- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
YaaaaLupetta merhaba
Sana beta degerlerinden bahsetmistim iki gun once 103 olan beta bugunde 103 normalmi
Doktor inanmamis iki kez aynisi cikamaz demis baska labaratuara gidiyor kan vermeyeYaaaa( tühh. Maalesef değil. Sağlıklı değil. Yani olumlu bir şey olmaz artık maalesef Doktor ne demiş?
Inşallah diyelimDoktor inanmamis iki kez aynisi cikamaz demis baska labaratuara gidiyor kan vermeye
Nasip degilmis
Merhaba. Artık en azından ilk adımların sağlıklı olduğu kanıtlandığı için bi sonraki adım ultrason gününde kese kontrolü yapılması yeterliLupetta merhabalar daha önce msjlarımla bana çok yardımcı olmuştunuz tüp bebek tek emriyo 5.gün transferim olmuştu transferin 8.günü 223 10.günü 535 12.günü 1240 çıktı değerler nasıl sizce birdaha kan testi yaptırmama gerek varmıdır
Keske ya bir mucize olsaInşallah diyelim
Çok teşekkür ederim iyiki varsınızMerhaba. Artık en azından ilk adımların sağlıklı olduğu kanıtlandığı için bi sonraki adım ultrason gününde kese kontrolü yapılması yeterlihayırlısı olsun inşallah
Yeni sonuc 87.5 cikmis maalesef bu kimyasalmi dis gebelikmi acebaInşallah diyelim
Tüh. Kimyasal çok büyük ihtimalle...Yeni sonuc 87.5 cikmis maalesef bu kimyasalmi dis gebelikmi aceba
Herkese merhabalar, dün transfer oldum . 1 tane iyi 1 tane orta kalite embriyo transfer ettiler zaten başka da embriyom yoktaze transfer umarım sonuç hayırlısıyla pozitif olur. İlk tedavide de 1 tane embriyom vardı o da taze transferdi tutmamıştı yine aynı olunca ümidim hiç yok ama bekliyorum.
Rabbim bu yolda emek veren herkesin hakkında en hayırlısını nasip etsin
Öyle elbette benim ilkinde hem doktorum hem embriyolog gebelik beklediğimiz bir embriyo demişti ama olmadı . Vakti saati gelmemiş. Burada orta kalite olup tutan da var .Canım benimki 5 gün a kalite idi tutmadı kaliteye falan hiç takılma hiç alakası yok Allah ol dedikten sonra olur stressiz gcir 2 embriyo mutlaka tutulurlar
Benim sorunum gibi yaşayan kimse var mi acaba? Tekrar reglim başlıyor gibi sanki??Lupetta tekrar rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın.
Negatif sonuçtan 3 gün sonra reglim başladı.. ilk 3 gün çok yoğun ve parçacıklı oldu.. benim zaten başı sonu kahverengi akıntılarla 5 6 gün sürer reglim ama bu sefer sanki biter gibi olup tekrar kan geliyor... tamam erken bitecek çok az kahverengi geliyor diyorum 1 2 damla yine kan geliyor... bu regl böyle olması normal mi? 6.gune girdim hala ara ara kırmızı kan geliyor...
Merhaba. Bu tür tedavilerden sonra vücudunuzda hormonal değişiklikler olduğu için normal.Lupetta tekrar rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın.
Negatif sonuçtan 3 gün sonra reglim başladı.. ilk 3 gün çok yoğun ve parçacıklı oldu.. benim zaten başı sonu kahverengi akıntılarla 5 6 gün sürer reglim ama bu sefer sanki biter gibi olup tekrar kan geliyor... tamam erken bitecek çok az kahverengi geliyor diyorum 1 2 damla yine kan geliyor... bu regl böyle olması normal mi? 6.gune girdim hala ara ara kırmızı kan geliyor...
MerhabaHerkese merhabalar, dün transfer oldum . 1 tane iyi 1 tane orta kalite embriyo transfer ettiler zaten başka da embriyom yoktaze transfer umarım sonuç hayırlısıyla pozitif olur. İlk tedavide de 1 tane embriyom vardı o da taze transferdi tutmamıştı yine aynı olunca ümidim hiç yok ama bekliyorum.
Rabbim bu yolda emek veren herkesin hakkında en hayırlısını nasip etsin
Içimi ferahlattiniz valla çok teşekkür ederim.. kaç gün sürebilir adet ?Merhaba. Bu tür tedavilerden sonra vücudunuzda hormonal değişiklikler olduğu için normal.
Öyle tabii sonuçta ilk tedaviye göre çok düşük olmasına rağmen ilkinden kötü değil sayı . Nasip elbette. 10 tane dondurulmuş embriyosu olup çifter çifter transfer olup negatif olanı da gördük.Merhaba
Her şeyiyle birebir, a'dan z' ye aynı şeyler yapılsa hepsinde farklı sonuçlar alabilirsiniz. Bu işin matematiği yok maalesef. İki ile ili toplandığında dört ermiyor yani.
Siz içinizi ferah tutun
Içimi ferahlattiniz valla çok teşekkür ederim.. kaç gün sürebilir adet ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?