Canım tekrardan merhaba demişsin ya 5. Kullanılımda hamile olduğumu öğrendim diye nasıl öğrendin acaba test mi yaptın belirtilerin mi vardı meselaMerhaba canım, ben de tüp bebek tedavisine başlayacaktım ve 21.günde gonapeptyl iğnesine başladım. Doktorum bunu yumurta baskılayıcı iğne olarak vermişti. Hemşireye de olurda hamile olursam bi sakıncası olur mu diye sordum hiç bi sakıncası olmaz hatta tutunmasına bile yardımcı olur dedi.
Rabbimin mucizesi işte iğneyi 5.kullanışımda hamile olduğumu öğrendim. Doktorum bu iğneyi kullanan bazı hastalarımda karşılaştığım bi durum, iğnenin bebeğe hiç bi zararı olmamıştır merak etme dedi. Hiç bi riskimde olmadı çok şükür sadece lekelenmelerim olmuştu onun içinde progestan kullandım.
Senin yumurtan da oluşmuş sanırım kaç mm olduğunu söylemiş miydi? İstersen bu yumurtayıda son şans olarak değerlendir kaçırma derim bakarsın tedavisiz olacağı tutar
Mrb 7.gun 18 9.gun 33 çıkan değerim 11.gun 21 çıktı sizce bu durumda tekrar yükselir miMerhaba. Gaz ilaçlardan oluyor daha çok. Maalesef bi önerim yok bu konuda. Normal bir durum
Merhaba benim de 7. Gün değerim 20 çıktı, yarın tekrar verip katlamaya bakacağız. Sizin durumunu z ne oldu tekrar kan verdiniz mi, yükseldi mi düştü mü?Mrb 7. Günü kan testim 18 çıkmıştı 9.gunu 33 çıktı sizce bu değerler yukselirmi tecrübenize dayanarak soruyorum hiç bu şekilde olup gebeliği devam eden hastaniz oldumu şuan çok üzgünüm bir umuda ihtiyacım var geç tutunma diye birşey varmıdır Rabbim yardımcımız olsun
Mrb malesef 21 e düşmüşMerhaba benim de 7. Gün değerim 20 çıktı, yarın tekrar verip katlamaya bakacağız. Sizin durumunu z ne oldu tekrar kan verdiniz mi, yükseldi mi düştü mü?
Canım ilaçlar kişinin bünyesine göre değişiyor benim geç gelişti yumoşlar ilaçlar 12 bin tuttu yani senin yaş genç belli olmaz maddi olarak hazırlıklı olmakta fayda var bana hastane 6000 tutar dedi ama malesef öle olmadıMerhabalar bende 5 gündür gonal f kullanıyorum. İlk tüp bebek, dondurulmuş embriyo transferi önerdi doktorum amh 5 yaş 23 olduğu için sanırım çok yumurta olur diye rahim dinlendirelicekmiş. Transfer hazırlıkları nasıl oluyor? Yani çok ilaç iğne falan varmı? İlaçlar 10.000 tutar dediler şu an 4 gonalf 5 5600 gitti bile….
Evet bende onu anladım bugün aksilikler çıkıyor maalesefCanım ilaçlar kişinin bünyesine göre değişiyor benim geç gelişti yumoşlar ilaçlar 12 bin tuttu yani senin yaş genç belli olmaz maddi olarak hazırlıklı olmakta fayda var bana hastane 6000 tutar dedi ama malesef öle olmadı
bazen sonradan artabılıyor yumurta,Merhaba kızlar bugün 2. Kontrolüm vardı. Amh 5, gonal f 300 kullandım 5 gün boyunca sadece 4-5 yumurta gelişmiş… meriofert kullanacağım 2 gün. Doktor bile şaşırdı yüksek dozda bu kadar az yumurta çıkmasına…
Yani ilk muayene adetliydim bilmiyorum ama doktor çok şaşırdı o kadar gonal f kullandım.. 2 gün sonra tekrar randevum var meriofert kullanacağım umarım artarbazen sonradan artabılıyor yumurta,
ılk muayenede kac yumurtanız vardı ?
amh 5 baya yuksek cunku ?
hıc uzme kendını 2gune neler degısır,Yani ilk muayene adetliydim bilmiyorum ama doktor çok şaşırdı o kadar gonal f kullandım.. 2 gün sonra tekrar randevum var meriofert kullanacağım umarım artar
5.kullanışımın akşamında kahve ufak bi lekelenmem oldu hatta adet ağrımda hafiften vurmaya başladı.Canım tekrardan merhaba demişsin ya 5. Kullanılımda hamile olduğumu öğrendim diye nasıl öğrendin acaba test mi yaptın belirtilerin mi vardı mesela
İnsaAllah canım çok teşekkür ederim cevabın içinhıc uzme kendını 2gune neler degısır,
bırde amac saglıklı yumurtanın olması zatenn, ınsallah saglıklı olanları yakalamışızdır hepımız
Maysa merhaba, ben de yeniden tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum. Doktor ve merkez değiştirdim.. rahim kalınlaşmasını yeterli görmediği ve önceki negatiflerden dolayı 2 tane antibiyotik verdi, adetin 15. Günüydü sanırım 5.8 idi rahim. Cleocin ve monodoks verdiği ilaçlar. Görülemeyen rahim zarı iltihaplanması olabilir dedi. Senin yazını görünce yazayım dedim. Histereskopide temizdi bişi gözükmemişti çünkü. Aklında olsun bunu sorabilirsin.Adetin 9.günü rahim 4.mm nasıl kalınlık arttırılır doğal siklus olcak bu ay ama yinede günde 1 estrofem baslatti
Anladım canım çok teşekkürler çokta önemli bi detay ama.gel.bunu doktora söyle kendilerinden çok bilmek hiç hoşlarina gitmiyor peki sen bu antibiyotikler sonrası rahim kalinlastimiMaysa merhaba, ben de yeniden tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum. Doktor ve merkez değiştirdim.. rahim kalınlaşmasını yeterli görmediği ve önceki negatiflerden dolayı 2 tane antibiyotik verdi, adetin 15. Günüydü sanırım 5.8 idi rahim. Cleocin ve monodoks verdiği ilaçlar. Görülemeyen rahim zarı iltihaplanması olabilir dedi. Senin yazını görünce yazayım dedim. Histereskopide temizdi bişi gözükmemişti çünkü. Aklında olsun bunu sorabilirsin.
