hulusi hoca ile dün konuştum. (aammaaaan deniz yaaa) dedi. gelecek hafta ankaradayım o zaman eşinle gel dedi ama benim eşim gitmek istemiyor pek destek değil anlıcanız. doktora gelmezse dedim gelecek illa dedi. bu arada 6,5 yıllık evliyim. denizlinin acıpayam ilçesinde oturuyoruz. 4. denemeden umutlu değilim ama en erken yazın olabilir. zaten yumurtalarım da kötü çıktı. 13 taneden dördü normalmiş ikisini verdiler ama... sonunu biliyorsunuz.
tamam afiyet olsun zaten o kadar yavaş yazıyorum ki siz yemekleri yer bulaşıkları yıkarsınız da
ben ancak bir mesaj yazmış olurum herhalde. çok sevinirim denizliye gelirsen. sen nerde oturuyorsun. bu topik dizi gibi aynı. neredeyse 1.sayfadan itibaren okudum son zamanları da okudum burada okudukça arkadaşların duygularını aynen hissettim. senin yaşadıklarına çok üzüldüm allahım inşallah 4. denememizde ikimize de verir ikişer tane hem de. hulusi hocayı o kadar övmüştünki bana il dışına gitme gerek diyen de oldu.denizlideki merkez çok kötü bence embiryonun fotoğrafını bile vermiyorlar. bu arada bazı tahlilleri araştırıyorum. antisperm antikoru kadınların kanına ve mukus salgısına erkeklerin de spermlerine bakılıyor fiyat sordum laboratuarda özel yaptırıcam. şimdi ben de mutfağa gidiyorum. saat 21:00 de bilgisayarın başına gelirim. öptüm.
canım işin aslı benim eşimde gitmek istemiyor artık 2 kez elimiz boş dönünce daha gitmem dedi ve sanırım doktorumu değiştirecem...
aslında iyi bir şeymi yaptım bilmiyorum burdan samimi fikirlerimi bahsederken sizleride etkileyeceğim aklıma gelmedi hulusi hocaya gitmene vesile olmuşum ve sonuç negatif sanki ben sebep oldum negatif almana gibi geliyor bi tuhaf hissediyorum kendimi...bende hulusi hocaya başlamadan önce o dönemler hamile kalan kalana kimi görsem gebe bir de Ankarada hep başkentin doktorları çok iyi lafı dolanır onada güvendim ve başladım ekipten çok memnun kaldım ama elimiz boş döndük...sonrasında aklıma takılan bazı şeyler oldu sorun gerçekten bizlerdemi yoksa merkezinde eksikleri varmı ya da gözden kaçırdıkları 2 negatiften sonra doktorumu sevsemde bunları sorgular oldum...maddi manevi kayıplarımız oluyor çünkü..benide illa eşinle geleceksin diye çağırdı ama adamı götüremiyorum...bir ara ben kendim gidip konuşacam..antisperm antikorunu biliyorum canım ama bakılmadı tabiki 3 denememde de...kadın vücudunun spermi yabancı madde olarak algılayıp algılamadığıyla ilgili bir test sanırım...yaptır bakalım ne çıkacak bende histeroskopi yaptırmak istiyorum görünürde sorun yok ama rahim içine bi bakılsın noluyoo orda...