- 2 Temmuz 2022
- 83
- 45
- 3
Transferimin 11. Günümdeyim öğleden sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5. Gün embriyosuydu aslında erken olduğunu biliyorum ama çok kişi bu şekilde silik çizgiyle olsa da öğrenmiş çok üzgünüm benim için çok zorlu Bi süreç ti tekrar bu gücü nasıl bulacağım kendimde bilmiyorum kan versem artık yarın kesin çıkar değil mi. Aslında sorum şu Bn opu sonrası iç kanama geçirdim ve acil ameliyata alındım rahmim ne durumdaydı bilmiyorum hiç bir belirtim de yok
Amh 5 çıkmıştı hazıran ayında sorunda bu zaten amh 5 yumurta 5-6 tane cevap vermiş tedaviye.. şu an cetroitide vermedi doktor. Gonal f kullandım 2 gündürde meriofert ekledi. Yarın tekrar kontrol var.YUMURTA REZERVİN AZ OLABİLİR. AMH 1 LERDEYSE NORMALDİR. BENİMDE 5 TANE ÇIKAR GENELDE. CETROTİDE BULABİLDİN Mİ ?
Amh ye göre evet yumurta az ama olgun kaliteli ciksinda 5 yumurta senin olsun. Benimde 5 yumurta cikti doluydu 4 tanesi dollenmisti. Ama transferlerde tutunamadi. Bazen tek yumurtayla hamile kalan oluyor. Bazende 18 yumurta cikipta sonuc alamayanda var sonuc iyi olsun yeterkiAmh 5 çıkmıştı hazıran ayında sorunda bu zaten amh 5 yumurta 5-6 tane cevap vermiş tedaviye.. şu an cetroitide vermedi doktor. Gonal f kullandım 2 gündürde meriofert ekledi. Yarın tekrar kontrol var.
Estradiol yumurta cogaldikca artar. 8 9 yumurta cikar en az bu degerleİyi günlerrrr ben yedi gündür Gonalf 300 ml yaptım ve cuma gününe opu olacak ama e2 seviyem yüksek mi çıkmış anlamadım bana bi yardımcı olabilir misiniz bir sorun teşkil ediyor muEki Görüntüle 3165036
Hamile olabilirmisinLupetta
Merhaba ben bu ay transfer olacaktım. Estrofem kullanıyordum hem hap olarak hem fitil olarak. Adetin 16. Günü e2 780lerde çıktı tam transfere karar verildi ertesi gün gittiğimde ilaçlarım yazıldı son bir tahlil daha istedi doktor 17. Gün e2 520lere düştü. O gün çok karın ağrım vardı. Ve transfer iptal oldu. Doktorum büyük olasılık yumurtlama olduğunu söyledi. Ama 14 günde geçti üzerinden baya adet olamadım.(zaten düzensiz olan birisiyim) yumurtlama olsaydım adet olmam gerekmezmiydi. Başka ne sebebi olabilir e2nin düşmesinin.
Gelecek ay yeniden hazırlanıcaz. Aynı yöntemle yine aynı şeyi yaşarmıyım yoksa doktorumun tedavi şeklini değiştirmesimi gerek?
Merhaba hangi medipole gidiyorsunuz bende bağcılar gonca hocaya gidiyorum.İyi günlerrrr ben yedi gündür Gonalf 300 ml yaptım ve cuma gününe opu olacak ama e2 seviyem yüksek mi çıkmış anlamadım bana bi yardımcı olabilir misiniz bir sorun teşkil ediyor muEki Görüntüle 3165036
Evet 355 e çıktı değerim :) rahat olun:) Şuan keseyi gördük çok şükür ama maalesef benim başka problem çıktıMerhabalar, 2 gün sonra değerinizde artış oldu mu acaba? Benimde 7. Gün 20 9. Gün 55 çıktı. Doktor artışa bakmamız lazım dedi doğal olarak. Değer düşük mü sizce dedim gayet iyi zaten test günün yarındı yarın versen daha yüksek çıkardı dedi. Ama tabi emin olamadım moral vermek için mi öyle konuştu.Sizin sonucu merak ettim bende.
