Tüp bebek hamisleri

Kızlar bugün 8.günüm ama sabah tuvalete gittim selpakla silerken pembe kanama geldi sonra 10dk sonra yine gittim sildim cook az yine geldi sonra 10dk so ra yine gittim yine geldi çok hafif pembelik... Bu yerleşme kanaması değil dimi? Yerleşme kanaması her silmede gelmez :_(

3.denememdi oysa olmuyo ne yaptıysak yok cnm çok sıkılıyo çok caresizim
Öyle kötü düşünme canım herşeyin hayırlısı olsun ve sıkıntısız sorunsuz olsun inşallahta hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır içini ferah tut Allah kerim

Öyle kötü düşünme canım herşeyin hayırlısı olsun ve sıkıntısız sorunsuz olsun inşallahta hamilesindir ve yerleşme kanamasıdır içini ferah tut Allah kerim
Çok sağol cnm çok şükür kanama şeklinde olmadi pembemsi geldi az az şimdilik durdu. Doktorumla konuştum ikişer tane fitil atmamı istedi. Inşallah olmam da o gelen de yerleşme kanamasidir. Çok ferahladim

Anladım canım.. O fitilide yapamam ben.. Sıkıntı olmazmı oldu.. Hep ödem oldu. Kızarıyor morarıyo canm çok yanıyor.. İnşallah herşey bebişler için

Evet inşallah canım. Biter inşallah. Herşey bebekler için.

Merhaba.. Senin bari haftalık mış. Ama hergün olan kan sulandırıcı iğneni varmış. Rabbim kolaylık versin hepimize.. Çok zor iğne acıları.
Benim 3 gündür kanamam var inanki bebeğim iyi olsun ben iğne ağrısına razıyım onlar geçiyor rabbim herkesin evladını ona bağışlasın

Kızlar selam. Ben 77 doğumluyum ve tüp bebekle hamile kalanlardanım. 2 sene öncen kendiliğinden hamile kalıp dış gebelik geçirdim. Tüpüm alındı. Şuan 12+2 haftadayım. Çift başladık tek devam ediyorum. Doktorum yaş itibariyle amniyosentez dedi ama nifty daha güvenli dedi. Fakat nifty de diğer bebeğim değerleri de çıkabilir ve yanıltabilir diyor. Yüksek çıkarsa amniyosentez şart diyor. Bana kalırsa direk amniyosentez ama eşim risk alamayız diyor. Bu durumda olan kimse var mı yada siz olsanız ne yapardınız...

Bende 78 doğumluyum senin gibi çift başladık tek devam ediyoruz geçen hafta yaptırdım testi bugün druma gösterdim bana hiç öyle birşey söylemedi şükür değerlerde normal çıktı eşini dinle bence

Maşallah cnm ya. Ay ne bileyim garanti olsun diyorum bu test amniyo kadar kesin değil diyorlar acayip takıldım. Ama senden bunu duymak biraz rahatlattı beni

Maşallah cnm ya. Ay ne bileyim garanti olsun diyorum bu test amniyo kadar kesin değil diyorlar acayip takıldım. Ama senden bunu duymak biraz rahatlattı beni
Bende şu an 13+2 yim geçen hafta bebeğimin ense kalınlığını ölçtü drum senin ölçmedimi bir o kambiyo sıvısı bebeğini koruyan sıvı onu aldırırsan zararlı olmaz mı

Bende şu an 13+2 yim geçen hafta bebeğimin ense kalınlığını ölçtü drum senin ölçmedimi bir o kambiyo sıvısı bebeğini koruyan sıvı onu aldırırsan zararlı olmaz mı
Günaydın, ölçtü ama bişey demedi bebek gayet sağlıklı görünüyor dedi. Yaşın gereği yaptırman gerek diyip anlattı. Sıvı alımında dışarı sıvı sızabilir, mikrop kapabilir gibi şeyler var. Bunlarda zaten bebeğin kaybına neden oluyormus. %100 net teşhis %1 kayıp. Bakalım kontrolüm 1 ay sonra. Doktorumla konuşmadı sağolsun opu'm var dedi gitti .

Günaydın o nasıl dr yaa benim drum tek tek anlatıyor 1.3 çıktı bebeğimin ensesi hiç yaşı bahane etmesin tamam riski var yaşımızın ama ortada birşey yokken de bu kadar korkutmanın bir anlamı yok değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…