Bence de umut verici bir durum insaalah katlanarak devam eder.Dondurulmuş 5. Gün embriyosu dolayısıyla çatlama iğnesi yoktu şimdi. Biliyorum çok erken ama biraz umutlandim açıkçası bilemiyorum
Çok teşekkürler:) idrar da cikmadi benim işte dün verince o sonuc cikti cumartesi günü test günüm bakalim dayanicam o güne kadarBence de umut verici bir durum insaalah katlanarak devam eder.
Ben 3.gun embiryosunu 6.gun erken gebelikte setinde görmüştüm
Tabi inanmamıştım o ayrı
3 tane falan idrar testi akıp hergun aynı idrarla koyulasmayi takip edebilirsin. Yada 2 gün sonra kan ver.
Millet 1 kere kan veriyor tamam hamileyim diyor biz yoook illa 3 4 kere vereceğiz
7,65 DEĞER GEBELİK TESTİNDE ÇIKMAZ. EN AZ 20-30 ARASI OLMASI LAZIM.Çok teşekkürler:) idrar da cikmadi benim işte dün verince o sonuc cikti cumartesi günü test günüm bakalim dayanicam o güne kadar
ben 3,5 betayı bıle gordum gebelık testınde7,65 DEĞER GEBELİK TESTİNDE ÇIKMAZ. EN AZ 20-30 ARASI OLMASI LAZIM.
ilginç ben hiç görmedim. doktorlarda çıkmaz diyor bu rakamlara. Ama benim kan testinde çıkmadı ilk hissetmiştim 20 gün sonra yine kan verdim 7 haftalıkdı tutunamadı.ben 3,5 betayı bıle gordum gebelık testınde
artı med baya hassas..onunla yapmıstım..ilginç ben hiç görmedim. doktorlarda çıkmaz diyor bu rakamlara. Ama benim kan testinde çıkmadı ilk hissetmiştim 20 gün sonra yine kan verdim 7 haftalıkdı tutunamadı.
inşallah 4 tüp bebek için aralıkda yeniden ilaçlara başlayacağım. Kısmet nasip bakalım. Bebek isteyen bütün kadınların en kısa zamanda olur inşallah.artı med baya hassas..onunla yapmıstım..
ınsallahh saglıkla tekrardan olur canım
amiiiinnn, Rabbım ıslerını rast getırsın canım..inşallah 4 tüp bebek için aralıkda yeniden ilaçlara başlayacağım. Kısmet nasip bakalım. Bebek isteyen bütün kadınların en kısa zamanda olur inşallah.
amin amin :)amiiiinnn, Rabbım ıslerını rast getırsın canım..
Rabbım hepımıze saglıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zmanada
Bende imha edilen embiryolari acaba gerçekten imha ediyorlar mı ve imha edilmesinin bize günahı varmıyi çok düşünüyorumBi miktar komik gelebilir belki ama kendim de tüp bebek yapacağım aklımdan çıkmayan tek soru var. Embriyoların karışma ihtimali var mı? Bir türlü aşamıyorum bu kuruntuyu....
Gebelik mi olmaz anlaminda yoksa, öyle bir değer mi olmaz anlaminda?7,65 DEĞER GEBELİK TESTİNDE ÇIKMAZ. EN AZ 20-30 ARASI OLMASI LAZIM.
İster istemez aklın Bi kenarında duruyor maalesefBende imha edilen embiryolari acaba gerçekten imha ediyorlar mı ve imha edilmesinin bize günahı varmıyi çok düşünüyorum
Hadi hayırlısı inşallahbenimde 17 kasımda yumurtalar toplandı canım, adet beklıyorum.. bu adet degıl sonrakı adet ıle trasnfer hazırlıkları başlayacak..
benımde aralık sonu,ocak olur sanırım transfer
7.65 hamilelik zaten var. Gebelik testinde çıkmasi icin erken.Gebelik mi olmaz anlaminda yoksa, öyle bir değer mi olmaz anlaminda?
Bugün gittim doktora ancak adet kanamam çok azdı, bir de baktıki yumurtalar kistleşmiş ilk defa böyle bişey oluyor zaten 7 gün geç adet olmuştum, önümüzdeki ay gel bakalım dedi. Çok şaşkınım, kullandığım ilaçlardan mı dedim yok dedi olabilir normal dedi. Önümüzdeki aya kaldık başayamadık tedaviyeMaysa merhaba, ben de yeniden tedaviye başlayacağım regl olmayı bekliyorum. Doktor ve merkez değiştirdim.. rahim kalınlaşmasını yeterli görmediği ve önceki negatiflerden dolayı 2 tane antibiyotik verdi, adetin 15. Günüydü sanırım 5.8 idi rahim. Cleocin ve monodoks verdiği ilaçlar. Görülemeyen rahim zarı iltihaplanması olabilir dedi. Senin yazını görünce yazayım dedim. Histereskopide temizdi bişi gözükmemişti çünkü. Aklında olsun bunu sorabilirsin.
Natural sklus yöntemi ile transfer oldum bugün 8. gün fakat ilk günden beri Protestan fitil haricinde bir ilaç kullanmama rağmen kasık ve bel ağrısı var. acaba bu kötüye mi işaret ?Selam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
Ah cok geçmiş olsun canım ya kaç yumurta toplandı?Merhaba bende tüp bebek tedavisine yeni başladım geçen cumartesi opu oldum. 2 gün öncede sancılandım hastanede 1 gece yatış verdiler. Pcos olduğumdan dolayı yumurtalarım fazla uyarılmış ohss oldum. Doktor yürüyüş yap adetinle rahatlarsın protein ağırlıklı beslen falan dedi ama karnım ve kasıklarımda hala ağrım var. Adetime kadar bu ağrıyı böyle çekecek miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?