Yok kan testi verdim negatif çıkınca tarlusal aldımHamile olabilirmisin
Ya kusura bakmayın daha bugün sabah haberini aldım da moralinizi bozdum gibi oldu yorumu da silemiyorum bakın Şuan hamilesiniz ve o bebek doğacaksa ona kimse engel olamaz stres yapmayın sakın bu dönemde siz tedbirlerinizi alın takdir Allah’ınMerhabalar, 2 gün sonra değerinizde artış oldu mu acaba? Benimde 7. Gün 20 9. Gün 55 çıktı. Doktor artışa bakmamız lazım dedi doğal olarak. Değer düşük mü sizce dedim gayet iyi zaten test günün yarındı yarın versen daha yüksek çıkardı dedi. Ama tabi emin olamadım moral vermek için mi öyle konuştu.Sizin sonucu merak ettim bende.
Olsun. Transferine odaklan o zaman simdi. Guzel olumlu sonuclar alirsin insallah.Yok kan testi verdim negatif çıkınca tarlusal aldım
5. Gün taze transferdi.Bence gayet iyi değeriniz benim değerim düştü ama doktor hala ilacımı biraktirmadi sizin kaçıncı gün embriyosuydu
Merhabalar, hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Merak etmeyin daha önce 2 düşüğüm bir 4,5 aylık erken doğumum var. Yani olumsuz senaryoların dibini yaşadığım İçin çok etkilenmiyorum artık. Rabbim tabiki kimseye kötü bişi yaşatmasın ama hayat olumsuzlukları ile de var maalesef. Sizde canınızı sıkmayın kalp atışı görülüyorsa duyarsınızdaYa kusura bakmayın daha bugün sabah haberini aldım da moralinizi bozdum gibi oldu yorumu da silemiyorum bakın Şuan hamilesiniz ve o bebek doğacaksa ona kimse engel olamaz stres yapmayın sakın bu dönemde siz tedbirlerinizi alın takdir Allah’ın
Bende Bağcılar Gonca Hocaya gidiyoruuumm ilk denemeniz mi nasıl geçiyor sürecinizMerhaba hangi medipole gidiyorsunuz bende bağcılar gonca hocaya gidiyorum.
Sizde imtihandan geçmişsiniz baya Rabbim en güzelini en güzel zamanda versin ki verecektir :) benim daha ilk denememdi birde erken menapoz riskim var amh değerim 0.5 tabi herkesin hassasiyeti var bir konuda hayırlısı :)Merhabalar, hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Merak etmeyin daha önce 2 düşüğüm bir 4,5 aylık erken doğumum var. Yani olumsuz senaryoların dibini yaşadığım İçin çok etkilenmiyorum artık. Rabbim tabiki kimseye kötü bişi yaşatmasın ama hayat olumsuzlukları ile de var maalesef. Sizde canınızı sıkmayın kalp atışı görülüyorsa duyarsınızda
Lupetta
Merhaba ben bu ay transfer olacaktım. Estrofem kullanıyordum hem hap olarak hem fitil olarak. Adetin 16. Günü e2 780lerde çıktı tam transfere karar verildi ertesi gün gittiğimde ilaçlarım yazıldı son bir tahlil daha istedi doktor 17. Gün e2 520lere düştü. O gün çok karın ağrım vardı. Ve transfer iptal oldu. Doktorum büyük olasılık yumurtlama olduğunu söyledi. Ama 14 günde geçti üzerinden baya adet olamadım.(zaten düzensiz olan birisiyim) yumurtlama olsaydım adet olmam gerekmezmiydi. Başka ne sebebi olabilir e2nin düşmesinin.
Gelecek ay yeniden hazırlanıcaz. Aynı yöntemle yine aynı şeyi yaşarmıyım yoksa doktorumun tedavi şeklini değiştirmesimi gerek?
yumurta çoğaldıkca e2 artıyor canım ıyı bırsey bu :)İyi günlerrrr ben yedi gündür Gonalf 300 ml yaptım ve cuma gününe opu olacak ama e2 seviyem yüksek mi çıkmış anlamadım bana bi yardımcı olabilir misiniz bir sorun teşkil ediyor muEki Görüntüle 3165036
Evet dünya imtihan dünyası herkesin imtihanı farklıSizde imtihandan geçmişsiniz baya Rabbim en güzelini en güzel zamanda versin ki verecektir :) benim daha ilk denememdi birde erken menapoz riskim var amh değerim 0.5 tabi herkesin hassasiyeti var bir konuda hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?