Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle hayırlı olsun.Tüp , Bebek süreci hakkında bilgi verebilecek olan var mı![]()
Açıklayıcı yazdığınız için çok teşekkür ederim , bütün tahlillerimiz yapıldığı tedaviye karar verildi sebepsiz infertilite , ters Rahimliyim ve de subzeroz miyom var rahim sağ arka duvarında gebeliğe engel değil dediler daha evvel 2 kez aşılama yaptırdım ama tutmadı 5 farklı hastane ve doktor gördü ameliyat önerilmedi 3 yıldır evliyiz 2 yıldır düşünüyoruz çocuk aminÖncelikle hayırlı olsun.
Sizden tedavi öncesi bazı tahliller , rahim filmi ve eşinizden spermioram testi isteyecekler.
Muayenelerinizde de sıkıntı yoksa adetinizin 3. günü yumurta geliştiri iğnelere başlıyorsunuz. 10-12 gün bu iğneler kullanılıyor ama yumurtalar için 3 günde bir doktorunuza kontrole gidiyorsunuz.
Yumurta toplandıktan sonra eşinizin spermleriyle döllendiriliyor ve oluşan embriyoların gelişimleri takip ediliyor.
Yaşınız 35 den küçükse 1 embriyo transferi eğer büyükse 2 embriyo transferi yapılıyor.
Rahiminizin durumuna göre taze transfer yapılabilir veya embriyolar dondurularak 2 ay rahim dinlendirilip bu sürecin sonunda transfer yapılabiliyor.
Burada asıl önemli olan tüp bebek yapma sebebiniz ? Sizden kaynaklı mı yoksa eşinizden mi kaynaklı.
Yaşınızın da önemi var tabi.
Kolaylıklar dilerim. Allah gönlünüzdekini nasip etsin![]()
Rica ederim Allah gönlünüze göre versin inşallah.Açıklayıcı yazdığınız için çok teşekkür ederim , bütün tahlillerimiz yapıldığı tedaviye karar verildi sebepsiz infertilite , ters Rahimliyim ve de subzeroz miyom var rahim sağ arka duvarında gebeliğe engel değil dediler daha evvel 2 kez aşılama yaptırdım ama tutmadı 5 farklı hastane ve doktor gördü ameliyat önerilmedi 3 yıldır evliyiz 2 yıldır düşünüyoruz çocuk aminAllah isteyenler herkese nasip etsin
Öncelikle geçmiş olsun şimdiden inşallah olur bebeğiniz ilk olarak iyi bir laboratuvarla çalışan iyi bir tup bebek dr u bulun sonra ilk muayene alttan bakılıyor zaten hep alttan bakılır yumurtalarinizin durumuna göre doz ayarlanır yaş hormon vs onlara göre ilac kullanırken 1 yada 2 kez kontrole çağırırlar sonra toplama işlemi yapılır gun gun size dollenen yumurtalar için bilgi verilir taze olacaksa 6. Gun transfer edilir eve yolanir ama hep söylüyorum dr size eski hayatınıza dönün diyecek kendinizi 1 kilo bir şey kaldırmaktan dahi sakının benim tavsiyem 4 gun falan dus almayın ikinmayin kabiz olmamaya gayret edin ve bolca dua edin bol su içinTüp , Bebek süreci hakkında bilgi verebilecek olan var mı![]()
Çok teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun şimdiden inşallah olur bebeğiniz ilk olarak iyi bir laboratuvarla çalışan iyi bir tup bebek dr u bulun sonra ilk muayene alttan bakılıyor zaten hep alttan bakılır yumurtalarinizin durumuna göre doz ayarlanır yaş hormon vs onlara göre ilac kullanırken 1 yada 2 kez kontrole çağırırlar sonra toplama işlemi yapılır gun gun size dollenen yumurtalar için bilgi verilir taze olacaksa 6. Gun transfer edilir eve yolanir ama hep söylüyorum dr size eski hayatınıza dönün diyecek kendinizi 1 kilo bir şey kaldırmaktan dahi sakının benim tavsiyem 4 gun falan dus almayın ikinmayin kabiz olmamaya gayret edin ve bolca dua edin bol su için
Merhaba Allah kucaginizi boş bırakmasınÖncelikle Merhaba ben bu ay tüp bebek tedavisine başladım konya da ali acar DİE Bi doktor var onda başladım pco hastasıyım daha önce 3defa 4defa aşılama 2defa tüp bebek yaptırdım 7 yılıkk evliyim maalesef olumlu bir sonuç alamadım bu sefer ali hocamda başladık bakalım hayırlısı
MErhaba Ali Acar'dan memnun kaldınız mı acaba? randevu sorunundan çok bahsetmişler de biz de çalışıyoruz o noktada yardımcı oluyorlar mı acaba?Hepimize dilediğimizi versin rabbim hayırlı saglıklı evlatlar