Amin tesekkur ederim canim.sende saglıcakla kucakla bebişini inşallah tebrik ederim.Morelini bozma cnm bende çikolata kisti vardı 5.5 ve 6 cm di tüp bebek yaptrdm tutmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı ikinciye tüp bebek yaptrdm oldu çok şükür inşallah sende en kısa zamanda mucizene kavuşursun çok zor neler yaşadığını biliyorm ama Rabbim den umut kesilmez sakin pes etme
İnşallah canım. Ama olursa da sonucun güzel olsun.herşeye katlanıyor insan.eminim sende katlanırsın. Ama inşallah çok rahat bir hamilelik geçirir herkesNe güzel ya inşallah benmde olmaz ben bulantidan çok korkyrm :)
Istedigin kadar sor cnm cevaplarım bende aynılarını yaşadım cnku. Amelyttan olduktan 5 ay sonra kıstım 1.5 cm tekrarladı bende büyümeden tekrar tüp bebek yaptırmak istedim. Amh değerim 4.56 di amelyttan snra 2.16 düştü ama senin şuan tek tarafta olması çok iyi. Ben kapalı amelyt oldum bende çok korkuyodum 4 tane yerden açılmış ufak dikişler cnm ilk gün biraz agrım olmuştu snra geçti cnm akşama kadar ağrım hafiflemişti hep iğne yaptılar ztn ama iykide olmuşum cnku benm çok ağrılarım oluyordu hep hastanedeydim. Bu arada Allah razı olsn cnm sen de mucizene kavuşcan insallahAmin tesekkur ederim canim.sende saglıcakla kucakla bebişini inşallah tebrik ederim.
Kistin tekrarladı kac cm le transfer oldu
Benim ilk transfer de iki taraflı 5 cm kist vardı
Şimdi bir tane 7 cm kist küçülmezse ameliyat olabilirim.ameliyat zor mu peki yumurtalıgın zarar gordumu kac gunde toparlandın kaç yerden açılıp yapıldı
Kusura bkma cnm kafam cok dolu ve ameliyattan korkuyorum acıkcası
Haklsın cnm sağlıkla kucağıma alayımda herşeye katlandım ztn onada katlanırım herldeİnşallah canım. Ama olursa da sonucun güzel olsun.herşeye katlanıyor insan.eminim sende katlanırsın. Ama inşallah çok rahat bir hamilelik geçirir herkes
Amin canım inşallahIstedigin kadar sor cnm cevaplarım bende aynılarını yaşadım cnku. Amelyttan olduktan 5 ay sonra kıstım 1.5 cm tekrarladı bende büyümeden tekrar tüp bebek yaptırmak istedim. Amh değerim 4.56 di amelyttan snra 2.16 düştü ama senin şuan tek tarafta olması çok iyi. Ben kapalı amelyt oldum bende çok korkuyodum 4 tane yerden açılmış ufak dikişler cnm ilk gün biraz agrım olmuştu snra geçti cnm akşama kadar ağrım hafiflemişti hep iğne yaptılar ztn ama iykide olmuşum cnku benm çok ağrılarım oluyordu hep hastanedeydim. Bu arada Allah razı olsn cnm sen de mucizene kavuşcan insallah
Benim de çikolata kistlerim var 2 tane sağda ve solda, biri 5cm diğeri daha küçük. Kistlerle ilgili tedavi görmedim. Ameliyat da önermedi bana, direkt tüp bebek dedi doktorum. İlk denemede tuttu devamı gelirse inşallah.Amin tesekkur ederim canim.sende saglıcakla kucakla bebişini inşallah tebrik ederim.
Kistin tekrarladı kac cm le transfer oldu
Benim ilk transfer de iki taraflı 5 cm kist vardı
Şimdi bir tane 7 cm kist küçülmezse ameliyat olabilirim.ameliyat zor mu peki yumurtalıgın zarar gordumu kac gunde toparlandın kaç yerden açılıp yapıldı
Kusura bkma cnm kafam cok dolu ve ameliyattan korkuyorum acıkcası
Ayyyyyyyyy kuzuuuu. Seni bekliyoduummmm
Canim yaa cok mersi aksamdan beri moral verdiniz cok, biraz silik geldi diye korktum ama insallah hayirli sonuc cikar cnm gidiorum birazdan, sen de tekrar mi bugun cnm?Ayyyyyyyyy kuzuuuu. Seni bekliyoduummmmcok sevindim canim benimmmm hosgeldin aramiza
Hayirlisi cnm gorunuyor cizgin :) Allah tamamina erdirsin, benim 5. Gun embriyosu benim de silikBenim persembe cnmm
Aynenn canimm. Ikiye katlamis mi diye bakilcak. Onemli olan az cikmasi degil ikiye katlamasi hic canini sikma 2 gun sonra verdigin kan 2ye katlarsa super. Ben heyecanla bugunku sonucu bekliyorum.C
Canim yaa cok mersi aksamdan beri moral verdiniz cok, biraz silik geldi diye korktum ama insallah hayirli sonuc cikar cnm gidiorum birazdan, sen de tekrar mi bugun cnm?
Ilki kacti canim ben de yarim saat sonra gidicemmBirazdan bende 2.test için gideceğim değerlerim yükselmiş mi
826.3Ilki kacti canim ben de yarim saat sonra gidicemm
Hayırlısı olsun canım. Haber bekliyoruz. Hepimiz heyecanlıyız.Kızlar bende birazdan teste gidicem.bakalım devam bitti mi belli olacak insallah
Hayırlısı olsun canım. Haber bekliyoruz. Hepimiz heyecanlıyız.Kızlar bende birazdan teste gidicem.bakalım devam bitti mi belli olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?