Canımmmmmm çok sevindimmmmm hayırlı olsun
Hayırlısı canım sıkma canını iyi olur inşallahKizlar cok kotuyum 113 ten 143 e cikmis y8ne olmadicuna tekrarlancak. Niye boyle oluyo artik gucum kalmad8
Yaaaaa deme oyleee belki duzelirrrrrKizlar cok kotuyum 113 ten 143 e cikmis y8ne olmadicuna tekrarlancak. Niye boyle oluyo artik gucum kalmad8
Gunaydinn birtanemmmGünaydın tatlişşş anişlerrr
Hımmm aynı yerde aynı saatte yaptırsaydın canımKizlar cok kotuyum 113 ten 143 e cikmis y8ne olmadicuna tekrarlancak. Niye boyle oluyo artik gucum kalmad8
Evet cnm benim de aynii ins olumludurr sonuclarimizzzz rabbimin izniyle seninde prodictor express galiba testinn
Tebrik ederim canım saglıcakla kucagına al inşallahBenim de çikolata kistlerim var 2 tane sağda ve solda, biri 5cm diğeri daha küçük. Kistlerle ilgili tedavi görmedim. Ameliyat da önermedi bana, direkt tüp bebek dedi doktorum. İlk denemede tuttu devamı gelirse inşallah.
:)) Bende çözemedim valla dedgin gbi en iyisi ultrasonda kesinleşir zamnla:)
benimki predictor 6 gun once cnm, ilk bir dakika bisey yok gibiydi, sonra bakdim cizgi, insallah hakkimiza hayirdir cnm..Evet cnm benim de aynii ins olumludurr sonuclarimizzzz rabbimin izniyle seninde prodictor express galiba testinn
Oyle yaptimHımmm aynı yerde aynı saatte yaptırsaydın canım
uzulme cnm dur bakalim insallah olumlu olur, benim de cikmadi daha..Allah yardimcimiz..Kizlar cok kotuyum 113 ten 143 e cikmis y8ne olmadicuna tekrarlancak. Niye boyle oluyo artik gucum kalmad8
cok saol cnm keske iyi bir deger ciksa daha beklemedeyim, biraz silik geldi..hakkimizda hayirlisi..senin 10.gun kacdi?Canımmmmmm çok sevindimmmmm hayırlı olsun
Dur canim hemen birakmiyoruz kendimizi cuma ins katlanarak yukselecek..insallahKizlar cok kotuyum 113 ten 143 e cikmis y8ne olmadicuna tekrarlancak. Niye boyle oluyo artik gucum kalmad8
Ah cnm evet çok ağrılar oluyor benm en sonunda günlerce geçmeyen ağrılarım olmuştu enfeksiyon kapmışım bide hastanede yatmıştım ama geçicek inşallah seninde kisti küçültmek için hangi iğneyi kullanıyorsun cnmAmin canım inşallah
Bu ay iki kere acillik oldum şiddetli sancı yuzunden çok zor bi hastalık inş iğne biraz küçültürde tedavime baslarım
Adeti bekliyorum kontrole gitcem
Cevap için teşekkürler canım
Him benim normaldi cnm benim de ilk once yoktu 5 dk sonra farkettimm senin pazardi dglmi cnm transferinnbenimki predictor 6 gun once cnm, ilk bir dakika bisey yok gibiydi, sonra bakdim cizgi, insallah hakkimiza hayirdir cnm..
Lucrin depot aylık iğne canımAh cnm evet çok ağrılar oluyor benm en sonunda günlerce geçmeyen ağrılarım olmuştu enfeksiyon kapmışım bide hastanede yatmıştım ama geçicek inşallah seninde kisti küçültmek için hangi iğneyi kullanıyorsun cnm
Hayırlı olsun canım yarında güzel bir sonuç alırsın inşallahBenim persembe cnmm
Hayırlı olsun canım
Bu duyguyu üç defa yaşadım canım seni çok iyi anlıyorumKizlar cok kotuyum 113 ten 143 e cikmis y8ne olmadicuna tekrarlancak. Niye boyle oluyo artik gucum kalmad8
İnss cnm bnm insssHayırlı olsun canım yarında güzel bir sonuç alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım
Bu duyguyu üç defa yaşadım canım seni çok iyi anlıyoruminşallah cuma çok güzel bir değer çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?