Tüp bebek hamisleri

Bu arada 20. Haftasonuna kadar saç boyama ve saç rimelleri yasak. Nemlendiriciyi ve makyajı sormayı unuttum. Kullanan var mı?

Hamis arkadaslarr gelin toplanalim burda yasadiklarimozi paylasalim
Arkadaşlar bana pazartesi günü transfer yapıldı ve yaklaşık 4 gün sonra adet olma günüm canım tatlı çekiyor adet olacakmışım gibi. Sizce bu normal mi ya geçen transfer so taşı da öyle olmuştu ve sonuç negatifti

Canım hiç stres yapma ve bekle zaten belirtiler adet günüyle aynı oluyor inşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın

Sağol cnm zaten adet günüm cumartesi

Rica ederim bende adet günümde test yaparak sonucu öğrenmiştim darısı sana inşallah
Ah inşallah ama benim test günüm ayın 22si yanı doğum günüm de. Adetim ise yarın en fazla diğer gün... eğer adet olmazsam şüphelenmeli miyim? Geçen denememde negatifti ve adet günümde tam progestan kullanmama rağmen adet olmustum

Transferin çokmu geç oldu bana verilen tarih adet günüme denk geldi yani 12. Gün ama çoğu arkadaş daha erken öğrenmişti.Samimiyetle şunu söyleyeyim sakin ol ve başka şeylere odaklan ve dua et inşallah herşey iyi olacak

Cnm inşallah. Evet adetime 8 gün kala oldu transferim yanlış hatirlamiyorsam

Ben dondurulmuş 5.gun embriyosu koydurdum. Benim doktorum eğer yumurta toplama sonrası 1 ay verip rahim ve vücut dinlenirse tutma şansı yüzde 70lerde olduğunu söyledi. Biz de ara verdim 1 ay ve kısa bir tatil yaptık dönüşünde ise aldım bebisleri geldim eve :)

İnşallah hayırlı haberler alırsın

Merhabalar herkese.. Nasılsınız? Benim transfer den önceden başlayıp devam eden pregestan iğnem var.. Transfer günü bide hıborğneyede başlandı.. Mahvoldum artık.. Sizlerinde varmı iğnesi? Çok acıyor yerleri ;(

Mrb bende haftalık pruloton iğne ve hergünde clexan kullanıyorum

Cnm ben ilk denememi acıbadem de yaptirmistim ve o zaman vermişlerdi ama sonradan başka yerde yaptırdığımda doktorum iğne vermiyoruz dedi iğne 5 günden sonra hastayı zorluyor ve zorlandığında strese sokuyor dedi ayrıca sonuç pozitif olursa devam etmek gerekir ve bunu beden zor kaldırır dedi. Bu sebeplerden dolayı hiç bir hastasına iğne vermiyor progestan fitil veriyor. Iğne aslında daha etkili sonuca kadar dayanabilirsen ama ben dayanamamıştım sonra fitile çevirmişti iltahaplasinca.umanim sen de sıkıntı yaratmaz cnm

Benim 3 gunde bir yarim doz vurulan proluton ignem var. Zaman zaman igne yerlerinde beze olunca sıkıntı yaratiyor ama alistim artik. Sizin her gun vuruluyora cok daha zor oluyordur. 12. Haftadan sonra igne olayi bitecek sanirm bizim. Sizin de oylese az kalmis. Biraz daha sabir bebislerimiz icin

Evet çok acıyor proluton iğne haftada bir yaptırıyordum 12 haftadan sonra bırakırdı dr um

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…