ewt cnm cok iyiymis o zmn senin bir de normalmis, benim pazardi hem de 5.gun embriyosu, senin 3.gun oldugu icin iyi bile cikmis hayirli olsun cnm insallah degerlerimiz iyi ciksin aminHim benim normaldi cnm benim de ilk once yoktu 5 dk sonra farkettimm senin pazardi dglmi cnm transferinn
cok mersi cnm insallah iyi biseyler cikar, senin silik miydi boyle?Hayırlı olsun canım yarında güzel bir sonuç alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım
Bu duyguyu üç defa yaşadım canım seni çok iyi anlıyoruminşallah cuma çok güzel bir değer çıkar
Aminnnn cnm bnm aminnnnnnnnnnnnnewt cnm cok iyiymis o zmn senin bir de normalmis, benim pazardi hem de 5.gun embriyosu, senin 3.gun oldugu icin iyi bile cikmis hayirli olsun cnm insallah degerlerimiz iyi ciksin amin
Yaaa niye öyle olduKizlar cok kotuyum 113 ten 143 e cikmis y8ne olmadicuna tekrarlancak. Niye boyle oluyo artik gucum kalmad8
Hemen moral bozmaaa.bekle bakalım. Yediklerine felan dikkat et.Kizlar cok kotuyum 113 ten 143 e cikmis y8ne olmadicuna tekrarlancak. Niye boyle oluyo artik gucum kalmad8
Hayırlısı canım. Elbet bi zamanı var.bize düşen zamanı gelinceye kadar sabretmek zorda olsa yapacak birşey yok.maalesef kizlar 2.65 cikmis negatif oldu, kismet deilmis..
Niye böyle oldu yaaaa test gayet netti, çat iğneside yok offfmaalesef kizlar 2.65 cikmis negatif oldu, kismet deilmis..
Amin canım aynen evladını sana bagıslasın rabbim. Evet öyle ugrasmak daha çok zor bilirim kürtaj olurken bende aynısını söylemiştim bikaç günde gelirsin kendine canımkismet deilmis cnm heralde, gecen sefer bos gebelik gecirdim, aylarca kanamam oldu dusuklerle ugrastim, adetlerim bozuldu, bari boylesi daha iyi, kendimi oyle teselli ediorum, bir evladim var Allahim bana onu bagislasin insallah..
saol cnm aynen gelirim kendime, INSALLAH seninki cok guzel devam eder cnm umarim evladini kucaklarsin saglikla cnm =) haberlerini alicam insallahAmin canım aynen evladını sana bagıslasın rabbim. Evet öyle ugrasmak daha çok zor bilirim kürtaj olurken bende aynısını söylemiştim bikaç günde gelirsin kendine canım
kesinlikle cnm aynen dedigin gibi zamani vardir heralde, dusuklerle ugrasmaktan gene boylesi daha kolay atlatilir, keske o idrari da yapmasam da hic umitlenmesem, neyse oldu bir kere..artik sizlere duaciyim cnm buradan alirim haberlerinizi, biraz tatil yapmayi dusunuyorum, evladima odaklanmayi, kolay deilmis saglikli bir evlat sahibi olabilmek, cok sukur onu bana verene..Hayırlısı canım. Elbet bi zamanı var.bize düşen zamanı gelinceye kadar sabretmek zorda olsa yapacak birşey yok.
Bugun kaçıncı gnün canımkesinlikle cnm aynen dedigin gibi zamani vardir heralde, dusuklerle ugrasmaktan gene boylesi daha kolay atlatilir, keske o idrari da yapmasam da hic umitlenmesem, neyse oldu bir kere..artik sizlere duaciyim cnm buradan alirim haberlerinizi, biraz tatil yapmayi dusunuyorum, evladima odaklanmayi, kolay deilmis saglikli bir evlat sahibi olabilmek, cok sukur onu bana verene..
10.gun cnm dundu aslinda test gunu de gidemedim kizim biraz oksuruyordu evde kalmistim onunla, bizim merkez 9.gun yapiyor aslinda, dun oyle biraz silik cikti ama heralde bugune iyice dustu sonucta biseyler olmaya calisti ama olamadi anladigim, neyse dedigim gibi soradan dusuk stresi yasamaktan iyi boylesi, adetim duzeniyle geri gelir en azindan, otekinde 4 ay adetim duzelmedi..Bugun kaçıncı gnün canım
Canim benimde çıktı sonuç. Pek güzel haber yok sanki bugün. 6 ya düşmüş benimde cuma Hoca ile konuşmaya gidicem.bu 3.kimyasal olunca.Hoca konuşacakmis.sanırım başka tahliller yapılacak. Herkesin hakkında hayır olan me ise Rabbim onları versin.gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.kesinlikle cnm aynen dedigin gibi zamani vardir heralde, dusuklerle ugrasmaktan gene boylesi daha kolay atlatilir, keske o idrari da yapmasam da hic umitlenmesem, neyse oldu bir kere..artik sizlere duaciyim cnm buradan alirim haberlerinizi, biraz tatil yapmayi dusunuyorum, evladima odaklanmayi, kolay deilmis saglikli bir evlat sahibi olabilmek, cok sukur onu bana verene..
Ay kızlar yaaaa neler oluyo bugünCanim benimde çıktı sonuç. Pek güzel haber yok sanki bugün. 6 ya düşmüş benimde cuma Hoca ile konuşmaya gidicem.bu 3.kimyasal olunca.Hoca konuşacakmis.sanırım başka tahliller yapılacak. Herkesin hakkında hayır olan me ise Rabbim onları versin.gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.
2 gün sonra tekrar bi test yap canım doktoruna söyledinmi sonucu10.gun cnm dundu aslinda test gunu de gidemedim kizim biraz oksuruyordu evde kalmistim onunla, bizim merkez 9.gun yapiyor aslinda, dun oyle biraz silik cikti ama heralde bugune iyice dustu sonucta biseyler olmaya calisti ama olamadi anladigim, neyse dedigim gibi soradan dusuk stresi yasamaktan iyi boylesi, adetim duzeniyle geri gelir en azindan, otekinde 4 ay adetim duzelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?