Tüp bebek hamileliğinde kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi peler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Suan 22 haftalık hamileyim 11.haftaya kadar zaman zaman lekelenme zaman zaman yoğun kanama şeklinde kanamalarım oldu ilaçlarımı alıp normal hayatıma devam ettim. Evet stresli oluyor o dönemler cok iyi anlıyorum ama geçiyor kan sulandırıcı vermedimi doktorunuz

Tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gitseniz onlar doktorunuA bir şekilde ulaşıp serum yada iğne ile müdahale ederler

Kanaman nasıl çok mu lekelenme şeklinde mi?

Tedavi gördüğünüz hastanenin aciline gitseniz onlar doktorunuA bir şekilde ulaşıp serum yada iğne ile müdahale ederler
Biraz uzak tedavi gördüğüm hastane, yolculuk yapma demişti doktorum kanama durumunda

Kontrolünü yapan hastaneye ulas en azından onlara danış ne yapman gerektiğini ama saat kaç olursa ne olursa olsun Dr aramani tavsiye ederim ben o ne derse odur çünkü..

Rabbim yardimcin olsun sabah işe baslicam uyumam gerekiyor ama aklım sende kaldı..lütfen elinden geldiğince stres yapma,dua et,bol su iç.. inşallah sabah herşey çok daha iyi olucak..bizi bilgilendir mutlaka..

Kanama hala devam ediyor gece iğne yaptırdık ona rağmen geçmedi. Sabah olmasını bekliyorum hayırlısı olsun inşallah

Kanama hala devam ediyor gece iğne yaptırdık ona rağmen geçmedi. Sabah olmasını bekliyorum hayırlısı olsun inşallah
Allahım güzel haberler versin inşallah endişelenecek birşey yoktur bebeğin iyi olması önemli..kasık ağrısı var mı? Sürekli uzan sağa sola dönme dizlerini bükerek yatmaya çalış bana çok iyi gelmişti o şekil yatmak..sağa sola dönünce benim kanamam dahada artıyordu...

Gece çok ağrım vardı şimdi yok, doktordan çıktık şükür bebek duruyor ama dün kanama alanı yoktu bugün kesenin etrafında kanama alanı var dedi doktor sürekli yatmaya devam edeceksin başka çaresi yok dedi. İğne ve fitillere devam fitili biraz arttırdı

Çok sevindim bebek iyi bak onemli olan bu...yat dinlen bol istirahat Bebek büyüdükçe kapanacak o alanda..o kadar hızlı büyüyorlar ki şu anda mm olan bebeğin iki hafta sonra 2cm olucak..bol su iç inşallah herşey düzelecek...ben en yüksek doz fitil kullanıyorum hiç üzülme ilaçlar için önemli olan buyuyene kadar dikkat edicez onlara..Dr bir açıklama yaptı mi peki? inan benimde akşam kasık ağrım vardı biraz (araştırdığımda sürekli rahim genisledigi için normal yazıyor) ama her 15dk WC gittim acaba kanama olucak mi,oldu mu falan diye...bu psikoloji gecmicek hiçbir zaman önemli olan tekrarı olmasın...ise başladım bu sabah ama nasıl korkuyorum anlatamam...

Çok şükür ben de çok sevindim inşallah devamı da güzel olur iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bugünkü ultrason görüntüleri, kanama alanı kesenin altındaki siyah kısım sanırım doktor öyle dedi diye hatırlıyorum, tecrübeli olanlar da bi bakabilir misiniz acaba lütfen

Eklentiler

• 69CB9489-3787-4BE3-BD6D-40205C23DCDF.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 305
  • 03C15AFA-D104-441C-93DB-1409E80A516A.webp
    41 KB · Görüntüleme: 252
Bugünkü ultrason görüntüleri, kanama alanı kesenin altındaki siyah kısım sanırım doktor öyle dedi diye hatırlıyorum, tecrübeli olanlar da bi bakabilir misiniz acaba lütfen
Nasıl oldun kanama azaldı mı biraz? Ultrason görüntüleri hakkında hiçbir bilgim yok..ya bir günde nasıl olabiliyor böyle bişey anlayamadım bende..çok dikkat et mutlaka..kanama alanın yok olana kadar sürekli yat..çok zor ah o yatmalar ama herşey bebek için çok zor bugünlere geldik çok kiymetliler..

kesildi kanama çok şükür geçen hafta olan da aynı gün neredeyse kesilmişti çok sevinmiştim şimdi çok sevinemiyorum korkuyorum

kesildi kanama çok şükür geçen hafta olan da aynı gün neredeyse kesilmişti çok sevinmiştim şimdi çok sevinemiyorum korkuyorum
Ay çok şükür Ya inanirmisin benim kanamalarımda sürekli saati vardı ilki sadece gece yarısı 3te olmuştu..ondan sonrakiler sürekli 3 gün ara ile ve her öğlen saat 16:30da ve bir saat içinde kahve olur akşama kadar biterdi..bende yatıyordum hep inanılır gibi değildi..ben vajinal fitil den suphelenmistim en çok tahriş mi ediyor diye ama net bir şey söylenmedi bana hiç..Allah yaşatmasın birdaha o korku çok kötü 4kez oldu bende..hiç korkma inşallah haftalar büyüdükçe bu durumlarda bitecek..

Lekelenme gibi olursa sorun yok dedi bana doktor, geçen hafta olan da kocaman pıhtılı kıpkırmızı adet kanaması gibiydi, dün gece olan hem ağrılı hem gece boyu afedersin yatağa çıktı o kadar yoğun ve yine kıpkırmızı, 3-4 kere de çoook büyük pıhtılar düştü, şimdi yok Allah’a şükürler olsun ki bana çok destek oluyor sizinle konuşmak Allah razı olsun inşallah bidaha hiç yaşamayalım hiçbirimiz

Amin inşallah canım Allah tekrarını yaşatmasın ne demek destek için,paylaşmak için buradayız..gerek öğreniyor gerekse yardımcı olabiliyorsak ne mutlu...ama çok araştırdım ben bu kanama konularını ister leke isterse pıhtı olsun çok kişinin başına gelmiş herkesin dediği istirahat,ilaçlar ve 12.haftayi beklemek..imtihanimizi kolaylaştırsin Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin..bilgilendir mutlaka durumunu..

Hepinize tekrar merhaba, kanama kesildi ama ara ara karın ağrım oluyor yine aklım çıkıyor her seferinde bir şey olacak diye. Ve bazen kahverengi bazen pembe akıntım dün geceden beri daha fazla olacak şekilde hala devam ediyor. Napmalıyım gerçekten psikolojim çok bozuldu sürekli diken üstündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…