- 8 Haziran 2012
- 795
- 533
- 303
Cumartesi gunu sagol canimCanim her vücut farklı tepki veriyor.sen dert etme.tekrar kontrolün ne zaman
Belki tahlil.felan ister doktor
İnşallah hayırlısıyla artacak canım içini rahat tut. Hafif göğüslerim hassas canım belirtim Yok başkada. Tatlı şeylere karşı isteksizlik var birde bilmiyorum belirti mi .Sagol kuzum indiricem yarin degerim artarsa. Sen ne alemdesin belirtiler nasil
Hoşbulduk canımHoşgeldin canımm
Ne yazcaz listeyeeBestoşşş :)) liste yap kuzu topik sahibemiz
Insallah canim yaaa. Cok heyecanliyimİnşallah hayırlısıyla artacak canım içini rahat tut. Hafif göğüslerim hassas canım belirtim Yok başkada. Tatlı şeylere karşı isteksizlik var birde bilmiyorum belirti mi .
Hoşbulduk canım
Kızların İsimleri doğum tarihlerini biraz zor idare et canım :) yada hamiş yaz şimdilikNe yazcaz listeyee
Herkes yazsin ben toparlayayim en son o zaman :) tek tek bakmam zor olurKızların İsimleri doğum tarihlerini biraz zor idare et canım :) yada hamiş yaz şimdilik
Canim lm acilmiyo resimmmGorebiliyormusunuz bir sey kizlar
Yok kuzum yaa bende mi sıkınti var acaba ozelden atsana biSimdi aciliyormu cnm
Hala supheliyimOleeeeeeyyyy kuzuuuim hayirli olsun cok sevindimnmm hosgeldin
Bariz ortadaaaa. Yarin kan sonuclarimizi yazariz artikHala supheliyimGoruyorsun dimi kizlarr insss cnm bnm ya ins
Benim persembe cnmmBariz ortadaaaa. Yarin kan sonuclarimizi yazariz artik
Hee dogruuu. Tamam ben yarin katlamayi yazarim sen de persembe kan degeriniBenim persembe cnmm
Aynen buna katılıyorum ben normalde zayıfım bebeğimi iyi beslemem lazm :)Kuzum hamilelik kesinlessin bu grupta yediklerimizi de paylasalim guzel beslenelim hep beraber
Ne güzel ya inşallah benmde olmaz ben bulantidan çok korkyrm :)Canim bulantı kesin olacak diye birşey yok benim önceki hamileleigim de 9 ay hiç olmadı. İlk ay etten tiksinmistim o kadar.sonra gevti
Morelini bozma cnm bende çikolata kisti vardı 5.5 ve 6 cm di tüp bebek yaptrdm tutmadı snra amelyt oldum kist tekrarladı ikinciye tüp bebek yaptrdm oldu çok şükür inşallah sende en kısa zamanda mucizene kavuşursun çok zor neler yaşadığını biliyorm ama Rabbim den umut kesilmez sakin pes etmeKızlar hepinizi tebrik ederim Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Ben ikinci denemeyi yazın düşünüyorum nasipse.bende 7 cm çikolata kisti var şuan kisti küçültmek için tedavi goruyorum
Eşimde de morfoloji 1
Bu sekilde olup pozitif alan oldu mu
Morale ihtiyacım var bazen cok umutsuz oluyorum içimden yine boşa kürek çekiyormuşum gibi hissediyorum ve bu his beni çok üzüyor
Yaşım 31 ilk deneme agustos ta yapmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?