Suan 22 haftalık hamileyim 11.haftaya kadar zaman zaman lekelenme zaman zaman yoğun kanama şeklinde kanamalarım oldu ilaçlarımı alıp normal hayatıma devam ettim. Evet stresli oluyor o dönemler cok iyi anlıyorum ama geçiyorMerhaba tüp bebek ile 6 haftalık hamileyim, önceki çok az peçeteye pembe lekelenmem oldu acile gittiğimde beta hcg 10000den yüksek çıktı, doktor alttan muayene istedi ve kendi doktorum kırmızıya dönmedikçe sorun yok dediği için muayene olmadım, dün sabah kocaman bir pıhtıyla birlikte başlayan kırmızı kanamayla acil doktora gittim, kalp atışını duydum çok şükürDoktor hiç kalkmadan istirahat önerdi, Progesteron fitil ve iğneye devam et dedi, daha önce aynısını yaşayan var mı acaba kendimi çok kötü hissediyorum? Dün akşam ve bugün pıhtı gelmedi ama kanama daha az miktarda devam ediyor
Tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gitseniz onlar doktorunuA bir şekilde ulaşıp serum yada iğne ile müdahale ederlerBu saatte yazıyorum inşallah uyanık olan vardır, yine kanamam başladı yakın hiçbir hastanede kadın doğum nöbetçi doktor yok, sabaha kadar beklemeye çok korkuyorum iğnemin günü normalde çarşamba erken mi yaptırayım sizce uyanık olan varsa lütfen cevap verin çok çaresiz kaldım
Kanaman nasıl çok mu lekelenme şeklinde mi?Bu saatte yazıyorum inşallah uyanık olan vardır, yine kanamam başladı yakın hiçbir hastanede kadın doğum nöbetçi doktor yok, sabaha kadar beklemeye çok korkuyorum iğnemin günü normalde çarşamba erken mi yaptırayım sizce uyanık olan varsa lütfen cevap verin çok çaresiz kaldım
Pıhtılı maalesefKanaman nasıl çok mu lekelenme şeklinde mi?
Biraz uzak tedavi gördüğüm hastane, yolculuk yapma demişti doktorum kanama durumundaTedavi gördüğünüz hastanenin aciline gitseniz onlar doktorunuA bir şekilde ulaşıp serum yada iğne ile müdahale ederler
Dr ulaşabilme ihtimalin var mı telefonla? Onun dışında tek yapabileceğin sabaha kadar uzanmak yatmak sadece WC kalkmak..iğne dışında progesteron fıtıl vs kullanıyor musun?Pıhtılı maalesef
Allahım güzel haberler versin inşallah endişelenecek birşey yoktur bebeğin iyi olması önemli..kasık ağrısı var mı? Sürekli uzan sağa sola dönme dizlerini bükerek yatmaya çalış bana çok iyi gelmişti o şekil yatmak..sağa sola dönünce benim kanamam dahada artıyordu...Kanama hala devam ediyor gece iğne yaptırdık ona rağmen geçmedi. Sabah olmasını bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Gece çok ağrım vardı şimdi yok, doktordan çıktık şükür bebek duruyor ama dün kanama alanı yoktu bugün kesenin etrafında kanama alanı var dedi doktor sürekli yatmaya devam edeceksin başka çaresi yok dedi. İğne ve fitillere devam fitili biraz arttırdıAllahım güzel haberler versin inşallah endişelenecek birşey yoktur bebeğin iyi olması önemli..kasık ağrısı var mı? Sürekli uzan sağa sola dönme dizlerini bükerek yatmaya çalış bana çok iyi gelmişti o şekil yatmak..sağa sola dönünce benim kanamam dahada artıyordu...
Çok sevindim bebek iyi bak onemli olan bu...yat dinlen bol istirahat Bebek büyüdükçe kapanacak o alanda..o kadar hızlı büyüyorlar ki şu anda mm olan bebeğin iki hafta sonra 2cm olucak..bol su iç inşallah herşey düzelecek...ben en yüksek doz fitil kullanıyorum hiç üzülme ilaçlar için önemli olan buyuyene kadar dikkat edicez onlara..Dr bir açıklama yaptı mi peki? inan benimde akşam kasık ağrım vardı biraz (araştırdığımda sürekli rahim genisledigi için normal yazıyor) ama her 15dk WC gittim acaba kanama olucak mi,oldu mu falan diye...bu psikoloji gecmicek hiçbir zaman önemli olan tekrarı olmasın...ise başladım bu sabah ama nasıl korkuyorum anlatamam...Gece çok ağrım vardı şimdi yok, doktordan çıktık şükür bebek duruyor ama dün kanama alanı yoktu bugün kesenin etrafında kanama alanı var dedi doktor sürekli yatmaya devam edeceksin başka çaresi yok dedi. İğne ve fitillere devam fitili biraz arttırdı
Çok şükür ben de çok sevindim inşallah devamı da güzel olur iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok sevindim bebek iyi bak onemli olan bu...yat dinlen bol istirahat Bebek büyüdükçe kapanacak o alanda..o kadar hızlı büyüyorlar ki şu anda mm olan bebeğin iki hafta sonra 2cm olucak..bol su iç inşallah herşey düzelecek...ben en yüksek doz fitil kullanıyorum hiç üzülme ilaçlar için önemli olan buyuyene kadar dikkat edicez onlara..Dr bir açıklama yaptı mi peki? inan benimde akşam kasık ağrım vardı biraz (araştırdığımda sürekli rahim genisledigi için normal yazıyor) ama her 15dk WC gittim acaba kanama olucak mi,oldu mu falan diye...bu psikoloji gecmicek hiçbir zaman önemli olan tekrarı olmasın...ise başladım bu sabah ama nasıl korkuyorum anlatamam...
Nasıl oldun kanama azaldı mı biraz? Ultrason görüntüleri hakkında hiçbir bilgim yok..ya bir günde nasıl olabiliyor böyle bişey anlayamadım bende..çok dikkat et mutlaka..kanama alanın yok olana kadar sürekli yat..çok zor ah o yatmalar ama herşey bebek için çok zor bugünlere geldik çok kiymetliler..Bugünkü ultrason görüntüleri, kanama alanı kesenin altındaki siyah kısım sanırım doktor öyle dedi diye hatırlıyorum, tecrübeli olanlar da bi bakabilir misiniz acaba lütfen
kesildi kanama çok şükürNasıl oldun kanama azaldı mı biraz? Ultrason görüntüleri hakkında hiçbir bilgim yok..ya bir günde nasıl olabiliyor böyle bişey anlayamadım bende..çok dikkat et mutlaka..kanama alanın yok olana kadar sürekli yat..çok zor ah o yatmalar ama herşey bebek için çok zor bugünlere geldik çok kiymetliler..
Ay çok şükürkesildi kanama çok şükürgeçen hafta olan da aynı gün neredeyse kesilmişti çok sevinmiştim şimdi çok sevinemiyorum korkuyorum
Amin inşallah canım Allah tekrarını yaşatmasınLekelenme gibi olursa sorun yok dedi bana doktor, geçen hafta olan da kocaman pıhtılı kıpkırmızı adet kanaması gibiydi, dün gece olan hem ağrılı hem gece boyu afedersin yatağa çıktı o kadar yoğun ve yine kıpkırmızı, 3-4 kere de çoook büyük pıhtılar düştü, şimdi yok Allah’a şükürler olsun kibana çok destek oluyor sizinle konuşmak Allah razı olsun inşallah bidaha hiç yaşamayalım hiçbirimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?