Tüp bebek hemşiresiyim

Benim transfer oldu 5. Gün bugün bekliyorum hiç bişey yapmıyorum dinleniyorum yani 10. Gün kan istedi dr beta yani
ayy maşallaahhh,
canım rahıme kan akışı çin yurumeyı ıhmal etme , evın ıcınde adımlar at mutalaka ...
sureklı yatma ..
nasıl beslenıyorsun bırde ?
hadı saglıkla pozıtıf haberlerı alalım canım.aminnnn

Hayırlısı olsun ne dııyım ekımdden bu yana hastanede bı ayağım rabbım en ıyısını bılır elımden geleni yaptım gerısı tevekkül inşallah hayırlısı neyse o olur

Hayırlısı olsun ne dııyım ekımdden bu yana hastanede bı ayağım rabbım en ıyısını bılır elımden geleni yaptım gerısı tevekkül inşallah hayırlısı neyse o olur
aminnn canımmm..
öyle hepımız aynıyız , gecen sene asılama ıle ugrastım, bu sene tüp bebekle :))
3,5 senemızın sonucunda mercımegımız gelecek ınanıyorum Allahım buyuktur..
yardımcımız olsun hepımızın

Amin inşallah sağsalim kucaklayalım Kan sonucum çıkınca söyler artık yarın gel veya gelme diye

Lupetta canım dun benım trasnfer oncesı kan degerlerıme bakıldı, dogal sıklus ılerlıyouz bu aarada.
e2: 227
lh: 68
progestan:0,55 çıkmış...
sence nasıl... yarından ıtıbaren vajınal progestana baslıycam..
cumatesı progestan bakılacak tekrardan , pazar gunu transfer olacak..

Valla genel de yatıyorum arada kalkıyorum yapıcak bişey yok izine çıktım 10 gün iş yemek yapmıyorum ablam bakıyor bana özel bişey yemedim 3 öğün yemek yiyorum canım ne isterse onu pişiriyor hiç bişey histmiyorum genel en başından beri bel ağrım var o kadar heycanla bekliyoz allahım hayırlısı ne ise onu versin

canım genelde sureklı yatmak onerılmıyor..
arada 1-2 saatte bır kısa on dk yururyusler yap evın ıcınde ..
sagolsun ablan var yardım edııyor, bız kocamla gecırcez surecı :)
amiinnn herseyın hayırlısı olsunn, ınsallah saglıkla gebelık haberlerı alalım

Yaaa transfer oldun mu çok sevindim rabbim gönlüne göre versin inşallah çok çok amınnnn

Benimde doğal ilerleniyor yumurta catladiktan kaç gün sonra transfer olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…