Tüp bebek hamisleri

cok mersi cnm insallah iyi biseyler cikar, senin silik miydi boyle?

kismet deilmis cnm heralde, gecen sefer bos gebelik gecirdim, aylarca kanamam oldu dusuklerle ugrastim, adetlerim bozuldu, bari boylesi daha iyi, kendimi oyle teselli ediorum, bir evladim var Allahim bana onu bagislasin insallah..

kismet deilmis cnm heralde, gecen sefer bos gebelik gecirdim, aylarca kanamam oldu dusuklerle ugrastim, adetlerim bozuldu, bari boylesi daha iyi, kendimi oyle teselli ediorum, bir evladim var Allahim bana onu bagislasin insallah..
Amin canım aynen evladını sana bagıslasın rabbim. Evet öyle ugrasmak daha çok zor bilirim kürtaj olurken bende aynısını söylemiştim bikaç günde gelirsin kendine canım

Amin canım aynen evladını sana bagıslasın rabbim. Evet öyle ugrasmak daha çok zor bilirim kürtaj olurken bende aynısını söylemiştim bikaç günde gelirsin kendine canım
saol cnm aynen gelirim kendime, INSALLAH seninki cok guzel devam eder cnm umarim evladini kucaklarsin saglikla cnm =) haberlerini alicam insallah

Hayırlısı canım. Elbet bi zamanı var.bize düşen zamanı gelinceye kadar sabretmek zorda olsa yapacak birşey yok.
kesinlikle cnm aynen dedigin gibi zamani vardir heralde, dusuklerle ugrasmaktan gene boylesi daha kolay atlatilir, keske o idrari da yapmasam da hic umitlenmesem, neyse oldu bir kere..artik sizlere duaciyim cnm buradan alirim haberlerinizi, biraz tatil yapmayi dusunuyorum, evladima odaklanmayi, kolay deilmis saglikli bir evlat sahibi olabilmek, cok sukur onu bana verene..

Bugun kaçıncı gnün canım

Bugun kaçıncı gnün canım
10.gun cnm dundu aslinda test gunu de gidemedim kizim biraz oksuruyordu evde kalmistim onunla, bizim merkez 9.gun yapiyor aslinda, dun oyle biraz silik cikti ama heralde bugune iyice dustu sonucta biseyler olmaya calisti ama olamadi anladigim, neyse dedigim gibi soradan dusuk stresi yasamaktan iyi boylesi, adetim duzeniyle geri gelir en azindan, otekinde 4 ay adetim duzelmedi..

Canim benimde çıktı sonuç. Pek güzel haber yok sanki bugün. 6 ya düşmüş benimde cuma Hoca ile konuşmaya gidicem.bu 3.kimyasal olunca.Hoca konuşacakmis.sanırım başka tahliller yapılacak. Herkesin hakkında hayır olan me ise Rabbim onları versin.gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah.

Ay kızlar yaaaa neler oluyo bugün ((

2 gün sonra tekrar bi test yap canım doktoruna söyledinmi sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…