- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Ne zaman transfer oldun canim ?Transfer günü sayarsak bnimde 3.gunum her akşam birini çağırıyorum kafam dağılıyorbugün deprem oldu hissettim çok korktum inşallah etkilenmemistir
Aramızda bir gün var, bende pazar oldun canim..Pazartesi transferim oldu canım benim sen ne durumdasın
Aminn canım.Allah kolaylıkla nasibimizi göndersin inşallahkaçıncı gün embriyosu senin
1subat dediler canimm.Maşallah maşallahdoktorunuz test gününüzü söyledi mi
Nasılsın canımTransfer günü sayarsak bnimde 3.gunum her akşam birini çağırıyorum kafam dağılıyorbugün deprem oldu hissettim çok korktum inşallah etkilenmemistir
Canım nasılsın sabah uyanınca lavaboya gittim kahverengi akıntım geldi sanırım adet olucamEvet günde üç kere vajinal fitil kullanıyorum
kacıncı gunun bugun canım?Canım nasılsın sabah uyanınca lavaboya gittim kahverengi akıntım geldi sanırım adet olucam
8. Günüm bilmiyorum dün gündüzden beri adet belirtilerimi tıpa tıp yaşıyorumkacıncı gunun bugun canım?
yerleşme kanaması olabılırrr
Kuzu benimde aynı hep adet belirtisi var..8. Günüm bilmiyorum dün gündüzden beri adet belirtilerimi tıpa tıp yaşıyorum
İnşallah öyledir canım 4 gün var teste zaten adette gelir 4 güneKuzu benimde aynı hep adet belirtisi var..
Ona takılma..
Yerleşme lekesi olabilir, 6.8 günler de olabiliyormus
12gun mi kan ver dediler ??İnşallah öyledir canım 4 gün var teste zaten adette gelir 4 güne
Ayın 2sine gel dedi 13.gün oluyor ama ben 1 ine gider Sağlık ocağında verırım evde bakarım hastanede ağlamak istemiyorum negatıf olursa12gun mi kan ver dediler ??
İnşallah yerleşme lekesidir
Banada 10gun kan ver dediler..Ayın 2sine gel dedi 13.gün oluyor ama ben 1 ine gider Sağlık ocağında verırım evde bakarım hastanede ağlamak istemiyorum negatıf olursa
Aminnnn insallahh sağlıkla hayırla kolaylıklaBanada 10gun kan ver dediler..
İnşallah pozitif olacak kuzum Rabb'im dualarımızı kabul etsin
Canimmm gördün mü bebislerikızlar ben tüp bebek yaptırdığım yerde gebelik takibini yaptırmak istemiyorum hangi aşamada devamlı doktorum olmalı 6.şubatta kese için gidicem sonra kalp atışı geliyor sıra ne yapmam lazım
Dün acillik oldum vücudum tepki veriyormuş kustum butun gece o yüzden ..iyiyim ama normal miş beta yüksek olunca oluyor muş o arada kese göründü 2 tane hayırlısı şimdi 13 şubat bekliycez keseler dolumu kalp atşı varmı diye.. işe gidemedim dinleniyorum dr un dediği gibi yapın test i erken verme idrar yapmayın bence testi bir kaç kez istiyor zaten beta takip ediyor inşallah pozif olurCanimmm gördün mü bebisleri
yaa maşallah canım , saglıkla kucagına almayı nasıp Etsın Alllahım,Dün acillik oldum vücudum tepki veriyormuş kustum butun gece o yüzden ..iyiyim ama normal miş beta yüksek olunca oluyor muş o arada kese göründü 2 tane hayırlısı şimdi 13 şubat bekliycez keseler dolumu kalp atşı varmı diye.. işe gidemedim dinleniyorum dr un dediği gibi yapın test i erken verme idrar yapmayın bence testi bir kaç kez istiyor zaten beta takip ediyor inşallah pozif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?