canım benim 21. gün yumurta görmüştük olduysa birşeyler geç döllenme olur oyüzden ne zaman test yapıcagımı bilmiyorum. iğneyi 22. gün başladım,İğnelerim bitti 2 gün oldu. adetlerim düzensiz olduğu için doktor bana söktürücü ilaç vericek suan bekliyorum yarın ilaca başlarım. Sadece adetimin 18. gününden başlayan göğüs ucum ve geneli ağrıyor acıyor bugün 31. gün. kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor5.kullanışımın akşamında kahve ufak bi lekelenmem oldu hatta adet ağrımda hafiften vurmaya başladı.
Bi kaç saat için de hemen kanamamın başlaması lazımdı ama gelmedi. Bi de benim adetim feci ağrılı geçer o yüzden doktoruma yazıp lekelenmem olduğunu söyledim ve arveles kullanabilir miyim diye sordum izin vermedi sadece parol içmemi söyledi. Gece adet sancım hafiften devam etti bi tane parol içtim çok ağrım olmasın diye.
Sabah kalktığımda lekelenmem iyice çamur gibi olmuştu şaşırdım. Eşimi eczaneye gönderdim hemen ne olur ne olmaz hamilelik varsa iğne yapmayalım her ihtimali düşünelim demiştim. Anında ikinci çizgi çıktı, adetimede 4 gün vardı. Öğrendiğim an da hemen iğnelerimi bıraktım hcg değerim de 74 çıkmıştı canım.
Senin de mi şüphelerin var canım nasıl gidiyo sürecin
Testte pozitifi görünce benim de aklımdan acaba iğne hcg içeriyomudur diye düşünüp doktora yazdım hemen. İğneden kaynaklı olmaz gebelik oluşmuş gel hemen kandan bakalım dedi. Senden de inşaAllah böyle güzel mucizeli bi haber gelir canımcanım benim 21. gün yumurta görmüştük olduysa birşeyler geç döllenme olur oyüzden ne zaman test yapıcagımı bilmiyorum. iğneyi 22. gün başladım,İğnelerim bitti 2 gün oldu. adetlerim düzensiz olduğu için doktor bana söktürücü ilaç vericek suan bekliyorum yarın ilaca başlarım. Sadece adetimin 18. gününden başlayan göğüs ucum ve geneli ağrıyor acıyor bugün 31. gün. kasıklarım ağrıyor belim ağrıyorBi ara belim kopuyor sandm. Bu gonapeply de hcg içeriyor mu acaba test yapsam yanıltırmı ? yumurtlamadan ne kadar sonra test yapmalıyım bilmiyorum. iğlerini kullanmadan önce bu ağrılarım başlamıştı iğne kullanırkende devam ediyor hatta arttı. Acaba iğne mi artırdı diye düşünüyorum baya bi kafam karışık öyle bekliyorum kuzu bi çıkmaza girdim hayırlısı inşallah bende senin gibi güzel haberler alırım
Anladm canımm Amin güzel duaların için teşekkür ederim çok amin artık hakkımda ne hayırlısıysa o olsunTestte pozitifi görünce benim de aklımdan acaba iğne hcg içeriyomudur diye düşünüp doktora yazdım hemen. İğneden kaynaklı olmaz gebelik oluşmuş gel hemen kandan bakalım dedi. Senden de inşaAllah böyle güzel mucizeli bi haber gelir canım
Ben de göğüs ucu ağrısı falan olmadı ama feci bi bel ağrısı yaşadım üstüne lekelenmem oldu zaten. Benim yumurtam 12.günümde 20mm olmuştu, doktorum çatlamasını bekleyelim, 21.günde de progesteron hormonuna bakalım dedi.
1 gün önce de ilişki olmuştu zaten muhtemelen 11.günde ki o ilişki tuttu.
Yani yumurtlamadan 13 gün sonra değerim 74 çıkmıştı. İstersen söktürücü kullanmadan önce yarın sabah erken gebelik testi yap yarın yumurtlamadan sonra 11.gün oluyo. Hakkında hayırlısı olsun canım bu şekilde tutmasa da inşaAllah tüp bebekte güzel haberi alırsın
Mrb 7.gun 18 9.gun 33 çıkan değerim 11.gun 21 çıktı sizce bu durumda tekrar yükselir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?