Tüp bebek hakkında herşey

Opudan sonra tek yumurta çıktı diyince ağlayarak sordum profa diğer foliküllerin içi boş çıktı dedi. Kızım da çok kardeş istiyordu bakalım üç ay sonra gidicez inşallah

Opudan sonra tek yumurta çıktı diyince ağlayarak sordum profa diğer foliküllerin içi boş çıktı dedi. Kızım da çok kardeş istiyordu bakalım üç ay sonra gidicez inşallah
Evet boş folikül sendromu da olabiliyor. Hayırlısı inşallah çok şükür bir evladın var

Merhaba teşekkür ederimm. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah. İğne olarak prolutex ve hibor kullanıyorum. Folik asit olarak prenatal life ayriyetten coraspin ve estrofem
Nerdeyse ayni ben kan sulandırıcı oksapan iğne kullanıyorum ve her yerim mor sizin de öyle mi ?

Nerdeyse ayni ben kan sulandırıcı oksapan iğne kullanıyorum ve her yerim mor sizin de öyle mi ?
Hiç sormayın o hibor iğne beni mahvediyor göbeğim ve kollarım morluklar içinde iğne zor giriyor artık sertleşmiş içerisi işin kötü tarafı 8inci aya kadar bu iğneyi kullanacakmışım. Prolutex çok şükür 10 uncu haftada bırakıyorum

Canımı çok yakıyor enjekte ettikten sonra felaket yanma hissediyorum keşke ilacı olsa

Merhaba hanımlar. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi düşünenler ve yaptıracaklar. Bu topikte görüşebiliriz merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim

Merhaba hanımlar. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Tüp bebek tedavisi düşünenler ve yaptıracaklar. Bu topikte görüşebiliriz merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim
Merhaba,hayırlı olsun önce. Saglikli hayırlı olur inşallah. Ben de 36 yaşındayım,dün tüp bebek için ilk igneme başladım. Zayıf olduğum için doktor günde 200 mg yapıyor bana. Bu arada eşimde de bende de bir sorun yok. Sebepsiz bizimki. Doktor bana gonalf 900 verdi. Acaba bu iğne bittikten sonra tekrar veriyor mu? Siz kaç tane kullandınız. Ben de yumurtlama ve büyüme sorunu da yok.bi de gonalf 900 demek içinde 900 ml ilaç mı oodugunu gösteriyor. Yani şu durumda bana bu iğne 200 ml kullandığım için 4 gün mü gider

Merhaba çok teşekkür ederim sizin de tedaviniz hayırlı olsun inşallah olumlu olur sonucu. İğneleri ben yaklaşık 12-13 gün boyunca kullanmıştım. Doktorum bana gonalf yazmamıştı başkaydı benim iğneler. İğne bittikten sonra büyük ihtimalle tekrar verir. 900ml lik ilaçsa aynen size 4 gün gider. Büyük ihtimalle 2 paket daha alırsınız yumurtalar yeteri büyüklüğe geldiği zaten çatlatma iğnesi veriliyor 36 saat sonra da yumurta toplama işlemi yapılıyor

Teşekkür ederim. 3 gün iğne oldum bugün kontrolüm vardı,5 tane yumurta olmuş,az geldi bana,ilerleyen günlerde artar mı acaba? Gonalfi da 125e düşürdü doktorum

Teşekkür ederim. 3 gün iğne oldum bugün kontrolüm vardı,5 tane yumurta olmuş,az geldi bana,ilerleyen günlerde artar mı acaba? Gonalfi da 125e düşürdü doktorum
Artabilir inşallah da artar 1 yumurta bile yeterli yeter ki sağlıklı olsun. Normalde arttırması gerekiyordu bence

Kizlar bende tüp bebek sürecine başladım dün menopur iğneye başlayacaktım fakat progesteron yüksek çıktı yarın yine kan verecegim bakalım yarın ignelere devam edebilecek miyim merakla yarını bekliyorum

Bana da yaş gereği tek embriyo transfer edelim dendi

Tüp bebek tedavisindeki bu süreci keyifli kılmak adına bu güzel takvimi tasarladım takip ederseniz beklerim

@tupbebektakvimi Instagram

Canım ben diyorum acaba yunurtalarımız kalitesiz o yüzden mi doğal yoldan hamile kalamıyoruz bizimki sebepsiz infertilite yani tek açıklama bu sanki bakalım benimki de tüp bebekte belli olacak
Amh kaç canım sende? Bana da sebepsiz dediler ama pof(premature ovarian failure) oldugu ortaya çıktı. Troid değerlerine baktırdın mı?

Pof dediğin ne canım yani ne rahatsızlığı
Erken yumurtalık yetmezliği türkçe karşılığı. Bağışıklık sisteminin çok çalışması sonucu vücudun yumurtalarına zarar vermesin de denebilir. Bende 26 yaşındayım ilk tüpbebek denemesi olacak gaziantep teym. Sen hangi doktora gidiyorsun.? Ben Abdullah Göymen e gidiyorum. Amh düşüklüğü var baya güven verdi.

AA bende gaziantepteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…