- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Bana da aynı şeyi söyledi canım bu şekilde şansımız daha yüksek dedicanım yumurtaları ölçtü sonra reglın duzenlıydı degıl mı dedı evet dedım..
rahım guzel dogal sıklus deneyecegız dedı,
sonra ben cıkısta konusacaktım hoca opuya gırmıs, pazartesı konuscam ama
Hadi inşallah kuzuBana da aynı şeyi söyledi canım bu şekilde şansımız daha yüksek dedi
Bugün gittim yumurta büymüş çatlamasını beklicez ded catladıktan sonra 5 gün sayıp transfer yapıcaz dedi .5. Gün embriyosu olacağı için böyleymişHadi inşallah kuzu
anladımmm, hadı ınsallahh cok guzel ılerlesın canımBugün gittim yumurta büymüş çatlamasını beklicez ded catladıktan sonra 5 gün sayıp transfer yapıcaz dedi .5. Gün embriyosu olacağı için böyleymiş
havuç ye barrii :)Bugün gittim yumurta büymüş çatlamasını beklicez ded catladıktan sonra 5 gün sayıp transfer yapıcaz dedi .5. Gün embriyosu olacağı için böyleymiş
Merhaba ne kadar güzel insanlar a yardımcı olmak için buradasınız Allah evltlarinizi size bağışlasın peki bı soru sormak istiyorum tüp bebeğe yonlendirirler fakat evliliğimden evladım yok önceki evliligimden 1çocuğum var SGK desteği aldığımı biliyorum ama yinede sormak istedim bide üroloji heyet raporu için illa üroloji androloji denmi randevu gerekli yoksa üroloji yeterlimiSelam kızlar.
Burada prematüre bebekler sayfasını okurken birisi "yenidoğan hemşiresiyim, sorularınız varsa cevaplayabilirim" yazmıştı. Hoşuma gitti.
Ben de doğum için ayrıldım işimden . Tüp bebek hemşireliği yapıyordum. Cevaplayabileceğim şeyler olursa ben de yardımcı olmak isterim. Bazen burada yardımcı olabileceğim konulara girip yazıyorum ama ekstra olursa yine cevaplarım. Herkese sağlıkla nasip olsun inşallah❤
17. Günüm canım havuç mu yıyımhavuç ye barrii :)
adet dongunun kacıncı gunu buugun canım ??
Havuç yumurtayı çatlatmaya yardımcı yiyebilirsin..17. Günüm canım havuç mu yıyım
Catlarsa şayet 5 gün sanıcaz dedi bugün catlamamıstı yarın da gıdıcem sabah bakacak iki günde de üç günde de catlayabilir dedi doğal süreç bekedıgmiz için artık ne zaman catlarsaHavuç yumurtayı çatlatmaya yardımcı yiyebilirsin..
Ozaman 22.gun transfer olacaksın dimi
Anladım canım,hadi inşallah güzel sona yaklaştınCatlarsa şayet 5 gün sanıcaz dedi bugün catlamamıstı yarın da gıdıcem sabah bakacak iki günde de üç günde de catlayabilir dedi doğal süreç bekedıgmiz için artık ne zaman catlarsa
Anladım canım bakalım benim süreç nasıl olacakTransfer süreci için söylüyorum ikinci adet ikinci günü sonraki hafta tekrar çağırdı bugünle 3 yarınla 4 tabı çatlayana kadar her gü geleceksın dedi 5 altı olur
Canimmm.ne yaptın doktora gidecektin?Transfer süreci için söylüyorum ikinci adet ikinci günü sonraki hafta tekrar çağırdı bugünle 3 yarınla 4 tabı çatlayana kadar her gü geleceksın dedi 5 altı olur
Bende o şekilde transfer bekliyorum..Kızlar selam bende bu ay nasıp olursa transfer olacağım bana da doktor ilaçsız transfer dedi çok şaşırdım şu an regliyim aktif kanamalarınla beraber 10.gun kontrole gel dedi tabi Memorial Hastanes opu ve transferde de korona testi istiyor tek endişem bu bir kere testim pozitif çıktı ve ertelenmişti
Canım cumadan berı her gün gidiyorum 21 m olmuş bugün çatlamak üzere dedi yarın Yıne gidiyorum bakalım inşallah catlar yarın ger gün gitmek yoruyor beniCanimmm.ne yaptın doktora gidecektin?
Benim de ilk deneyımım ilk tüp bebek doğal surecı de ilk defa duydum ve su an yaşıyorumKızlar selam bende bu ay nasıp olursa transfer olacağım bana da doktor ilaçsız transfer dedi çok şaşırdım şu an regliyim aktif kanamalarınla beraber 10.gun kontrole gel dedi tabi Memorial Hastanes opu ve transferde de korona testi istiyor tek endişem bu bir kere testim pozitif çıktı ve ertelenmişti
Evet ya, bakalım benim nasıl olacak birde çalışıyorum izin al ordsn ise git çok sıkıntılı...Canım cumadan berı her gün gidiyorum 21 m olmuş bugün çatlamak üzere dedi yarın Yıne gidiyorum bakalım inşallah catlar yarın ger gün gitmek yoruyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?