Tüp Bebek Günlüğümüz !

haha alemsin kizim sen ya..)))... Anladim canim hayirlisi artik,insallah cozume sonrada bebege ulastirir seni:16:

senden alem olmayım öyleyimdir :9::9::9:
veee kocaman bir Aminnnnnn diyorum ne güzel bir temenni ile bitirmişsn mesajı inşallah bir an önce bir çözüme kavuşur anne olabilirim:5::5::5:

Sabah görüşmek üzere çıkıyorum kızlar...
Yavaş yavaş yola revan olayım :5::5::5::5::5:

inşallah canım bu kez oldu gibi hissediyorum Allah yanıltmasın...
beylerimizle hasret giderme zamanı:16::16::16::16:
benimki son zamanlarda trip atıyodu telefonlarda zorla konuşturuyordum daha da durursam kendisi boş ol boş ol diyebilir:9::9::9:

Aminn canim benim insallah.. Benimki trip atamadi malum :)) amann sen ucarak beyinin kollarina dus bir an once iyi yolculuklar sana tatlim..

canim esrush kurabiye evi sayfam var resimler orda yeni basladim daha güzel calismalarim olacaktir ;)

bir süredir girmemiştim, iyi kaynatmışsınız,,, bu arada ben de donmuş embriyoların transferi için devam
ediyorum, salı günü kontrol vardı, endimetrium hazır olunca transferim olacak, bu benim ilk transferim, mini tüp tedavisi olduğundan uzun süredir uğraşıyordum, donmuşum 4 tane, hayırlısı diyelim,,, haftaya salı tekrar ölçüm var, burun spreyi ve climara band tedavisini devam şu an için... bilginiz olsun dedim aynı durumda olanlar için... tekrar yazarım durumumu...

egunalcığım, tedavi listesindeki eksiğimi de yazayım sana,, merkezim izmir kent hastanesi.

hepinizi öpüyorum. , kendimle beraber herkese dualar ediyorum,, hamişler de dualarını eksik etmesin, lütfennnnnnnn

egunalcığım, tedavi listesindeki eksiğimi de yazayım sana,, merkezim izmir kent hastanesi.

hepinizi öpüyorum. , kendimle beraber herkese dualar ediyorum,, hamişler de dualarını eksik etmesin, lütfennnnnnnn

iyi akşamlar kızlar :16::16:
iyii akşamlar şekerimmm:3::3::3::3:
bizde bugun doktora gittik 26 marta randevu verdi.. devlet karsılamayacakmıs öyle dedi daha önce bir dusugum var normal yolla oldugu için.. iyi dedik ne kadar tutar.. hastane yatıs işlemleri 2500 , ilaçlar 2000 , genetkte bi okadar tutarmıs işte dedi doktor..
eksik olan benden ve eşimden gerekli tahlileri istedi.. sonuclarla bırlıkte gelin dedi..

sizlerinde fıkrını almak istiyorum , hastane bu kadar para istedi çok değilmi.. ege unıv devletın sonucta özel değilki..

çok tecrubesızım ne yapmalıyım sizce..
:25::25::25:

heyet raporunu cıkartmak istemedi doktor senın yumurtaların sağlıklı eşininde spremde bişi yok zaten ıkartmazlar bosuna zaman kaybı olur dedi :44::44:
tatlım ben geçensene raporsuz yaptırdım tüpü 3000 tl hastaneye verdimki indirimli fiyatıydıı...1000 tl de ilaçlara ödedik..transferim için 6 ay bekledimm 400 tl de öle transfer öncesi ve sonrası ilaçlarıma ödedimm..oksijen taedvime verdiğim parayı saymıyorumm bile takılmaa canım gayet uygunmuşş önemli olan doktoruna güvenmen ve tedavi sürecinde sorun yaşamaman bence...Allah yar ve yardımcın olsun tedavinin sonunda inşaallah bebeğine sağlıkla kavuşursun :16::16::16:
hayırlı yolculuklar bebişimm sağlıcakla dön yuvana inşaallah:10::10::10::16::16::16::54::54::54:
canim esrush kurabiye evi sayfam var resimler orda yeni basladim daha güzel calismalarim olacaktir ;)
bak şimdi merak ettim neymiş bu güzel çalışmalrın esra bacmm:44::44::44::44:
bir süredir girmemiştim, iyi kaynatmışsınız,,, bu arada ben de donmuş embriyoların transferi için devam
ediyorum, salı günü kontrol vardı, endimetrium hazır olunca transferim olacak, bu benim ilk transferim, mini tüp tedavisi olduğundan uzun süredir uğraşıyordum, donmuşum 4 tane, hayırlısı diyelim,,, haftaya salı tekrar ölçüm var, burun spreyi ve climara band tedavisini devam şu an için... bilginiz olsun dedim aynı durumda olanlar için... tekrar yazarım durumumu...

