Tüp bebek hemşiresiyim

Merhaba benim 5.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferim oldu.
6.gün 64
8.gün 172
10.gün 362 çıktı beta hcg değerlerim.
Bugün tekrar beta hcg vermek için gittiğim hastanedeki kan alan hemşire hanım bana artışlarınız ucu ucuna gidiyor o yüzden sürekli sizden kan istiyolar dedi. Açıkçası biraz moralim bozuldu. Artışlar normal değil mi gerçekten ?

2 güne bir %60 üzeri artması yeterli. çok gereksiz bir cümle kurmuş hemşire.. bazen drlar keseye kadar isteyebiliyorlar. hiç germeyin kendinizi çok çok güzel artmış. artış %100ü geçmiş daha nolsun

İnşaAllah hepimiz güzel haberler ile buralara dönüşler yaparız Allah yardımcımız olsun

Yaaa öylemii
Evet ilk güzel gidiyor bugün galiba son iğneleri vurup ya cumartesi ya da pazartesi günü opu olacak. Sizin süreciniz nasıl geçiyor? İlk deneme mi?
Evett benim de ilk denememm dün son iğnemi vuruldum bugün çatlatma iğnelerimi vuracağım cuma da opu inşallah Kaç yaşındasınız ben 22 yaşındayım eşimde azfc delesyonu çıktı o yüzden tüp bebeğe yöneldik

Hadi hayırlısı olsun! Bizde ya cumatesi ya pazar opu aramızda fazla fark yok bende 23 yaşındayım, bizde sepebsiz infertilite beklemek istemedik 2 senedir bekliyoruz zaten. Taze embriyo tranfermi yoksa dondurulmuş embriyo transferi olacak? Bizim ki dondurulmuş 1 ay sonra yani

Delesyon olunca nasıl oluyor canim
Y kromozomunda bir iplik eksik oluyormuş yani görüştüğümüz genetik doktoru bu şekilde açıkladı eşimin sperm sayısı 1000 çıktı yapılan genetik testlerde de Azfc delesyonu olduğunu öğrendik bu delesyon Y kromozomuyla geçen bir şeymiş doktorumuz erkek çocuğunuz olursa ona da geçebilir dedi ama cinsiyet tercihi yapmanızı önermem çünkü bu gibi hastalarda başarı elde edebiliyoruz dedi eşimin babası amcası dedesi amcasının çocukları hepsinin çocukları var ama doktorun dediğine göre bu delesyon herkesi farklı etkilermiş yani onların 5-6 milyon sperm sayısı varsa doğal yollardan gebelik elde etmeleri mümkünmüş eşimin amcasının oğlu datüp bebekle çocuk sahibi oldu ama tam olarak hangi sebepten olduğunu bilmiyoruz

Anladım canım çok teşekkürler çokta önemli bi detay ama.gel.bunu doktora söyle kendilerinden çok bilmek hiç hoşlarina gitmiyor peki sen bu antibiyotikler sonrası rahim kalinlastimi
Henüz bilmiyorum kalınlaşacak mı.. bugün adet oldum yarın tedavi için görüşmeye gidicem bu ay takip edecek.

Merhaba transfer sonrası pozitifi gördüm ama kese muaynesinde yumurtalıklarda çok fazla yumurta olduğunu söylediler. Bu mevcut bebek için zararlı mıdır?

Merhaba. Ucu ucuna derken? Keşke bikmediği şey hakkında yorum yapmasaymış. Gayet iyi artış. Biz de 2-3 kere istiyoruz ki sağlıklı ilerlediğini görebilelim diye. Gayet iyi hiç kafaniza bile takmayın

Aminn canım inşallah Rabbim büyüktür ilk seferde bebeklerimize kavusalim inşallah.saglikla.
İyiyim çok şükür kuzum ağrım vs yok.ilk gün sancı gibiydi oda çok kısa sürdü.
Merhaba arkadaşım 30 yumurtam toplandı geçen ctsi. Bugün 5 i donduruldu.Nasil sence çok az mi?

Merhaba arkadaşım 30 yumurtam toplandı geçen ctsi. Bugün 5 i donduruldu.Nasil sence çok az mi?
canımmm hayırlı olsun en buyuk kısmını atlattın :)
yoo neden az olsun en önemlisi embrıyonun senınle uyumu..
ınsallaahh ılk seferde pozıtıf olsun ve saglıkla kucagına al bebegını canım

canımmm hayırlı olsun en buyuk kısmını atlattın :)
yoo neden az olsun en önemlisi embrıyonun senınle uyumu..
ınsallaahh ılk seferde pozıtıf olsun ve saglıkla kucagına al bebegını canım
Inşallah hayırlısıyla Transferim hemen yapılmayacak zaten aralıkta büyük ihtimalle.Sen.naptin canim

Inşallah hayırlısıyla Transferim hemen yapılmayacak zaten aralıkta büyük ihtimalle.Sen.naptin canim
benimde 17 kasımda yumurtalar toplandı canım, adet beklıyorum.. bu adet degıl sonrakı adet ıle trasnfer hazırlıkları başlayacak..
benımde aralık sonu,ocak olur sanırım transfer

Merhaba, Transferimin 8. Günü beta 7.65 cikti daha önce bu sekilde olup değerleri yükselen var mi
Kaçıncı gün embiryosuydu ve çatlatma iğnesi var mıydı?
8. gün tahlil için erken
Ama bu mantıkla 10.gun 15 çıksa 12.gun 30 çıkar ki normal gibi
Önemli olan değerin düzenli olarak ikiye katlanmasi

Kaçıncı gün embiryosuydu ve çatlatma iğnesi var mıydı?
8. gün tahlil için erken
Ama bu mantıkla 10.gun 15 çıksa 12.gun 30 çıkar ki normal gibi
Önemli olan değerin düzenli olarak ikiye katlanmasi
Dondurulmuş 5. Gün embriyosu dolayısıyla çatlama iğnesi yoktu şimdi. Biliyorum çok erken ama biraz umutlandim açıkçası bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…