9:
kendim yapsamda bişi olmaz zira beyimden ayrı dönemde yımırtladım:9::9::9:

P.tesi transfer oldu canimcim bugun 3.gun oluyoo.. belkide ben yanlis anlamisimdir yimirtalar bosa gitti desenee:)) ama zaten gecen denememdeki gibi heyecanli degilim hicbisey hissetmiyorum. Tabi test gunu yaklasinca nasil olur bilmiyorum.

ya kızlar ben yeni katıldım aranıza ve hala şu siteyi çözmeye çalışıyorum.ben yorum yaptıktan sonraki yorumları göremiyorum tekrar sayfadan çıkıp tekrar bakınca görünüyo cevaplar.aranızda bana yardım edebilecek varmı

P.tesi transfer oldu canimcim bugun 3.gun oluyoo.. belkide ben yanlis anlamisimdir yimirtalar bosa gitti desenee:)) ama zaten gecen denememdeki gibi heyecanli degilim hicbisey hissetmiyorum. Tabi test gunu yaklasinca nasil olur bilmiyorum.

canım zaten çok erken bu dönemde çıkması mümkün değil 5.günü geçtikten sonra idrarda öğrenen çıktı ama sende de çatlatma iğnesi etkisi var maalesef o sebeple kan testi gününe kadar belicez...yoksa 5.gün itibariyle başla testlere derdim:9::9::9: gerçi şöyle bir durumda var testleri hergün aynı saatte yaparsın gebeliktense renginde koyulaşma olur gebelik yoksa(Allah korusun) her yaptığın testte ikinci çizgi azalır bu da bi bakış açısı işte:9::9::9:

Back
X