- 24 Ocak 2021
- 306
- 217
- 53
- 32
Benimki inatla bekliyor maşallah bakalım nolacak çok heyecanlıyımEvet ya, bakalım benim nasıl olacak birde çalışıyorum izin al ordsn ise git çok sıkıntılı...
Ama bazı doktorlar çatlamayi beklemiyo iğne veriyor su gün gelin diyor
Ben bir sorcam yarın çatlatma iğnesini..Benimki inatla bekliyor maşallah bakalım nolacak çok heyecanlıyım
Hala catlamamıs arkadaşım yarın yıne gıdıcem hayır adetime de 9 gün kaldı yetişmicek diye korkuyorumCanimmm.ne yaptın doktora gidecektin?
canımm neden iğne vermiyor ? çatlatma ıgnesı acaba..Hala catlamamıs arkadaşım yarın yıne gıdıcem hayır adetime de 9 gün kaldı yetişmicek diye korkuyorum
Ben senden önce başladım transfer sürecine sen benden önce olacaksıncanımm neden iğne vermiyor ? çatlatma ıgnesı acaba..
ben bugun gıttım 18mm yumurta vardı ,akıntımda cok fazla..
e2-lh ve progestan baktı doktorum..
22sınde pazar gunu trasnfer olcam, 21ınde tekrar dan progestana bakıcaak sanırım catlama ıcın..
18 mlden bu yana 5 gün oldu gidiyorum her gün milim büyüyorBen senden önce başladım transfer sürecine sen benden önce olacaksınDoğal süreç bekledıgi için müdahale etmek istemıyor vardır bı bıldıgı dıyorum artık ne diyimm
Kana da her gün bakıyor18 mlden bu yana 5 gün oldu gidiyorum her gün milim büyüyor
evet bırde reglıne de az kalmıs,Ben senden önce başladım transfer sürecine sen benden önce olacaksınDoğal süreç bekledıgi için müdahale etmek istemıyor vardır bı bıldıgı dıyorum artık ne diyimm
canımmmm ne zamandı trasnfer?Bende yarın gitcem bakalım ne diyecek hakkımızda hayırlısı olsun
Valla bugün 21 di hormonlar catlayacagını gösteriyor yakındır dedi hocaevet bırde reglıne de az kalmıs,
yumurtan kac mm dı en son ?
havuç ye bol bol canım catlaması ıcın..
oo çatlamaya az kalmıs ozaman 21 olmus,Valla bugün 21 di hormonlar catlayacagını gösteriyor yakındır dedi hoca
İnşallah catlarsa haber ederimoo çatlamaya az kalmıs ozaman 21 olmus,
havuc ye sen bol bol yarına catlar ınsallah
Aç karnına sabah 3 adet havuç ye çok işe yarıyorİnşallah catlarsa haber ederim
Ayy ömrümü yedi gunlerdır hastanedeyim gene catlamamıs bı hafta oldu ya strese soktu benıAç karnına sabah 3 adet havuç ye çok işe yarıyor
Ya catlamaöıs ama belkı catlamıstır sıvısı duruyordur kanda bakalım bı degerlerın catladı gibi gösterıyor dedi.Bi de 3. Gün dedi embrıyosu olacakmış biraz üzüldüm 5.gün istoyordum benoo çatlamaya az kalmıs ozaman 21 olmus,
havuc ye sen bol bol yarına catlar ınsallah
kandakı degere baktı ıse catlamıstır..Ya catlamaöıs ama belkı catlamıstır sıvısı duruyordur kanda bakalım bı degerlerın catladı gibi gösterıyor dedi.Bi de 3. Gün dedi embrıyosu olacakmış biraz üzüldüm 5.gün istoyordum ben
Evet öyle dedi yanı sorgulamadım o an ben dekandakı degere baktı ıse catlamıstır..
nasıl yanı 5.gun embrıyon var 3.gun mu transfer edılecek?
3.gün emrıyosunda ihtimal daha mi düşükEvet öyle dedi yanı sorgulamadım o an ben de
belki 5.gün gelişimi yavaştır . 3 gun hızlı gelısım gostermıstır bılemıyorum neden boyle bır tercıh yaptılar...Evet öyle dedi yanı sorgulamadım o an ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?