Tüp bebek hemşiresiyim

Özel tüp bebek merkezleri ile Zeynep Kamil veya üniversite hastanelerinde teknik imkan açısından fark varmıdır devlette imkanlar dahami kısıtlıdır bilgisi olan varmi

Yarın kan verirseniz sonuç ne ise çıkar artık.

YUMURTA REZERVİN AZ OLABİLİR. AMH 1 LERDEYSE NORMALDİR. BENİMDE 5 TANE ÇIKAR GENELDE. CETROTİDE BULABİLDİN Mİ ?
Amh 5 çıkmıştı hazıran ayında sorunda bu zaten amh 5 yumurta 5-6 tane cevap vermiş tedaviye.. şu an cetroitide vermedi doktor. Gonal f kullandım 2 gündürde meriofert ekledi. Yarın tekrar kontrol var.

Lupetta
Merhaba ben bu ay transfer olacaktım. Estrofem kullanıyordum hem hap olarak hem fitil olarak. Adetin 16. Günü e2 780lerde çıktı tam transfere karar verildi ertesi gün gittiğimde ilaçlarım yazıldı son bir tahlil daha istedi doktor 17. Gün e2 520lere düştü. O gün çok karın ağrım vardı. Ve transfer iptal oldu. Doktorum büyük olasılık yumurtlama olduğunu söyledi. Ama 14 günde geçti üzerinden baya adet olamadım.(zaten düzensiz olan birisiyim) yumurtlama olsaydım adet olmam gerekmezmiydi. Başka ne sebebi olabilir e2nin düşmesinin.
Gelecek ay yeniden hazırlanıcaz. Aynı yöntemle yine aynı şeyi yaşarmıyım yoksa doktorumun tedavi şeklini değiştirmesimi gerek?

İyi günlerrrr ben yedi gündür Gonalf 300 ml yaptım ve cuma gününe opu olacak ama e2 seviyem yüksek mi çıkmış anlamadım bana bi yardımcı olabilir misiniz bir sorun teşkil ediyor mu

Amh 5 çıkmıştı hazıran ayında sorunda bu zaten amh 5 yumurta 5-6 tane cevap vermiş tedaviye.. şu an cetroitide vermedi doktor. Gonal f kullandım 2 gündürde meriofert ekledi. Yarın tekrar kontrol var.
Amh ye göre evet yumurta az ama olgun kaliteli ciksinda 5 yumurta senin olsun. Benimde 5 yumurta cikti doluydu 4 tanesi dollenmisti. Ama transferlerde tutunamadi. Bazen tek yumurtayla hamile kalan oluyor. Bazende 18 yumurta cikipta sonuc alamayanda var sonuc iyi olsun yeterki

Estradiol yumurta cogaldikca artar. 8 9 yumurta cikar en az bu degerle

Hamile olabilirmisin

Merhaba hangi medipole gidiyorsunuz bende bağcılar gonca hocaya gidiyorum.

Evet 355 e çıktı değerim :) rahat olun:) Şuan keseyi gördük çok şükür ama maalesef benim başka problem çıktı rahimde kanamam var ve maalesef kalp atışını görüyoruz ama duyamıyoruz hamdolsun… haftaya eğer duymazsak sonlandıracak doktor… yani siz bunları düşünmeyin yemenize içmenize dikkat edin dikkatli olun herşey olacağına varıyor ama değerleriniz normal merak etmeyin… keseyi ve kalp atışını görür ve duyarsınız inşaAllah

Ya kusura bakmayın daha bugün sabah haberini aldım da moralinizi bozdum gibi oldu yorumu da silemiyorum bakın Şuan hamilesiniz ve o bebek doğacaksa ona kimse engel olamaz stres yapmayın sakın bu dönemde siz tedbirlerinizi alın takdir Allah’ın

Merhabalar, hassasiyetiniz için teşekkür ederim. Merak etmeyin daha önce 2 düşüğüm bir 4,5 aylık erken doğumum var. Yani olumsuz senaryoların dibini yaşadığım İçin çok etkilenmiyorum artık. Rabbim tabiki kimseye kötü bişi yaşatmasın ama hayat olumsuzlukları ile de var maalesef. Sizde canınızı sıkmayın kalp atışı görülüyorsa duyarsınızda

Sizde imtihandan geçmişsiniz baya Rabbim en güzelini en güzel zamanda versin ki verecektir :) benim daha ilk denememdi birde erken menapoz riskim var amh değerim 0.5 tabi herkesin hassasiyeti var bir konuda hayırlısı :)

Merhaba. İlaçlardan dolayı adet düzeni etkilenir. Diğer sorularınızı ancak doktorunuzla görüşebilirsiniz

yumurta çoğaldıkca e2 artıyor canım ıyı bırsey bu :)

Sizde imtihandan geçmişsiniz baya Rabbim en güzelini en güzel zamanda versin ki verecektir :) benim daha ilk denememdi birde erken menapoz riskim var amh değerim 0.5 tabi herkesin hassasiyeti var bir konuda hayırlısı :)
Evet dünya imtihan dünyası herkesin imtihanı farklı . Benim de amh ımm düşük, tüp bebek denemelerinde çok az yumurta toplanıyor, gebeliklerim çok şükür başta pozitif oluyor ama sonra ilerlemiyor. Bakalım mevlam neyleyecek Kalp atışını duyunca haber verin mutlaka merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…