- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
canım ben şehirdışında olduğumdan bir süredir seninle dek gelemedik tam anlamıyla muhabbet edip kaynaşamadık...
sanırım 7 sene sonra meleğine kavuştun bende de uzun süredir bekleme durumu var 7 yıl bitti 8 e girdim 3 tüp denemem var elim boş döndüm...
sen çok şükür gebelik elde etmişsin darısı bana ve tüm arkadaşlarımıza olsun inşallah..
bundan sonra sık sık görüşcez yarın sabah evimde olcam ve senide hamişler listemizde görmek istiyorum bilgilerini yaz lütfen yarın gelince listeleri güncelleyecem...
Burayi kesfedip siznle bir aile olmak cok guzel ben 23 yasindayim 7 sene bir ay oldu evliyim 3 asilmadan ve 1 buck yil aradan sonra ilk tup denememizdi cok sukur melegim geldi bendeki sorun polikistover esimde de varikosel vardi ameliyat oldu allhim ins sanada bu guzel duyguyu yastsin canim benim rabbim oyle buykki umudumu herseyimi bana nasip etti simdide 28 subati sabirla ve sizn guzrl sohbetinzle gecirmeye calisiyorum ilclarim var onlara devm ediyorum melgim icn teyzesi rabbim onu gormeyide nasip etsin hep duamdsinz dualrimz hepimzle olsun