Tüp bebek hamisleri

Benim 3 gündür kanamam var inanki bebeğim iyi olsun ben iğne ağrısına razıyım onlar geçiyor rabbim herkesin evladını ona bağışlasın
Ah cnm inşaallah geçer kanaman. Dr ne diyor.. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder cnm.. Hepimizin..

Ah cnm inşaallah geçer kanaman. Dr ne diyor.. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder cnm.. Hepimizin..
Su kesesinde 1 cm sarkma olmuş dikiş gerekebilir oda riskliymiş napacağımızı bilmiyoruz sadece rabbim bize bağışlasın diye dua ediyoruz

Su kesesinde 1 cm sarkma olmuş dikiş gerekebilir oda riskliymiş napacağımızı bilmiyoruz sadece rabbim bize bağışlasın diye dua ediyoruz
İnşallah yüce Rabbim size bağışlasın.. Allah yardımcın olsun canım.. Dinlen.. Dikiş niye riskli rahim dikimindenmi bahsediyordun.. Arkadaşımın da dikilmişti rahmi

İnşallah yüce Rabbim size bağışlasın.. Allah yardımcın olsun canım.. Dinlen.. Dikiş niye riskli rahim dikimindenmi bahsediyordun.. Arkadaşımın da dikilmişti rahmi
Amin Allah razı olsun. Evet rahim dikimi dr öyle söyleyince bende tedirgin oldum. Arkadaşındamı aynı sıkıntıları yaşadı

Amin Allah razı olsun. Evet rahim dikimi dr öyle söyleyince bende tedirgin oldum. Arkadaşındamı aynı sıkıntıları yaşadı
Aynımı tam bilmiyorum.. Onun suyu çok erkenden boşalıp kürtaj oluyordu. İlerliyemiyordu gebeliği.. Sonra bidaha hamile kalınca hemen rahim dikildi taa doğumda açıldı dikiş.. Çok şükür şimdi kocaman oldu oğlu

Arkadaşlar tup bebekle gebe kaldim.Tup bebek doktorum kese ve kalp atisi icin 10 gun sonraya randevu al demisti.Randevu almak icin merkezi aradigimda 450 tl talep ettiler kese gormek için.Bana çok sacma geldi.Sizden de boyle bisey talep edildi mi?

Malesef muayene fiyatı neyse o oluyor.. Gerçekten çok

Sorma cnm ya. Fazla gerçekçi bir adam ve her ihtimali söylüyor. Kafam Allal bullak oldu. İlk aylarımı takip etsin diye ona gitmek istedim. Ama son kontrolden sonra değiştiricem.

Bu arad şimdi görüntülere baktım da iki kere ölçmüş 0,16 ve 0,20 çıkmış. Boy 6,23 cm.

İnşallah benimde iyi olur ve sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olur

Arkadaşlar selamlar..bana 13 ve 15 haziranda bir tane 3.gün bir tane de 5.gün embriyosu transfer edildi.Dün son transferin 6.günüydü b hcg değerim 15 çıktı.Umutlanmalı mıyım?

Arkadaşlar selamlar..bana 13 ve 15 haziranda bir tane 3.gün bir tane de 5.gün embriyosu transfer edildi.Dün son transferin 6.günüydü b hcg değerim 15 çıktı.Umutlanmalı mıyım?
Canım bu sonuca göre hamilesin ama iki gün arayla testi tekrarla ve yükselişine bakın inşallah iyi bir şekilde yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…