hayırlı olsun sonu bebişli olsun tedavin canımm :16::16::16:ben de ilk transferimde endometrium kalınlaşmadığı için bekleyip donmuş transferim oldu..buurun spreyi ne içindi acabaa ???:26::26::26:

ben de adet oldum yeni cnm ogleden sonra..fena karnim agriyor ....evet cnm disardaydik esimle alisveris yaptik eve geldim banyo filan yaptim usuyom simdi battaniyenin altinda oturuyommm..
gene mi adet oldun:53::53::53: düzene girdimi artık
oooo iyi yapmışsın alışveriş uzun zamandır yapmadım bebişin cinsiyeti beli olsada bende başlasam ufaktan

tatlım ben geçensene raporsuz yaptırdım tüpü 3000 tl hastaneye verdimki indirimli fiyatıydıı...1000 tl de ilaçlara ödedik..transferim için 6 ay bekledimm 400 tl de öle transfer öncesi ve sonrası ilaçlarıma ödedimm..oksijen taedvime verdiğim parayı saymıyorumm bile takılmaa canım gayet uygunmuşş önemli olan doktoruna güvenmen ve tedavi sürecinde sorun yaşamaman bence...Allah yar ve yardımcın olsun tedavinin sonunda inşaallah bebeğine sağlıkla kavuşursun :16::16::16:

hayırlı yolculuklar bebişimm sağlıcakla dön yuvana inşaallah:10::10::10::16::16::16::54::54::54:

bak şimdi merak ettim neymiş bu güzel çalışmalrın esra bacmm:44::44::44::44:

hayırlı olsun sonu bebişli olsun tedavin canımm :16::16::16:ben de ilk transferimde endometrium kalınlaşmadığı için bekleyip donmuş transferim oldu..buurun spreyi ne içindi acabaa ???:26::26::26:

facede sayfa açtım öyle calismalar iste ;) guzel tasarimlarim olacak mart icinde siparislerim var fotoğraflarimda çoğalacak ;)

canım ben hep ağızdan alıyorum progestanı ama öyle yazıyosa öyle kullan canım kaçlık tabletler tatlım 100 lük mü 200 lük mü
*-
eaaa gercekten sen hep agizdan mi aldin?ben hep vajinadan attim..benim bi aarkadasim hamile ona doktor fitil bu demis o da fitil deyince popodan yapmis..duydum gulmekten oldummm kizim dedim o diger taraftannn yapiliooo aaaa gercekten mi diyo :)))
gene mi adet oldun:53::53::53: düzene girdimi artık
oooo iyi yapmışsın alışveriş uzun zamandır yapmadım bebişin cinsiyeti beli olsada bende başlasam ufaktan
evet oldum tatlim.ama simdi ilac ictim ya tam zamaninda oldum cumartesi doktora gidip kistime baktiricam ne alemde diye . olmazsa bi kutu daha icerim o haptan.ayyy karnim nasil agriyoooooooo bicaklar batio...spor ayakkabi aldim cnm kendime esime de pantolon filan aldik..

eaaa gercekten sen hep agizdan mi aldin?ben hep vajinadan attim..benim bi aarkadasim hamile ona doktor fitil bu demis o da fitil deyince popodan yapmis..duydum gulmekten oldummm kizim dedim o diger taraftannn yapiliooo aaaa gercekten mi diyo :)))

evet oldum tatlim.ama simdi ilac ictim ya tam zamaninda oldum cumartesi doktora gidip kistime baktiricam ne alemde diye . olmazsa bi kutu daha icerim o haptan.ayyy karnim nasil agriyoooooooo bicaklar batio...spor ayakkabi aldim cnm kendime esime de pantolon filan aldik..
popodan almış ha ii dayanmış çok acır o ya:9::9::9::9::9::9:
canım martta düşünüyosan tüp yaptırmayı ilacını iç kist oluşumunuda engelliyo o ben 4 ay kullandım tedavi aksamasın kist oluşmasın diye aşıları bekledik ya biz 3 ay
sen iç canım onu
güle güle kullan canım ayağında paralansın:9::9::9::9:
canım nuberb ten haber var mı sorun var demişti ya bi doktor görüştün mü hiç

geçmiş olsun tatlım, benim de dayanılmaz geçerdi adet dönemlerim ama tedavi için ilaç kullandığım 3 ayda hiç ağrım olmadı. hormon ilaçlarının etkisi sanırım. bir de kansızlık yüzündnen çok ağrı olur, baktır bir ara değerlerine.

bu arada iyi akşamlar hanımlar, keyfiniz bol olsun:)

selam babyler nasılsınız? tedaviye ara vericektik ama vazgeçtik. şimdi iğnemi vuruldum.bana farklı bi tedavi uyguluyo doktorum. doğum kontrollü uzun protokolun de uzunu:) 1 ay adet görmiycem sonra lucrinlere başlıycaz. bu arada yumurtalarımı geliştirmek için neler yesem önerileriniz var mı?

geçmiş olsun tatlım, benim de dayanılmaz geçerdi adet dönemlerim ama tedavi için ilaç kullandığım 3 ayda hiç ağrım olmadı. hormon ilaçlarının etkisi sanırım. bir de kansızlık yüzündnen çok ağrı olur, baktır bir ara değerlerine.

bu arada iyi akşamlar hanımlar, keyfiniz bol olsun:)
benim de çok ağrım oluyo ama kistten dolayı. kansızlıktan da mı oluyomuş onu duymamıştım. iyi oldu bunu öğrendiğim:9:

Back
X