Tüp bebek hemşiresiyim

Bana da aynı şeyi söyledi canım bu şekilde şansımız daha yüksek dedi

Merhaba ne kadar güzel insanlar a yardımcı olmak için buradasınız Allah evltlarinizi size bağışlasın peki bı soru sormak istiyorum tüp bebeğe yonlendirirler fakat evliliğimden evladım yok önceki evliligimden 1çocuğum var SGK desteği aldığımı biliyorum ama yinede sormak istedim bide üroloji heyet raporu için illa üroloji androloji denmi randevu gerekli yoksa üroloji yeterlimi

Merhabalar Lupetta hanim bnmde 9. Gun 523, 11.gun 991, 13.gun 2064 cikti.acaba kalp atisini nezaman duyarim. 6. Haftada gorebilirmiyim. 6.+1de felan goren varmi.degerlerim yuksek olunca o zaman gitsem görünürmu sizce

Catlarsa şayet 5 gün sanıcaz dedi bugün catlamamıstı yarın da gıdıcem sabah bakacak iki günde de üç günde de catlayabilir dedi doğal süreç bekedıgmiz için artık ne zaman catlarsa
Anladım canım,hadi inşallah güzel sona yaklaştın
Bu güne kadar kaç kere gitmiş oldun kontrole?

Transfer süreci için söylüyorum ikinci adet ikinci günü sonraki hafta tekrar çağırdı bugünle 3 yarınla 4 tabı çatlayana kadar her gü geleceksın dedi 5 altı olur

Kızlar selam bende bu ay nasıp olursa transfer olacağım bana da doktor ilaçsız transfer dedi çok şaşırdım şu an regliyim aktif kanamalarınla beraber 10.gun kontrole gel dedi tabi Memorial Hastanes opu ve transferde de korona testi istiyor tek endişem bu bir kere testim pozitif çıktı ve ertelenmişti

Merhaba estrofemi kalp atisi duyuldugunda kullanmayi birakin dediler ama birden mi birakilacak onu soylemediler nasil oluyor bilgi verir misiniz

Bende o şekilde transfer bekliyorum..
Doğal siklus oluyor..
Yarın kontrolüm var bakalım..

Benim de ilk deneyımım ilk tüp bebek doğal surecı de ilk defa duydum ve su an yaşıyorum Tek sıkıntı hastaneye çok gııdp gelmek bı ayağın orda doğal süreç beklendıgı için catlayana kadar her gün çağırıyorlar inşallah çok güzel sonuçlar alırız

Canım cumadan berı her gün gidiyorum 21 m olmuş bugün çatlamak üzere dedi yarın Yıne gidiyorum bakalım inşallah catlar yarın ger gün gitmek yoruyor beni
Evet ya, bakalım benim nasıl olacak birde çalışıyorum izin al ordsn ise git çok sıkıntılı...
Ama bazı doktorlar çatlamayi beklemiyo iğne veriyor su gün gelin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…